In v čem je poanta na vrhu klanca imet 190 na uro? Doživiš orgazem takrat?
Hehe, če bi res bilo tako pol bi vsi (sploh tetice) sam dizle kupoval.
Ne sej ni fora to počenjat več kot 1x, da sprobaš. Gre bolj zato, da, se v dizlu to da elegantno narest brez razgrajanja po cestah, pri bencinarju boš pa rohnel. In ja seveda bosta oba prišla na cilj, vprašanje pa je al s stilom al pa razgrajaško. 😜
Ne me preveč resno jemat, ampak vseeno, če imam na izbiro turbobencinarja ali turbo dizla bi šel na turbobencinarja, če pa je NA bencinar al pa turbodizel pa pač ni dileme. Če dam za avto skoraj 30 jurjev pol mora vsaj dihat kot se zagre.
Konstantno ugašanje in prižiganje motorja ziher ni OK za starter, sploh je pa brezveze pri kratkih ustavljanjih za nekaj sekund. Recimo, da več da boš čakal vsaj pol minute ali več pa mogoče ima nek smisel. Drugač pa lahko vsak vpraša svojega mehanika, kaj si misli o tem. Če ga dobro poznaš ti bo ziher odsvetoval uporabo.
Bini, čist napačno gledaš - na drugi strani un črn kabel je do tega stikala. To je čist trotel stikalo ON/OFF, sploh ni rele. Mogoče bi bilo zanimivo pogledat kam gre pa stikalo spravit v kabino in lahko imaš tam izbiro ali hočeš meti skos na OFF in ga mogoče priklopit, kadar dejansko ima smisel.
Veš kaj, vsi tak pljuvajo po njih, ti pa s prve roke povem, da je zlo dober avto!
Zakaj je pa pol nimaš in zakaj v večini primerov imajo ljudje v lajfu sam po eno Alfo?
Jaz je sicer nisem imel smo pa v devedesetih enmu kolegu konstantno rihtal Alfo 75. K je bila v voznem stanju je bil super avto, ampak kaj k se je to bolj poredko dogajalo.
Luka Koper... mater kot, da nisi iz Kopra. Pa ne da si na politiko pomislil? Če si na Lunco pol je tvoje stanje slabše kot sem mislil. Če pa si mel v mislih Dončiča je pa res car, današnja zmaga proti Netsom je bla nora.
GTA je imela drugačne odbijača, masko, kiklco (stranske obrobe) in delno usnje na sedežih. GT pa je bila s tradicionalno plastiko naokrog, komplet usnjenimi zici in navigacijo in to tako, ki so ji rekli Navy in ne Navi. So nekateri kupci mislili, da dobiš vsaj spremstvo ameriške letalonosilke zraven pol se je pa le izkazalo da tuji jeziki nekaterim ne ležijo glih dobro.
Evo tole so prave besede... če ne bo šlo drugač, da zmagamo dizelaši bomo pa avte porival. 5000 kalorij vase pa lahko tud kakih 5km porivam. To bo prec 0,2 deci na sto km manj.
Men pa ravno krom look ne paše... tole zgleda čista bomba. Jaz bi menjal takoj.
p.s. sem se nasmejal tvojemu profilu, kjer imaš napisan Kravaran. Sej je res mal bolj krava kot limuzina ampak vseeno pa ne tolk, da je treba še poudarit. 😜
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hehe, če bi res bilo tako pol bi vsi (sploh tetice) sam dizle kupoval.
Ne sej ni fora to počenjat več kot 1x, da sprobaš. Gre bolj zato, da, se v dizlu to da elegantno narest brez razgrajanja po cestah, pri bencinarju boš pa rohnel. In ja seveda bosta oba prišla na cilj, vprašanje pa je al s stilom al pa razgrajaško. 😜
Ne me preveč resno jemat, ampak vseeno, če imam na izbiro turbobencinarja ali turbo dizla bi šel na turbobencinarja, če pa je NA bencinar al pa turbodizel pa pač ni dileme. Če dam za avto skoraj 30 jurjev pol mora vsaj dihat kot se zagre.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani