Skoči na vsebino
Dyno dan
Napisano

No dyno uspel moram re?t da sem pri?akoval kak?nih 5 KM ve? ampak ni slabo :bravo:

Najbolj me je razo?aral Tich z 2,5 V6 in 150 konji pa? mazda in prevo?eni.Najbolj presenetil pa matej z Mx-3.

Je pa zanjimivo za pogledat navor res da ga je nekaj manj kod serijsko je pa non stop.Za?ne od 3.5k oratov in je skoraj enakomeren tam do 6k.No zdaj saj vem da VRIS ?e zmeraj deluje :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Glede na to, da niso pomerjeni to ni? ne velja. :bravo:

Kaj naj re?em? Na prvi vtis malo razo?aran, ampak G-tech ?e vedno ka?e 7,8-8.0 do 60 mph tako da teh 137 konjev gre ?isto dovolj. V prvi meritvi sem imel notri filter in je imel avto 137 konjev in kar lepo krivuljo, s serijskim filtrom je imel en konj manj (136) in ?e gr?o krivuljo. Aja najve?jo mo? imam pri 7000 RPM tako da avto vle?e res enakomerno do blokade kar se tudi ?uti.

Matej, Zemir & Tich upam, da ste dobili email saj sem vam poslal kar na isti naslov preko katerega imate MSN naslov. V nasprotnem primeru mi na ZS po?ljite email naslov.

Jaz sem :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

To?no tako! :hohoho: Saj mene je bilo tudi strah, da mi ne bo moglo na Cki teh silnih 90 konjev zmeriti, kaj ?ele Torstormovih 140! :P

Naslov je pa pravi ja. Zemir saj ?e ne bo? na?el nas pa pokli?i. Sicer imamo pa z njim ?e od lani dobre izku?nje saj ti vse razlo?i, ?e te kaj zanima, cena je ugodna, storitev pa kvalitetna. B)

Sej mislim da vem kje je po slikah sode?e.?e pa slu?ajno ne najdem te pa pokli?em.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Kak pa to avto prihaklajo?! Kr namre? je moja ?asija zadnjih 5-10cm nekoliko boga(pa spet ne tolk) pa se malo bojim da se ne bi kej...khm...

druga?e pa ne delam in bi se lahko udele?il! :bravo:

Sej pomojem da ni take panike glede karoserije :ne vem:

Bi bilo dobro da pride? da vidi? kako in kaj pa da ?e kak?no re?emo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Malo updejta::

Iz Nissan foruma So trije kandidati + jaz + Marko... Temu dodamo ?e 3 Mazda?e in nas je 8. Ni ve? prostora, zaenkrat je konec prijav.

Ampak vseeno prosim za ponovno potrditev vseh treh, da smo 100%. ?e nas bo res 8 bo cena max 20? kdo ve, mogo?e ?e manj. :bravo:

No mene lahko tudi ra?unate!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor 1.8 BPT
Napisano

Hvala... ko sli?im pohvale je ves trud popla?an sramezljiv

Jaz vem da pri meni je tako da je ves trud popla?an takrat ko se usedem v avto in ?utim veliko razliko v mo?i!!!

Kaj si drugi mislijo pa naj si mislijo :danzoman: No ja zmeraj je pa lepo sli?at kak?no pohvalo. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.