Viper, za "mestne srajce" ni te?av, ?e pa gre? kdaj po cestah v smeri na?ih prelepih planin ali pa ?e ?e si doma bolj na pode?elju, je pa druga pesem in se mi je avto preve? smilil, ?e je z "vampom" po tleh drgnil.
Glede dodanega spojlerja pa so dejansko vse skrbi odve?, ker dolo?en % 6-k ga ima na sebi ?e od novega, tako da zadeva ni ravno preve? vpadljiva in te nobeden ne bo po njej spra?eval, niti na TP.
GG serija Mazde6 pride ob 35mm ni?anju podvozja tako klin?evo nizka, da ?e nima? izklju?no mestne vo?nje in lepih cest, znajo nastopit te?ave (govorim iz izku?enj, ker sem ?el nazaj na tovarni?ko vi?ino 6-ke).
Dobr ti mas dizla, ki ga je treba mrzuga se bolj pazit. Ventili so hidravlicni in se stelajo sami. Pa ja, zna bit ta pistopek problem, ker nima vsak orodja za motor podret in terena za motor vn vzet
?mego, ali pa da je "malo" razlike med teoreti?no razpravo in pa dejanskim posegom, a ne?
Deeyan ti bo znal pravilno svetovat glede sanacije. ?e ima? v lasti tisto temno modro, z grbom La?ko, je ?e pred ?asom konkretno olje pila in se ga je bogato dolivalo. Lahko pa da je bila kasneje zadeva sanirana.
Danes smo na e-po?to prejeli naslednjo vsebino in ?e zanima koga, ki to bere, naj se obrne na spodaj navedeni kontakt!
Sledi kopiraj + prilepi z e-po?te
LP! Borut
"Spostovani,
Na vas se obracam iz produkcije Pakt Media in me zanima, ce bi nam lahko pomagali pri iskanju lastnikov avtomobilov, ki sodijo v kategorijo tuning. Na straneh tuning dogodkov sem zasledila, da so vmes tudi avtomobili z nalepko vasega kluba, in se zato obracam na vas. Mi sicer iscemo starejse modele avtomobilov, ki so jih lastniki predelali, saj si je reziser za kader zamislil odprt prtljaznik, ki pokaze v vsej velicini zvocni sistem, v katerega je lastnik vlozil veliko svoje energije in strasti.
Snemanje je sicer planirano 11.2. ali 12.2. v Ljubljani, zato iscemo avtomobile iz nam bliznje okolice, za sodelovanje vsekakor ponujamo tudi honorar (ali samo najem avtomobila ali pa tudi nastop lastnika z avtomobilom), vas pa prosim za informacijo, ce nam lahko pomagate.
Hvala lepa in lep pozdrav,
Izabela Dragić
Production manager
M: +386 (0) 51 368 905
PAKT Media, Ma?era-Spasićeva ulica 8, 1000 Ljubljana, Slovenia"
Qwerty, jaz bi pa na tvojem mestu raj?i prodal plati??a, ?e le obstaja kaj interesa zanje na trgu? Sej ve? kako pravijo; bolje vrabec v roki, kot golob na ... (glavi).
?e ima? kak?no fotko me zanima kako izgledajo, za kater avto je najprimernej?i dizajn, itd.
Za moj okus tak?na "malenkost" izjemno spremeni izgled vozila, na bolj?e seveda. Pazi pa, da dobro za??iti? tamle ko si luknje navrtal, saj se bo druga?e zelo hitro pojavila rja, sovra?nik ?t.1 na?ih Mazdic.
Marsikatere Mazda6 iz te tvoje generacije ima spojler gor ?e tovarni?ko (verjetno je bila to originalna dodatna oprema), tako da obstaja velika verjetnost, da te ne bi "zahopsal" ravno zaradi te zadeve.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale grafika na boku mi je grozljiva.
Raj?i potem plati??a malo potemni?, da bo vse skupaj izpadlo v rde?e-?rni kombinaciji.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani