Zanima me katere gume naj kupim za MAZDO 6 do zdaj sem imel GOODYEAR 215/45/17 pa me zanima kaj predlagate saj jih moram letos kupiti ker so na ?alost te gume ?e prestare za avto. Ali so gume GOOD YEAR F1 dobre za mazdo 6?
Prosim za pomo? in odgovore hvala in lep dan
a nebi bilo morda bolje po?akati do spmladi :ne vem:
Druga?e je pa ok guma le obraba je pretirana,sam sem jih imel sicer na mazdi 323F ampak so bile samo za sezono in pol ok 2
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Potem mi je pa na servisu malo narobe povedal Vpra?anje je v bistvu namenjeno tistim, ki so to menjali - kje so jih dobili? Razbitih je malo, original drage ko pes ...
potem takem edino ebay pride upo?tev
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
kar se ti?e izpuha ni drugega kot 1x resonan?ni lonec in pa samo ?e zadni srebringov je ?e ve?ji fi od serijske,zato verjetno pride samo ?e mapiranje upo?tev.
Mene niti ne zanima zelo, koliko bi pokazali valji. Kroni?no nimam ?asa, za meritev mi gre cel dan pa ?e pla?at jo moram.
Mogo?e bom kdaj mimogrede ?el pomerit, ampak niti nimam kake hude ?elje.
Meni je dovolj, da ?utim , kako vle?e in da namesto 191 g/sec original, moj poje 255 g/sek ob manj zalitem motorju in brez klenkanja. Prva in druga prestava sta odprti na polno.
Komur je vsaj malo jasno, kaj pi?em, si komot od oka izra?una prirastek mo?i
Lahko tudi kdo pride probat.
lp
haha ve? kaj bom dodal ,vse lepo in prav, ampak dokler ni zadev prikazanih na papirju mislim v PDF formatu veljajo tvoje besede ni?. (pa ne me narobe razumet) Bo pa zagotovo kak?en skupinski dyno day pa bi bilo lepo da se pridru?i? pa ?e na drinko gremo
Dva dni nazaj sem bil na mapiranju v Avstriji. Delajo z Piasinnijem, ki je znan po celem svetu, ima dobro ime, zato sem ga izbral.
Avto so prvo izmerili, poslali meritev v Italijo in dobili nazaj novi file. Prirastek na mo?i je bil 20 konjev, boosta 1,1 bar , nekaj ve? predv?iga.
Naslednji file je bil narejen na 1,5 bara, ampak je pokalo in se kadilo- misfire. Tudi gapiranje sve?k ni pomagalo. Boost je zrastel prehitro, tlak je bil prevelik. Predv?ig je bil ?ele nad 4000 rpm, prej pa ZAV?IG!! pri 6000 ga je bilo 3°. ?e sem po?asi dodal plin do 4 jurje in potem pohodil, je avto poletel kot raketa, ampak ?e sem prej pohodil, je samo pokalo.
Naslednji file je bil enak prvemu, torej brezveze. Zadnji file je imel 1,5 bara boosta, ampak spet brez predv?iga. Avto je bil z takim tlakom po?asnej?i od originala do kake 5 jurjev, potem je malo potegnil, ni? pretresljivega. Pri 6000 rpm je imel spet samo 3° predv?iga.
So mi dali nazaj originalni flash in sem ?el.
Prevozil 800 km, zapravil en dan, da sem spoznal ?e enega ?alabajza na avtotuning sceni.
Vam svetujem, da se vseh tunerjev, ki delajo z Piasinnijem, izogibate, ker tip res nima blage veze, kaj po?ne!
lp
kaj naj ti re?em ....tako kot so meni rekli ko sem sesul 1. avto vsaka ?ola nekaj stane
Glede na to, da so kolektorji tudi dra?ji je za to ceno tudi 5 konjev ve? kot dovolj. Pa bo gotovo ve?. Sploh pri tebi, ko ti motor ?e zdaj zelo dobro diha.
lej CAI je tudi bil precej cenej? kot recimo kak KN pa je nekaj bilo s tega,zato sem napisal treba reskirat in probat.
Pi?e ti: "lower downpipe / cat delete pipe" torej samo en lon?ek, ki skensla katalizator, da potem vse skupaj lepo pa?e na original avspuh od katalizatorja naprej.
?e katalizatorja ni gor mene ni? ne moti sam da rukne ?e kakega konja gor ,je pa res treba kupit in probat. Tako sva bila skepti?na tudi za CAi pa si videl kam je potem ?la konjenica v + a ne!?
torej nabava,monta?a,test na valarjih potem pa sklepanje so ?li ? v dobro ali v ni?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
SLIKE SO OGROMNE
A si na novo dal temnit stekla. Koliko ? in ?e ima? vse zatemnjeno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani