?i??enje letvic na pragih je uspelo...prajmer je tud primu kot mora...ma klinc ko nism po?tudiru, da ko?a spu??a dolo?ene snovi za vla?it samo sebe. Nism nabavu rokavi?k.
Mal sm spacal...dobr, da je vseeno samo en kos, pa ?e to pri zadnjih vratih. Bo treba ?e enkrat na in?trukcije k avtoli?arju.
PS.: Kaj bi blo pametno tud pobrusit s finim ?mirglpapirjem?
Ja verjetn bo tudi iz moje strani najbolje ?e malo po?akat, mal po?parat, mal hitrega kredita, pa nov avto. Do takrat pa...bomo vidl magi?no mejo 200km/h samo po klancu navzdol.
Itak se vsi mehaniki kri?ajo, jaz pa tudi.
Sm mislu, da je to la?ji postopek, lahk bi pa mal razmislu, pa po zdravi kme?ki logiki sklepu...al?
Saj neki sm najdu na forumu, da ma Dondo neki izku?enj s temi menjavami. Bom ?e njega kontaktiru.
Ma bogami...neki bom pa spacal skupi.
O tem nosilcu je blo ?e nekaj omenjenega iz strani mehanikov. Mora pasat skupi. Pa vsak re?e, bi mogu prvo videt. ?e posebi pa opozorijo, kar se mi na?eloma zdi vljudno, da je velik posla s tem.
Po?akajmo in bomo vidli...akcija poteka dalje v ponedeljek...prvo morm zaflikat "kiler"...spet lu?ico pustila Suzzy. Pamperske!!! So kje v akciji?
Ma da grem kupovat nasledn avto, se prej pozanimam o ceni delov in vseh ostalih zadev. Sicer pa...?e avta ne mor? vzdr?evat, si ga ne kupit. Moje mnenje!
?e pa avto?k rabi neki, pa mu mor? dat, jamranje ne pomaga!
Prvi bit ni problem, sam dost butast mor? bit...mora bit redki...zraven ostalega...komfort, da ne plava? po kabini v ovinkih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mam eno tako vpra?anje...
Bi kaj pridobil na moji ma?ini, ?e ji dam glavo ni?at, al pa ?ip notr?
Znanc je omenu, da se dobijo ?e neki valji ?udni, ki naj bi tud pripomogl k izbolj?avi.
Glede na to, da je ma?ina 1.5; 16V, pa ma tistih svojih 90KM?
Mister polizman...go get a DONUT!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani