Skoči na vsebino
izpusni sistem
Napisano

Kolektorje naredi Hemingway ampak ni poceni ?pas. Ne vem koliko se spla?a za 1,5. Tip sicer vse mere izra?una in na podlagi vseh podatkov in parametrov o motorju tudi pove koliko hp bo pribli?no pri?lo ven (ima specialen program samo za to). Mogo?e, ?e najde? nekoga, da ti bo naredil za pameten denar in data delati skupaj z Deeyanom.

Skriva se pa ta Mazda nekje na forumu, ampak se ne ka?e ker gre za predelave, ki niso za v javnost. :P

Za izpu?ne sisteme sm se sicer neki ?asa nazaj ?e zanimu pri kiss-tunigu, kjer majo sumljivo ugodne izpu?ne sisteme, ma kdo izku?nje z njimi?

http://www.kiss-tuning.net/new/?content=32

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja R Laguna II
Napisano

No tam na JAC forumu se kr za Honde zanimajte ker o Nissanih sem prebral take bedarije, da nisem vedel al bi se smejal al jokal. Objavljena slika Je ?e to dosti ?alostno, da ne znate preveriti ker je to pri Nissanih res enostavno. Pa toliko da ve? tudi dizle imajo eni Nissani svoje ne od Renaulta. ;)

Kaj so za ostale Nissane pisal nevem, js vem sam za debato o 350Z, kjer sm jim tut zlo te?ko verjel, da je noter Renaultov motor.

Kar je oznaka dci je ziher Renault. Kar se pa Hond ti?e me ?e najmanj zanimajo, ker je vsaka tretja upedenana ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja R Laguna II
Napisano

?e en kljukec ki misli, da ima 350Z Renaultov motor. :harhar:

ne, ne, to smo sam ugotavljal, za diesle sm bil 100% da so, nismo bli pa ziher za (vse) bencince

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na turbina
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na turbina
Napisano

pa CAI!

sam auspuh mor? mejat rore pa lonce... sam pazi da nebo? pol tk ko honda?i ko se sam dere pa na mestu stoji

ne rabim, da se mi dere, mislim, sej je fajn, ?e se, sam da tut kam gre

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na turbina
Napisano

Zamenjat avto?

sm umaknu s prodaje, ker nebi dal noben 1500? ;)

pravi turbo?

sm se ?e zanimu za to, ampak za ta 1.5 mlin?ek ni n? za dobit. Js nvem kok se lohk Honde 1.5 pa celo 1.4 brez problema tunajo :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Home made styling dodatki
Napisano

To bi blo ql, sam pol bi js dal ?e takale lu?i not, bi dost bolj? zgledal al pa jih zatemnil, kot so na tisti slikci, ki i jo ti prilimu.

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo kocka je padla, z odbija?i raje nebom hitel da nebo na kocu grdo izpadlo, ker dela s kitom je ?e kar dosti, pa fajn bi blo da ?e kak izpit naredim. Mam pa za japmeet neko drugo presene?enje, seveda ?e bo v ?et. ali pet. prispela po?iljka iz nem?ije.

Druga?e bo pa kon?ni izdelek zadnjega odbija?a zgledal nekako takole:

Objavljena slika

dober ti gre, JAPmeet je pa prestavljen na 28. avgust ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ma ni drago, pejt se pozanimat ane :)

Re? da rab? gobo za ikebane delat

bom, bom, takoj ko bom mel mal ve? ?asa ;)

Po?asi pa bo...

Objavljena slika

mogo?e celo do japmeeta, sam nevem kako bom skombiniral ker imam ?e 2 ispita v slede?em tednu :wacko::wacko:

wow, nice ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

?as si je treba vzet, to itak, volja pa tut je mo?na, sam je pa tut strah da nebi kej zajebu. Sicer se lotevam po?as nardit zadn spojler (tuki nimam kej zajebat :D ), ?ablono ?e mam narjeno, sam ?e pur peno, pa poliestrsko maso ubavt pa bom po?as za?el ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razstavljanje prednjih luci 323F
Napisano

Saj ne vem kdo izmed vaju ima ve?je komplekse zaradi povezave s Fordom. :P

?e malo pogleda? tule, kjer je mimogrede kar nekaj znanja, bo? na?el tole temo v kateri smo nekateri razdirali 323C ?aromete. Sicer sem skoraj prepri?an, da sem dal slike v temo ampak OK. :ne vem:

Sam sem jih lepo grel s fenom potem pa z olfa no?em pa ?raufncigerjem odpiral. Ko jih odpre? je pa to to. Je pa to dolgotrajen postopek. Eni jih dajo kar v pe?, da se tisti silikon-?igumi hitreje segreje in postane res oreng ?igumi. Pa fajn zasilikoniraj, ko bo? sestavljal skupaj. Ni kaj posebej te?kega, je pa dolgo?asno. :P

TNX za tole, bo tut men prov pr?lo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

fedri za BA ?asijo
Napisano

Koni nastavljivi + Eibach pa si zmagal. Ali pa kak?ni coiloverji od H&R, Koni itd...

kolk bi pa kej stala takale kombinacija?

A pozna kdo V-MAXX fedre, so kvalitetne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Angel eyes
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.