Skoči na vsebino
Angel eyes
Napisano

tole pa dober zgleda :bravo:

zdej bo treba nek ugodno dobit lu?i od M3 in se lotit tajga projekta, kok je pa kej s homologacijo v zvezi s tem, pomoje bi znal bit kr problem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f l.2000 17.col plati??a
Napisano

a da se da tri stvari naenkrat, to pa nism vedu, kolkr pa js vem druga? pa pride homologacija tolk kolker stane tehni?ni pregled, ?e je kok druga?e me naj kdo popravi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e ne bo? mel pravega ET-ja feltne, ti zna zadaj v robove drgnit, spredaj pa ?trlet celo ven iz blatnikov, kar pa itak ni dovoljeno kokr vem! <_<

Ena feltna montirana na avtu vsekakor ni merodajna, ?e zadeva pa?e ali ne, ?e posebej ?e je prednja, ker to ti ni? ne pove, ?e bo? moral zadaj robove "zapeglat" ali pa ne bo drgnilo, se prav odpade peglanje! :danzoman:

evo take probleme bi js mel, ?e bi avtu spustu u podn (ne govorimza 323 BJ), tak da zdej ko bom dal rihtat zadnje obrobe mu bom reku nej tak zrihta, da bo ?lo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

in kako se je kej avto pelu! vrjetno je postal zelo len zaradi te?e plati??

sprobal smo sam eno felgo (izgled), tak da peljal se nismo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?ivjo!

mene pa zanima ?e bi lahko na mazdo 323f 2.0 td 2000 letnik, namontiral 17 col plati??a brez kakr?ne koli predelave?

hvala za odgovor.

lp.

brez problema, sprobane moje 17" na o?etovi F-ki ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED smerokazi
Napisano

na tak nacin da se jih da kar na ploscico sploh ni tezko izvest, samo narisat pa zjedkat treba pol pa gor zalotat in je konc.

sploh se mi dopade ideja na prvi sliki ki je prikazana, mogo?e si res kdaj kej tajga umislim :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.