Tale zelena je moja ex f-ka tako da lahko na istem avtu vidi? kak?na je bila z original fedri in kak?na z ni?jimi. Jest sem homologiral, tako ali tako mora? naresti optiko, vgrajevanje povsod enako stane s tem da ti pa? ?templa ?e strokovno vgradnjo, res pa da sem se zezal s homolomo karton?kom. OK vpisati jih nisem dal (sem ?akal da ?e se bo zakon kaj spremenil zaradi xenon-a in iskal sem paprijrje za feltne in jih nisem dobil), tako da so bile vpisane samo ?ipe in ?migavci. Druga?e pa policaji so me ustavili ene 5x in nikoli ni niti pogledal homolomo, za xenon ni ni? sikal (le?e), glede ni?anja pa tudi ni?,saj ni ni? ekstremnega. Res pa da sem bil vedno trezen,takrat sem opazil da marsikaj "spregleda" policaj ?e se normalno obna?a? in nisi prbit za volanom.
Joza, tako je, ima? popolnoma prav ampak ?e tega ne naredi? vidi? kak?na je s 15col feltnam, kot traktor Spu??ena + taprave gume se pa tako dobro dr?i ceste da ne mor? verjet, kot gokard.
amortizerji so original ja in je bilo vse ok, ni? zabijalo pa to. Brez da je spu??ena zgleda grozno, s fedri pa potem zelo lep?e, nekako tako kot tista ?rna iz linka.
Evole, slike ko je bila spu??ena nimam, je bilo pa kar lepo, evole z 195/15/15 in original fedri je bila pa tak?na. z weitec fedri je pa zelo lep?e zgledala, sploh zadaj, spredaj pa niti ne tako tako zelo nizko.
Pa ?e ena slika xenon party-a za dobre stare cajte
No ja, nekako takole potem zgleda ja, mislim da imam doma ?e fotke pa ti jih prilimam potem. Gume sem imel pa 195/50/15, 55 mislim da je kar precej dra?ja. Za sedanko pa ne vem kako bi zgledalo, ne vem ?e ima tako ogromne koloteke kot ba-f.
Na moji ex BA, so goraj namontirane WEITEC, 35mm dol, (kupljeni pri RSR) in na u? ne zgleda prav nizek ker BA ima res ogromne koloteke, na malo vi?ji robnik v rikverc se je pa ?e dalo podrgniti z loncem ker avto je druga?e nasploh nizek. ?e bi bilo ve? bi pomoje na vsakemu klan?ku ru?il po tleh. No im moja ex ba se ?e vedno lepo vozi in dela kot se zagre, njen uporabnik je pa tudi zadovoljen z njo, tudi glede fedrov ni imel nobenih pripomb. So pa gor namotnirane ?e ve? kot 2 leti.
?e tole je bull shit kar jim pi?e ?isto spodaj v oglasu.
Ne kupujte ponaredkov kateri ?e na kilometer razkrivajo da lu?i niso pristne
Saj taki kompleti niso homologirani, in zato niso legalni. Lahko se vam zgodi, da vam policija zase?e registrske tablice ali pa da se vam ?arometi stopijo
Moje so od v?eraj ?e na avtu ampak je tako bedno vreme da ?e nisem utegnil slikati, sem zadovoljen in tudi glede na to da so 15 col ne zgleda lih majhno. Sem nabavil ?e ?rne pokrov?ke za vijake tako da je vse lepo iste barve.
Evole, druge feltne naro?ene Sem vzel ?e ?rne pokrov?ke za na vijake, nimajo pa Mazda nalepk za na pokrov?ke in me zanima ?e kdo ve kje se da to dobiti, po nekaj trgovinah sem ?e spra?eval pa nimajo :ne vem:
To se zihr kej da za nazaj, samo ti mora tako napisati ?e tisti ki ti folija gor da + nekoga vi?je bi moral poznati da bi ti s starimi datumi na homologacijo to ?ez spustil. Ni 2x za re?t da je kdo ?e tako naredil, samo itak da se to ne sme govorit. Je pa res bedno da se prednjih ve? ne sme temnit, kreteni, pol zgleda pa avto tko kot mrli?ki voz.
