Skoči na vsebino
Hitrost
Napisano
:D malo veckrat ga tisi meni je sel z lahkoto 180 pa je se mel dodatno tezo(puno plastike),enkrat celo 210 po stevcu malo klanec navzdol(mondeo pa snemal ko sem mel na stevcu 182kmh na ravnem pa se bi so samo so me zmotli prokleti :policaj:,drugace pa kot so rekli za kaj druga pa drugi avto ampak ce mene vprasas je ta masinca za nase omejitve vec kot dovolj

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Niiiiiiiiiiiiiiiice work Bobi! Lepo ste tole u?timal! :bravo: Kapo dol! :D:rispekt:

Ja ju3 bom probal zmontiral MS na mazdo, tak da ju3 pa v nedelo ni cajta. Po novem letu? Drug vikend recimo? Bi ?lo? :D

:D ti samo rufni bomo ze nasli cas da se vkup dobimo,mogoce se tusa poklicemo ce bo mel cajt

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

<_< me nekaj jebe link ker nisem na honda forumu je pa tu posnetek iz youtube in ena slika grafa keri se spozna

tich se vedno te cakamo da prides da te malo peljemo(oz te pelje) meglic by integra turbo

se en fimcek

post-328-1198786281_thumb.jpg

post-328-1198802365_thumb.jpg

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

popopldne prilepim link intergre by meglic v soboto zmerjenih 360ks :jupiii: z odprto turbino 0,6 bara,zdaj bojo ?li pocasi na 400 ks +

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

<_< ?traus je tudi kupo stevce tu pri momanu in ma isto barvo kot ulkopko,ampak pisem to zato ker njemu se je zdelo cudno imajo take velike lujknjice za tiste spice ko drzijo stevce in da ni znakov za dolgo luc,meglenko in seveda lucka za tank,in je poklical na poljsko(no en kolega ki se zna menit)in so rekli da stare podlage obvezno ostanejo gori da samo nove das prek in vse lepo pa?e,in tako tudi je,mi kreteni pa smo stare rezali :vskalo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 Alu feltne+?portni volan
Napisano

se pravi ?e te dobijo na rutinski pregled ti ne zate?ijo, ?e pa te dobijo na radar oz. pri kr?enju cpp al pa te imajo na piki si pa najebal?

:P niti ne,ker sem mel sportni volan gor kako leto pa mi nihce ni tezil pa me niso malokrat ustavli pa ?e na tehnicnem mi nic ni rekel,po mojem na kakiga :policaj: naletis,ker homologiran bi moral bit,ampak na sreco jih bolj sipe pa spojlerji motijo pa prevelke felne,zdaj morem dat volan nazaj gor al pa ga prodat se se morem odlocit,ker ce mam mali volan gor moja noce avta vozit :ne vem: :ne vem:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bobi js mam pa tud zate eno pra?anje!!

Kaj ma? ti v ?tevcu(ledice,al ?arnice) da ti ful cagarji se svetijo!!

Moji so ful temni pa ne vem zakaj,sicer mam navadne ?arnice not!!! no zgol za info!!!

Slikal sem pa z malo bol?im foti?om!!!(zato taka slika)

Moji ?tevci so green kaj pa tvoji?

Probaj pa slikat kot no?no varjanto brez fle?a ali pa probaj s kakim makro funkcijo slikat!!!

:bravo: pobarvano z fluroscentnim zelenim flumastrom,se kar vredi vidi najbolj mi je vsec podnevi

<_< na skatli je pisalo caladon

:D probal ze vse variante slikanja razen makro,bom probal

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Labi, bom tako povedu...pa ne vzet, kot grajo!!!

Hvala za nasvet, ki ga bom pa upo?tevu ?ele, ko te gume izrabim, na ?alost. So stare komi dva mesca!

Ma? prav tudi o porabi in vsemu mehanskemu uni?evanju.

Zakaj pa ne gnjavi o temu na tehni?nem pregledu?

Bomo vidl, kaj bo.

Allyssa:AJM NOT A VOMAN & AJ HEJT PINK KOLOR! :P

na tehnicnem ni tak problem,ker bol gledajo da guma ne stoji ven iz blatnikov,policaj pa ti lahko vzame tablice zaradi te male razlike v visini gume,kolega se je kome reso ma na cliotui 195/50/15 ampak ma vpisano 195/55/15(je ze blo ko je avto kupo,je obema malo cudno da je nekdo to so homologirat),so mu dali opozorilo da naj porihta,drugace pa kot je labi reko vse narobe kaze stevec in poraba itd...gume morjo bit tiste ki so v kartoncku al pa druga dimenzija ki ustreza isti kotalni povrsini in jo dodatno homologiras,v tvojem primeru totalno zgresena dimenzija gume <_<

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.