Skoči na vsebino
Beli smerokazi?
Napisano

@Mazda 323f : Lepo ji pa?ejo! :bravo:

Samo malo vode in ?ampona pa bi lahko afteku privo??il ... :hohoho:

....so mi pa v A3M napa?ne varnostne naro?il (vijake namesto matic) tako da bom spet ?aku en cajt da pravi pridejo.

Mah, nisem ravno prepri?an, da so ti fantje v A3M ravno dobro tehni?no podkovani ... tebi vijake, meni premehke vzmeti ... :ne vem: :ph34r:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

jest bi vzel ?rne, ?e kdo zna prek ebaya nabavt oz. nabavlja tam mu naka?em denar pa fajn bi bilo da bi nas ve? naro?ilo da bi bila po?tina cenej, ?eprav sploh ni draga po?tnina. Baje je fajn met ?e nekje ra?un odprt al ne vem kaj, da je ?e cenej, se ne spoznam na to, tako da ?e se me kdo usmili...lahko na PM sporo?i :bravo:

Za pla?ila je fino ?e ima? PayPal ra?un - se izogne? proviziji banke pri nakazilu v tujino!

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

HOMOLOGACIJA
Napisano

homologacija plati?? gum in feder stane v ljubljani pri lpp-ju 11.600 sit, v mariboru pa 28.560 sit!

tako da grem homologirat kr v ljubljano, pa ?e fajn izlet bom mel :jupiii:

Kako so mo?ne tak?ne razlike v ceni???

Skoraj 150% zraven v MB-ju ... aja, maribor?ani mamo ve? ke?a :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Style ali roll bar?
Napisano

He he,si mi besede neso z ust!!! :P:bravo:

Ej, fora je v tem, da je David za?el z flodanjem na tem forumu - saj prej smo vsi vzorno pazili kaj in kje tipkamo....sedaj pa bi rad svetnik postal... :P:hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Style ali roll bar?
Napisano

Hmm,malo preve? agresivno in dirka?ko zgleda avto z tem.... :whatever: Po moje je lep?i brez tega,sploh za ?ensko lastnico!! :D

Poky in ti bo? sedaj rekel, da to ni lep avto za deklico ???? :whatever:

post-198-1141154652_thumb.jpg

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Style ali roll bar?
Napisano

Odlo?am se za nakup barov za mojo Mx5ko.

Tukaj se mi pa zastavlja vpra?anje in velika dilema - style bari so, kot ?e njihovo ime pove ful sexy, medtem ko so roll bari prav grdi.

Ampak, ?e se prevrne? te roll bari zavarujejo, style pa ne. Vendar, kolik?na je pa verjetnost da se z avtom prevrne? na streho???

Torej - style ali roll bari? Wildcat? :blink:

Koliko pa je razlika v ceni - ?e to pri tebi sploh igra kak?no vlogo??? :whatever:

Prilagam nekaj slikic ATH opreme!!

?e link:

http://www.ath-hinsberger.de/

post-198-1141114386_thumb.jpg

post-198-1141114408_thumb.jpg

post-198-1141114428_thumb.jpg

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ET pri ALU plati??ih
Napisano

?e mam zaj ET55 pa distan?nike 15mm in bom nove ET45 nabavil pa brez distan?nikov bodo m,anj ven ?trlele !!?? Kaj bi ?lo ET 40 ?e noter???

?e vedno ?akam tvojo ponudbo!?!?! :whatever:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ET pri ALU plati??ih
Napisano

te tvoje majo 7 sirino pa ET 55

mal me je res strah :ne vem:

To ni mogo?e, ker sem moral dat pod felne distan?nike (na vsaki strani 15mm), da vsaj malo ?ir?e avto zgleda - pa je ?e vedno preve? prostora do roba blatnikov !!!!!

Aja, pa ni? bat, kar nekaj ponudit, pol pa bova handlala - saj to pa ja zna? - hehehe :whatever:sramezljiv

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ET pri ALU plati??ih
Napisano

Torej bo 7,5 ET 55 !!!!!

Labi, kaj ve? slu?ajno koliko imajo ET te moje 17''-ke, ker na njih je na mestu, kjer pi?e ET- samo prazen prostor :ne vem:

Pa Labi - ?e vedno ?akam ... te je strah ??? hehehe :P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ET pri ALU plati??ih
Napisano

Malo pomo?i prosim - sem sedaj vse pome?al...!!!

Kako je sedaj s tem ET-jem pri ALU felnah???

Ve?ji ET, bolj felna "ven stoji" ali obratno???

Vem, da je to nekje ?e pisalo, pa mi ni za iskat!!

Hvala :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spedaj ALU 6-ka
Napisano

evo biznis (sem balkanc kaj ces): ti dam moje 16" ki jih lahko uporabljas za zimske gume, pa ti dodam se razliko $ in vzamem tvoje 17". Fenomenalna ideja ne?

Vse je samo stvar dogovora ... ima? kak predlog? Mogo?e na PM? Jaz sem vedno za bizinis - ?ivel biznis !!! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.