Vsaka ?ipa je malo motna, neki % svetlobe tako ali tako ne prepu??a. Jest mislim da bodo par % ?e tolerilari, problem je verjetno pri tistih ki imajo bolj temne folije v homolomo pa je vpisan zakonski mimimum. Druga?e pa, naj merijo ?ipe. ?e policaju ne bo? te?il ti bo dal mer za teh par %. Druga?e pa, kar pi?e v homolomo si lahko razlaga?, in imamo folijo ki prepusti dolo?en % svetlobe in ne stekla.
..hehe, ja sej mene je tudi malo stisnilo ampak sem se navadil, nisem hotel imeti prehoda pa sem dal vse 10%. Tako sem zanala?? slikal, da se vidi iz vi?ine stekel, druga?e ?e gre kdo mimo avta ob avtu se notri vidi ni?.
Sedaj pa se bodo samo zadnje tri lahko, tako da ti bo itak premalo, ko bos temnil...
..tak?ni avti so pa nekaj najbolj grdega kar lahko vidi? na cesti
Jest imam Weitec, ni?ano mislim da 40mm, zadaj ?e ok zgleda spredaj pa niti ne drasti?no, ampak prej je bil pa traktor. No ?eprav ne zgleda nizko vsak dan ko rikverc parkiran zdrajsam zadnji lonec na ?isto obi?ajnem robniku (ne delam to zanala?? ampak no?em da mi 30cm avta gleda na cesto)
Bom novo fotko naredil pa prilimam. Ja, ?ipe so homologirane,ampak to je bilo ?e pred tem zakonom,ampak mislim da f-ke serijsko nimajo ni? temnjeno,?e se ne motim, tako da nebi smelo biti problema. Majstri ki to delajo ?e vejo kaj pa kako glede prepustnosti. http://www.perimund.com/o_nas.html
Sem bral ta ?lanek, ni ?ist neumen ni pa ?isto tako napisan kot bi moral biti. Kaj ima veze avtomatska regulacija z ble??anjem, me prav zanima v kolikih miljoninksihstotinkah se snop vi?ine lu?i na?tela, ko zapelje? v lukno oz. kucl na cesti in da s tem nebi drugega zable??alo. Potem se temu sistemu na makedamu strga ko ?tela vse povprek da ja ne bo koga zable??alo, bull shit. Res ga serjejo, prvo naj s ceste po?ljejo ljudi ki jim halogenke svetijo ko reflektorji vse povprek, potem tele xenon kite v navadnih lu?eh ipd. Xenon imam cca. 2 leti in blendali so mi cca. 2-3x pa ?e to ko sem ?el po klancu dol, cesta itak na horuk pa ?e de?evalo je. Res bi se lahko za?el vtikat tam kjer bi res nekaj naredili za varnost. ?e pa ?e more biti vse original pa ?price pa avtomatske nastavitve snopa naj mi pa tist pove kako to deluje pri terencih, ko te zaslepi tja v glavo da ti ni? ni jasno, pa gre nasproti al pa vozi za tabo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale zelena je moja ex f-ka tako da lahko na istem avtu vidi? kak?na je bila z original fedri in kak?na z ni?jimi. Jest sem homologiral, tako ali tako mora? naresti optiko, vgrajevanje povsod enako stane s tem da ti pa? ?templa ?e strokovno vgradnjo, res pa da sem se zezal s homolomo karton?kom. OK vpisati jih nisem dal (sem ?akal da ?e se bo zakon kaj spremenil zaradi xenon-a in iskal sem paprijrje za feltne in jih nisem dobil), tako da so bile vpisane samo ?ipe in ?migavci. Druga?e pa policaji so me ustavili ene 5x in nikoli ni niti pogledal homolomo, za xenon ni ni? sikal (le?e), glede ni?anja pa tudi ni?,saj ni ni? ekstremnega. Res pa da sem bil vedno trezen,takrat sem opazil da marsikaj "spregleda" policaj ?e se normalno obna?a? in nisi prbit za volanom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani