Meni se giblje med 11 in 11.5 litra,pri normalni vo?nji(kolko pa? lahko normalno vozi? z tem avtom ),torej pri vo?nji kaka je pa? bla do zdaj z prej?njimi avti,vendar z to razliko,da ko grem prehitevat ,rabim dosti manj prostora.... Najve? pa sn mel 12.5,to pa je bil prvi tank,ko sn mogo vsem kolegom pokazat,kaj dela ta avtek!
Poky.... meni ni jasno kako lahko ima? tako porabo.....
Poglej...sicer res ne vem kak namen ima? kupit tak avto....zaenkrat, po tvojih zgornjih postih sode?, mam ob?utek da gre za neko golo natolcevanje...... popravi me ?e se motim.
Tudi ne vem zakaj bi dajal turbino gor.... in tudi ?e bi jo so statistike kvarjenja precej od tebe in tvoje vo?nje odvisne....
(, ?e me vabi? kot voznico pa tudi, ker sem se v glavnem vozila kot sopotnica po progi za cross. ?e me pa danes vpra?a?, bi ga pa tud vozila, sam pol sva pa z Davidom na istem.
Kako pa to zgleda se peljat na cross progi so sopotnica??? Boga rit....
In si na istem kot jaz.... hm.... don't thing I understand that precisely......
David, sploh ne vem zakaj po polurni vo?nji tako stoka?, mislm, da je s crosom najbolj udobna vo?nja, kar jih je bilo (saj ve?, "pol metra" gor in dol)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je blo 24.11.2004... torej 2 leti stara tema kolega... n? ne bo s slike,.,,,
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani