Niso nemnosti, ?e vidim kaj vse lahko prijatelj na istem letniku dela(?tima) na info sistemu v octaviji lahko re?em, da ma moja mazda 10% tistega. To je velik - pri mazdi. Pi?em za letnik 2014.
Midva s frendom sva moje biv?e od volvota feltne plastidipala v "chameleon grey" in je zelo vredu izpadlo pa za bit da tud dobi? tvojo barvo,..ko sm avto prodajal sm simpl dol povleku(perejo in vzdr?ujejo se pa kot obi?ne feltne).
A ve kje v navodilih je to za 2014 letnik m6 ? dobil sem samo ?e si ?e v ugasnjenem avtu in osvetli? za 30sec. Rad bi da ko odklenem avto zasveti, bol iz firbca ko kaj drugega,
Kermi?no za??ito lahko vzame? v kaki trgovini(operi-avto, spoliraj.si) in sam nanese? ni noben bavbav(pa ?e pri?para? ful,.. dejansko jo samo z aplikatorjem nanese? in z mikrofibro obri?e? odve?no dol),.. znamke kot so TAC Systems, Geyon, Chemical brothers ,.. itd so vredu in ne zgre?i? prav ni?
Je pa razlika naprav voskom,sealant-om in ostalim premazom velika,.. ve?ja hidrofobi?nots, globji lesek barve, samo odbivanje umazanije je ve?je kar je pa najbol pomebno sama obstojnost keramike
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja to seveda
Povezava za deljenje
Deli na druge strani