Skoči na vsebino
Dyno dan
Napisano

do koliko konjev se lahko meri na teh valarjih ?

Kaj se boji? da bi tvoji konji potrgali valje al kaj!!!?

To?no tako! :hohoho: Saj mene je bilo tudi strah, da mi ne bo moglo na Cki teh silnih 90 konjev zmeriti, kaj ?ele Torstormovih 140! :P

Naslov je pa pravi ja. Zemir saj ?e ne bo? na?el nas pa pokli?i. Sicer imamo pa z njim ?e od lani dobre izku?nje saj ti vse razlo?i, ?e te kaj zanima, cena je ugodna, storitev pa kvalitetna. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Ok, Dani je rekel da ni problema ?e unem ro?na ne prime. Bo pa pripravljen ?e od 14h naprej, tko da kdor lahko, naj pride ?e takrat, ostali pa pa? nekje okoli 15 :zakon:

:bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Konec koncev, ?e lani Cakommana z 300 konji ni odpi?io dol z valjev pa ima RWD in torej ni uporabljal ro?ne, le privezan je bil zadaj potem tudi tebe z skoraj pol manj konji ne bo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Ej zdaj pa nea ga seri Tich, ?e ?e ne ve? ro?ne NE RABI?. Zadeva je popolnoma varna, zapeljejo ti avto na valjarje pa gasa! Nima? izgovorov, da ne izmeri? in poka?e? konjenice. :(<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

A je spet kdo kaj pozabil? Kolikor vidim ne ?E tako da tu ni bilo nobene drkarije sploh. :

Sicer sem pa le napisal da bi bilo zanimivo, da bi ?el izmeriti kaj za vraga ima pod havbo. Glede na to, da se je govorilo da ima najprej navito 1.6 kasneje, da ima 1.8 motor... Tako pa ne vemo niti koliko ima do 100 km/h tisto na 201m je pa itak bolj tako tako, ni toliko merodajno kot na 402 metra.Zakaj sem pa ?e velkokrat napisal. Prekratka proga, kjer veliko pomeni ?tart, pogon (zadnji se ve, da je ?e vseeno tolik bolj?i kot prednji da se pozna) in ?e kak?en dejavnik.

Skratka marsikoga ?e vedno zanima kaj naj bi se skrivalo pod ReDevilovo haubo, ker druga?e je vseeno ?e re?emo serijski 1.6 za katerega pa spet ne vemo niti koliko ima do 100 km/h. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Trenutna lista resnih in potrjenih kandidatov:

-Igralec z 200SX S13 1.8t

-Marlboro z Primero P10 2.0

-Symon z 100NX GTi 2.0

-Zemir z Mazdo 323F GT 2.0 V6 (mater ima tale tvoj avto dolgo oznako :D)

-Tich s svojo Mazdo MX-3 (glej da u?tima? vse skupaj do takrat :P)

-Marko_MX-3 s svojo MX-3

Lani nas je bil 6 in je bila ravno prav?nja ?tevilka da smo ?li vsi ?ez do konca dneva. Vseeno povabim ?e ostale ki ste zainteresirani, ?e bo slu?ajno kaj pri?lo vmes, ?e kdo odpove ali ?e bo ?e kaj ?asa. :danzoman:

ReDevil lepo bi bilo videti kaj naj bi imla tvoja MX-5ka pod haubo glede na govorice....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Hja verjel ali ne v?asi jih sploh ne zahaklajo kaj dosti! Jaz nekako nisem dojel v ?em je fora, da so mi lani Mazdo na?ponali naprej (!!) ampak mi je razlo?il da pa? samo pri?ponajo gnana kolesa bolj k tlom da je druga?e ?isto varno.

Ostali ki bi radi ravno tako merili pa na?eloma lahko pridete, ?e kdo odpove. Zaenkrat je termin poln, in ve? kot toliko nas ?al ne pride na vrsto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Lahko pride? navijat ali pa upat, da jih bo ene par odpovedalo, da se lahko u?tuli?. Saj ve? kako pravijo, upanje umre zadnje. :hohoho: Je pa to itak Mazda & Nissan dyno day. :P

Ne resno ?e zdaj nas je predvidoma preve? in bomo le ?te?ka ?li vsi ?ez in bomo morali biti kar hitri (no un merilec).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Malo updejta::

Iz Nissan foruma So trije kandidati + jaz + Marko... Temu dodamo ?e 3 Mazda?e in nas je 8. Ni ve? prostora, zaenkrat je konec prijav.

Ampak vseeno prosim za ponovno potrditev vseh treh, da smo 100%. ?e nas bo res 8 bo cena max 20? kdo ve, mogo?e ?e manj. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Se norca dela??

?e meri? do 60mph ti najprej utripne ta ?tevika. Potem ima? to mo?nost, da zavira? do ni?le in ti obenem meri ?e 60mph-0. Druga mo?nost je da pospe?uje? na 402 metra in nadaljuje? vendar se meitev do 60 mph (97km/h) ne shrani.

Ugotovitev: 6,9 je tvoj pospe?ek do 100 km/h oziroma bolj to?no do 60 mph.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Potem pa takoj na cesto pa preverit z G-Tech - om, pa da vidimo koliko la?e. :D

Ti pa ta tvoj G-tech. :hohoho:

@Klopko: Sva se sre?ala danes po slu?bi, lep ?tevec ima?. :P

Torej zaenkrat iz Nissan foruma smo trije resni kandidati (ok en je tako-tako)

Datum in ura ?e vedno veljata, 27.7.07 ob 15ih ?e nas bo (pre)ve? se bo kolega zadnji dan zmenil za kak?no uro prej o ?emer vas bom sproti obve??al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

:P Edino kar se spla?a je vgradnji filter ali pa tak?en CAI kot ga je imel Zemir v SG. :rispekt:

Vsekakor bi jaz dal prednost Zemirju & Tichu, ki zagotovo nimata serijskih konjev. B) Ker ?e nas bo preve? na koncu nekateri ?e na vrsto en bomo pri?li zadeva se zna namre? kar zavle?i. Zaenkrat je za?etek ob 15ih ampak ?e nas bo kaj dosti ve? se bomo zmenili malo prej.

?e prej pa morajo potrditi datum.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Biksenon
Napisano

Ne ne, to bodo Tuhinjski mo?gani. :hohoho:

Jap cena je kar ugodna, ?eprav ne vem v ?em je fora, da ne da? njegove cifre sem ali pa kaj tak?nega. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zato tud drgacni stevci. ko stevcev pri istih modelih nikoli ne menjajo, so vedno narejeni po najmocnejsem modelu

Ne dr?i vedno. ;) Na nekem avtu (ne bom ga omenjal, ?eprav je parkiran v gara?i :D) ima ?tevec do 240 in obrate do 9000, 1.6 varianta ima pa samo do 8000 obratov in 220 kon?na. :P

Pa sicer ne naro?am ampak se mi zdi pa ?e kar neumno tole kompliciranje z barvo. ?e ne drugega vzame? belo pa je univerzalna, osebno sem pa itak za modro barvo. Pa predlagam, da se pla?a vnaprej, da si ne bo kdo premislil... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F BA Body kit + styling
Napisano

Samoooo.................................kdo bo tega hudi?a narazen dajal!!!!

Sam sm se hotel spravit narazen dat lu?i pa so mi odsvetovali!!

Sicer pa lahko si 1. ki izvede zadevo in doka?e da je to lepo mo?no narest brez zapletov!!! :bravo:

Jaz sem to storil na moji Cki, res pa je, da sem prvi? porabil 2 dni. :blink:

to je sedaj na bingecih ful popularno in vsi razdirajo in barvajo :D

ĐDM :hohoho: Ne saj JDM je kul druga?e. :rispekt:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ker avto pa ima obratomer samo do 7000 rpm ? Je to sploh avto ?

Se strinjam! Za moje pojme je to ?e skor dizel. :hohoho:

dobr ?lovek to je mazda :P :P "7k" je ?ist dost :) mal heca no ...

Hmm... ?e bi prebral post je to obratomer od Golfa 3.

Sicer pa bolj kot gledam te ?tevce bolj dojemam da niso za mojo Cko. Jaz imam hitrost le do 220 in bi mi ?e bolj narobe kazalo kot mi ?e, obenem imam ?e digitalen ?tevec kilometrov in spet ne pa?e. Eh k**c. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI by Uklopko
Napisano

No jaz trenutno delam CAI za Nissana in bom lahko ?e jaz dodal slike in izku?nje. Zaenkrat ga bom imel tam nekje kot Klopko mogo?e, kasneje, ?e se mi bo dalo bom pa kupil ?e eno "presneto-drago-inox-krivino" in ga napeljal pod kolotek za kak drag race... Stay tuned.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI by Uklopko
Napisano

No saj jaz tudi tako mislim. Voda je bistveno te?ja od zraka in je en bo kar tako potegnilo gor sploh, ?e upo?tevamo, da je cev tako debela, da bo? zelo te?ko dobil tak?no poplavo, da bi jo dobesedno celo zalil v vodo. Tudi ?e bi jo, bi le ta stekla dol, filter bi pa vlekel zrak iz motornega prostora. ?e bi tale va? strah deloval, bi bilo ?e 3/ Hond in podobnih avtov v grobu ker ima takole narejeno ?e kar lepo ?tevilo ljudi. :P

Sicer sem se pa pozanimal ?e nekje in mi je nekdo povedal, da je imel filter pod kolotekom skritega, ni imel nobenih te?av, samo ve?krat ga je moral ?istiti. Skratka ni ?ans, da ti voda tako zalije. Razen, ?e cel filter pomo?i? v lavor vode, da drugega ne bo mogel potegniti. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.