jest bi vzel ?rne, ?e kdo zna prek ebaya nabavt oz. nabavlja tam mu naka?em denar pa fajn bi bilo da bi nas ve? naro?ilo da bi bila po?tina cenej, ?eprav sploh ni draga po?tnina. Baje je fajn met ?e nekje ra?un odprt al ne vem kaj, da je ?e cenej, se ne spoznam na to, tako da ?e se me kdo usmili...lahko na PM sporo?i
Za pla?ila je fino ?e ima? PayPal ra?un - se izogne? proviziji banke pri nakazilu v tujino!
Ej, fora je v tem, da je David za?el z flodanjem na tem forumu - saj prej smo vsi vzorno pazili kaj in kje tipkamo....sedaj pa bi rad svetnik postal...
To ni mogo?e, ker sem moral dat pod felne distan?nike (na vsaki strani 15mm), da vsaj malo ?ir?e avto zgleda - pa je ?e vedno preve? prostora do roba blatnikov !!!!!
Aja, pa ni? bat, kar nekaj ponudit, pol pa bova handlala - saj to pa ja zna? - hehehe
evo biznis (sem balkanc kaj ces): ti dam moje 16" ki jih lahko uporabljas za zimske gume, pa ti dodam se razliko $ in vzamem tvoje 17". Fenomenalna ideja ne?
Vse je samo stvar dogovora ... ima? kak predlog? Mogo?e na PM? Jaz sem vedno za bizinis - ?ivel biznis !!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kupim, kupim, kupim ... :mi pijemoo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani