Po mojem mnenju je zmajnkalo denarja in se kar vse skup ustavili, tako da bo zaj moral odvetnik re?it zadevo.
Ja, ?e bi ga men vzeli za VE? kot 4 mesece in mi vrnili nedokon?ano skropucalo vem, da bi jih to?il za najmanj tiste obljubljene tri milijone. ?iva nategancija, saj sem ?e bral tudi jaz nekaj na A.com-u o tej zadevi ampak tam sem ?e tako neaktiven, da ne vem kako je ?lo potem naprej.
Ampak ne bi bil jaz, ?e ne bi dodal, da ?e ?e ima? neko osnovo je mogo?e vseeno ceneje samo po?timati nek motor, kot kupiti nekega ?isto redkega za kdo ve koliko denarja.
Evo Marko sem sicer nekaj iskal ampak nisem kaj dosti na?el.
Dobro je naredil tole! AWD to je neki zame, turbo pa tudi ni slaba ideja. Feltne je pa o?itno kopiral od KAALMana! Motor mi pa ni znan, ?eprav mi sli?i na black top SR20DE, se pravi res hud motor!
ReDevil saj meni je tut najprej kapnilo, ?e ima "moje" lu?i, potem se mi je posvetilo, da vse skupaj bolj spominja na RX-8! So moje in od RX-8ke lu?i res tako podobne? Marko, zakaj ima ta MX-3ka tako velik hladilnik spredaj?
pri meni je apex vredi zaenkrat,bom pa mel zdaj za prodat ene vzmeti samo ne vem firme predi 40 zadi 35 za f-ko,moj kolega mi jih bo dal,avto je zgledal ful nizje proti mojemo,papirje za homolomo pa lahko u-style uredi tam dobis kaj ces,cena pa bo 15.000 za vzmeti
KUPIM! Samo firmo mi ?e povej, da si potem zrihtam homolomo.
Res je huda F-ka! Samo meni se zdi slika bolj photoshop. Ko je slikan spredaj ima druga?ne litke kot ko je slikan od zadaj. Ampak vseeno je pa dobra F-ka!
+ce se dajo zadnje lexuske se kje drgje dobit kt da narocis iz tujine?
Najbr? jih res ne bo? dobil pri nas po moje jih tudi A3M nima. Mora? kupit Hondo, ?e ho?e? celo paleto lexusk. Sicer pa ne vem no, kako bi izgledale na 323F BA. Raje samo tako u?timaj kot je una na prvi sliki, ker je res lepa.
+a so eibach najbols ce se pravim 323F BA spuscat?
Za to zadevo bi moral kontaktirati ZUPovca z nickom URO?BE, ki je dal na CRX zadnje lu?i od S2000.
Kako se je lotil sicer ne vem to?no ampak kolikor mi je znano je vzel v roke fleksarco, izrezal luknjo ter potem vse predelal, da je lu? lepo pasala notri. Predvsem je pomembno, da je zadeva narejena NATAN?NO, da ne stoji ena lu? naravnost druga je pa popolnoma zamaknjena. Kak?en klepar bi znal pomagati. ?e najbolje, da njega kontaktira? ti bo povedal kako je naredil in kako je s papirj.
Res ?koda, da ne misli? kupiti skupinsko, lahko bi vsaj prej vpra?al kdo je pripravljen dati 10 jurjev namesto, da zaklene? temo. Sam bi dal ampak jasno bi si potem pa? lepo posojali med sabo z nekak?nim dogovorom, da ?e nekdo rabi se mu pa? posodi za par dni.... :ne vem:
Saj ne. Enostavno ima? v RX-8 ob?utek, da abto pa? pospe?uje ko pohodi? gas ampak ni tistega ob?utka kot pri drugih avtih ko ?uti? pospe?ek ob pritisku gasa in kdaj avto bolj vle?e itd. Je pa res, da sem jo vozil le nekaj KM... Ampak bi jo pa ?e!
pa sploh ni tok pocen je ?e zmeri ve? kot rx-8!!!!!!!
pa ?e vse dela tko k je treba!!!!
lp ka8ka
Kaj za en avto imam ti pi?e pod avatarjem. Mazda 323C 323 za socialce, ker je cenej?a kot 323F.
Kaj sem mislil s tem "Por?e za socialce" ti je pa v bistvu Grega napisal. Preprosto gre za dejstvo, da gre za vhodni model pri tej znamki. ?e bi osebno razpolagal s toliko denarja bi vseeno raje vzel kak?no starej?o 911 za isti denar, preprosto zaradi tega ker mi je bolj v?e?. OK mogo?e je le stvar okusa. Glede limanja na zic je pa dejstvo, da wankel ne prilima na zic ampak ko pogleda? perfomanse pa ugotovi?, da so ?isto zadovoljive.
Audi TT se mi pa kar dopade, ?e ti toliko konjev ni dovolj se jih da ?e ene 20% minimalno ven dobiti s ?ipanjem. Quattro je pa sploh zelo pametna pogruntav??ina.
Kaj pa vem, ?e ?e i??e? drugje bi se jaz ozrl predvsem k:
Audi TT BMW M3/330 coupe, kak?no leto starej?a 911, 350Z itd... Ampak to je le moje mnenje in je popolnoma nepomembno.
Poky pomoje je mislil preprosto na dejstvo, da je Porsche najbol kvalitetna ?portna znamka, wankel ima pa stereotipno "omejen rok trajanja".
Ne vem, ne vem... A si jo ?el gledati? Jaz sem jo ?el. ?isto spotoma. Pa mislim da Marko in Uklopko tudi. Pa nisem nek izvedenec ampak sem opazil, da je bil najverjetneje zbit spredaj. Zadaj nisem gledal ampak baje je bil tudi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, ampak to ni zraslo na najinem zeljniku.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani