jaz sem fasal check eng na Exeu s prvim boxom ki je bil 100% odprt (tako kot chip tuning) - mixture to poor napaka (ali pa too rich, se ne spomnim ve?), ta sedaj pa je ok. Tako da olje nima veze ?e ti ga zaliva
samo preveri kako ti garantira morebiten postopek nazaj in seveda vra?ilo, pol ni panike
dela se dyno prej in potem, ce recimo mi kj ni vsec lahko spremeni. v roku 8 dneh ce mi ne vo tuning vsec lahko grem da mi da original software gor in vrne celotek znesek. mislim da je ferplay
Imam Getza (kot ?e veste) in me zanima kako na JVC-jev avtoradio zvezati dva tweeterja... oz. visokotonca... Ker se mi zdi da samo to pogre?am trenutno... Avtoradio pa ima 4 x 50W... Kaj narediti?
rabis kretnice in tweeterje,potem pa kr zravn zvocnika priklopis...
Jaz bi ravno z ?estico rad primerjal. Ne ravno od 0 - 100, ker je v tistem kratkem ?asu ogromno odvisno, kako uspe? speljat, zmenjat,.... ampak tako med vo?njo v tretji pa potegne? ipd.
Ravno sem se vrnil iz testa nove mape, ki bo notri ostala, kakor ka?e.
Avto prediha 260 g/sekundo ?e pri 5100 rpm in to se krepko ?uti.
Moram pa opozorit na razliko ob?utka hitrosti, ?e sedi? vi?je. Zadnji? sem peljal audi TT in ko sem pohodil sem imel ob?utek, da avto res letiiii. NA ?tevcu je pa pisalo 80 km/h in sem belo gledal! Pri CX-7 ?uti? pol manj hitrosti, kot v tisti nizki jaj?ki......
Tko kot Jures pravi - motor za?ne vle?i iz kleti, se pravi da? gas pri 1000 obratih in lepo potegne kar za diesel glih ni zna?ilno. Da ne re?em kak?en u?itek je medpospe?ek, ko stisne? nekje pri 60km/h v tretji. Prehitevanja so pa sploh WooooW
se strinjam z bossom...sam zanima me kako bi blo ce bi dal software cipat a bi lahko potem imel se kr ta cip notri?
potem pa odpadejo,ker se mi ne da to delat oziroma nimam casa za take stvari..odpadejo 19col feltne razen ce se najde kdo da bi sel namesto mene to delat ane tukaj v kranju...labi ti vrjetno mas veliko casa lahko ti posodim avto za par dni
a se nisi ti tam zgoranj nekje bunil, da 18 col prevec stane
se pravi bos resu problem z nabavo 19
ok, drugace pasejo, ce pod "hude predelave" ne stejes siritev blatnika
[/qa
a siritev blatnikov steje zravn tudi licarska dela?ker ce je to zravn potem pa odpade,ker ko grem k licarju mi je isto kot ce bi sel k zobozdravniku..ker nekak ne upam se spravit v to...a da bi pa sam montoral gor ne gre?
?e nardijo tako kot je treba pol verjetno ne bi smeli bit te?av, ?e posebaj ?e govorimo o novem modelu mazde 6. Sicer pa sam nimam nekih dobrih izku?enj s temi zavarovanji, ker se zmeraj pojavi neki droben tisk, za katerega zve? ko ho?e? kaj uveljavlat, ?e pred tem pa seveda posku?ajo z raznimi fintami, prevalit krivdo nate, kao da se nisi vozo normalno
Ma ne verjamem, da ne bi blo cenej?ega ponudnika tega, ker ni neke umetnosti, obstaja ve? varjant kako spedenat to... Sam ne mislim dajat nekih modulov notri bolj ciljam na OBD...
Sem pa na netu zasledil to konkretno za novo ?estko
sicer sam ne upam dat tega noter, me je pa pritegnila cena, ?e bolj pa me zanima kak je mo?no to, da je v ceni tlko razlike?
kaj vi mislite o temu?tega sem js zasledil ze lansko leto sam ne vem e je to dobro?ima kdo izkusnje s temi cipi?
LabiGT ja veliko tankam v MK ampak do zdej nisem imel tezav,pa tudi fotr k ma tuscona cipanega sicer od steinbauer cip,ampak do zdej ni imel tezav z avtom pa ma prevozenih ze okoli 160.000km...pa ima cipanega ze od prvega dne...ko je bil avto cist nov...
aaam... Ti ima? verjetno v glavi da zaradi cipanja pade? v vi?ji zavarovalni razred? :ne vem:
No naj te pomirim da ostane? v istem razredu, namre?... na zav. nimajo info o tem da je avto cipan.. na valje pa ga nikoli ne peljejo...
ne to da padam v visji razred,ampak ko cipas avto ti nudijo tudi zavarovanje da ce bi bilo kj narobe z masino pac da uveljavis to,ker avtohisa ti ne prizna vecc garancije in potem uveljavis to pri njih odvisno kje cipas avto...
evo se link,pa poglej kjer ti pise cena cipiranja in opcijsko zavarovanje..
Saj vse lepo in prav, sam 700eur je malo oderu?kih, glede na to, da ti mazdaka priklopjo na ra?unalnik, dajo gor nov software, po?aka? eno kavo pa je to to... U?inek verjamem, da je, samo vseeno se mi zdi, da je cena mal navita... Va?e mnenje? Ma ?e kdo kake izku?nje s kakim cenej?im ponudnikom?
ce bi bilo mal cenejse bi js vrjetn to ze imel notri,sam ce gleda tko da je cipiranje 700e in potem se zavarovanje okoli 250e...tko da zato nimam cipiranega...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani