Skoči na vsebino
ALU plati??a za Mazda 323F let.02
Napisano

te so oz hydra ce se ne motim...

drugace pa pokrove dobis pri vseh, ki prodajajo OZ, najboljs span-brezovica http://www.span.si/

hvala za inf.!! sam se bojim da ko jih bom kupil mi jih bojo ukradli!!! ker po vipavskem zadnje ?ase na veliko kradejo feltne z avtomobilov in na konci dobi? avto na ceglih ali pa na lesenih ?okih :angry2:

post-4616-1241887070_thumb.jpg

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

uu meni je tudi vsec

ful lepo pasejo na ta avto :bravo:

edin se pokrove moras dat :)

ja te feltne sem kupil z druge roke tko da nimam pokrov na katerih pi?e o.z. racing!!! na ?alost!!! full rad bi jih mel pa nevem kje naj jih dobim!!!!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

...amm sry pew .. vid? to nism vedu :D ... se tut jest ?e u?im :D:D

no ja drga? bom pa zdej v pondelk kon?no namontiru nove gume in feltne ...kon?na izbira je pa bla (?e koga sploh zanima :D ) ...bridgestone turanza er300 in dezent f feltne...

ja ?ene pa lepe feltne!! jaz sem v?eraj namontiru nove feltne in nove gume!!! O.Z. 15"col ter gume Toyo Proxes T1R 195/50 R15 82V!!!! meni osebno lepo!!! ?ez ?as pa lahko kak?ne 17"col feltne:D

post-4616-1241344927_thumb.jpg

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alu plati??a
Napisano

Ekola ?e moje

So original mazdine,gume 205/50/17 ni? distan?nikov,ni? ni?an ?e :D

Objavljena slika

Objavljena slika

ful hude feltne ma? :bravo: jaz sem u?eraj dal nove feltne pa nove gume na mojo mazdo!!! O.Z. racing 15"col ter Toyo Proxes T1R 195/50 R15 82V!!!!!! ?ez ?as pa ka?ne 17"col :D Kak?ne dimenzije gum ma? ti???

post-4616-1241344611_thumb.jpg

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alu plati??a
Napisano

Da nebom nove teme odperal, kako bi kaj pasale feltne 205/xx/17 na mazdo 323f ba? ima kdo kaj podobnega? (govorimo o 1.5 razli?ici motorja z razmakom 4x100)

ka?no vi?ino gume pa bi mel???

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sedaj razpoznaven po nalepkah
Napisano

Ekola da objavim moj man?i popravek na avtu! No nekateri ste ?e videli ostali pa zdaj :)

Namre? odlo?il sem se (spet ) da nekaj malega polepim avto! Seveda vse je bilo v stvari raziskovanja po netu kako in kaj bi pasalo da nebi bilo ki?asto! Ko je bil motiv znan sem ga poslal na?emu vsestranskemu Bo?tjanu (Yavarje) ki mi je pri te izberi podpru!

Pa da ne dovgotvezim preve? je nekako potekalo takole!

Ko je Bo?tjan opravil svoje delo z risanjem in rezanjem sem imel nato jaz nekaj dela in sicer (s komentiranjem in ?infanjem pa kako mo?no sem umes prjavil) :aaaaa:

Ko je bileo tega nekako konec je bilo zunaj po?teno mrzlo kjer so se temp. po?asi spu??ale iz 5 proti 0°c

in limanje je potekalo s pomo?jo fena,ker pa naju je prehitela no? sva ?e malo pomagala si s svetilkami-res noro slab? nebi mogl bit (pogoji seveda)

No kljub extremnim temp. smo zadevo uspe?no nalimali na avto!

Objavljena slika

Najprej sva se u?ila na kratki nalepki zadaj !

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Sledile so sprednje nalepke!

Objavljena slika

.....ki jih je mojstersko nalimal mojster :D

Nasledni dan pa je zadeva nekako zgledala takole!!

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Za zaklju?ek pa sm pobarval ?e spredni znak.

Objavljena slika

Tako konec zgotbe.

Meni je v?e? ,vi pa lahko ?infate kolikor ho?ete :D

?e 1x pa bi se zahvalil Bo?tjanu za mojstersko delo!!

hvaaaaaalaaaaaaaaa

Bravooooo!!!!!!! :bravo: Svaka ti ?ast:D res zelo lepo!!!!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

evo gume so gor :P:P

pol ti ma? 4x100:D jaz bom najbr? dal na mojo mazdo feltne od O.Z. racing 15col!!!! in gume Toyo PX T1R 195/55 R15 85V!!!!!!

si mislil vhod :huh:

hehe=) same take pokvarjene stvari vam grejo po glavi=) zraven lepih avtomobilov( seveda mazdice) so tudi lepa dekleta:)

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

pri meni je razmerje 114,30x5

na?alost morm ?e mau po?akat ...k so me mau zaj.... po 2 tednih skor mi pove da nebo mogo?e dobit teh feltn :( ...tko da grem jutr al pa v pondelk kr v ?pana ...pa si bom izbral nove pa ?eprav nekoliko dra?je :D :D ...in upam da se bom pravilno odlo?u (za razliko od prej?nih ki preko interneta niso bile na zalogi ...bom tuki zbiru med temi ki so :D )

po?akaj mal!!! ti ma? se pravi 5 vijakov??? ker meni ponuja frend oz di?ke 15 col z mazde 323f letnik 2002!! in nisem 100% prepri?an da bi mi pa?ali gor!!!! na moji mazdi je razmerje 4x100

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

Halo ej dej pa ti mal po?ak!!!

Sj je vse ok sam ne mor? pa to re?t enmu k ma na furumu preko 4000 objav,zavedej se da pa? nek minimalni red pa more bit (pa seveda tud neko spo?tovanje do nekoga) ?eprav ga ne pozna?,ker nikol ne ve? kdaj bo? rabil pomo? od nekoga ki ga ne pozna? zato probaj vsaj malo tega pokazat in se pa? malo prilagodit

ostalim zadevam ker nisi najbol brihten in pameten pa tud jaz ne in ostali tudi ne!

Zato je pa? forum da si nakak probamo pomagat kolikor se da in ne da bomo pluval in ?alili en drugega.

ker ?e pa bo? to iskal bo? moral pa? na kak drug forum :S

priznam d nisem majster za stajling avta pa tuning... pa? sem dobr u drugi stroki..!!! nismo usi za use!!! sam pa? me ne treba ?alit in mi pisat da sem glup in nevem kaj!! oni so se prvi lotili tko da sam vra?m!!!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

?al tako ne forumih gre, da se bomo vsi prilagajali tebi. :dudek:

pra?i me koliko me briga zate?? kaj se pa utika? u druge zadeve!!!! a ?e tebi da bi se prilagaju?? tok nizko pa se nebom spustil!!!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

evo feltne kupljene ...samo ?e gume pa smo pripravljeni :ouje: ...pol pa vrjetn sam ?e vzmetenje zamenam pol je pa to to ... feedback sm dobivu dobr tut od kolegov tko da sm se sam ?e la?je odlo?u :) ..ve? glav ve? ve :D ...drga? pa ja se strinjam 15. se bli?a ...sam jest bom vrjetn mal zamudu z zamenjavo :D ...

eno upra?anje bi mel???? ka?no je razmerje pri mazdi 323f letnik 2002 med vijaki?? a je mogo?e 4x100?? ker mam mazdo 323F letnik 2000 pa mi frend ponuja di?ke z mazde 323f letnik 2002 pa nevem ?e pa?ejo gor???

post-4616-1238002686_thumb.jpg

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

Ni edini. Daj ?e za?ni pisati lepo Slovensko!! Potem bo? morda dobil ?e kak odgovor ve?. Razen, ?e si nepismen. ?zmeden?

pa nvadi se ti po vipavsko govort :D hehe :bravo:

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

lepota slovenskega nare?ja ...bravo

ma kej te ke fuka al kej?? im? kej pruti???

A seveda!!

js sicer nimam izku?en z ledicami ki jih da? mamesto ?arnic ker ne vem kako je z razpr?enostjo svetlobe -mislim pa da mora dobr delat!!!

Ma? pa v A3M ziher te ledice

in ?ene ve? za ka?no trgovino z takimi ?arnicami blizu nove gorice?????

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

Ponavadi so male ?arnice ki so na njih zelenkasti kondom?ki da te pol svetijo zeleno!!

Se jih pa lahka zamenja pa? s kerokoli drugo barvo :D;)

ja ma je cela kabina osvetljena u zleleno!! vsee tipke svetjo zelenu!!! meni gre ta barva n kurac!! ?e ?e filtra nbom mejnu bom saj barvo osvetlitve mejnu!!! plavo bom dau ker je moja mazda bejla in pa?e!! pa ?e lejpa je plava barva!!! in ki kupm teve ?arnice??? vej? za ka?no trgovino?? samu tu morm ceu ?tevec vzet ven??? pa? d lahko menjam kondom?ke??? al kaj??

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

Tkole zgleda ?e mamo eni preve? ?asa!!!!

To sm se pa spravu delat zato k mi je ?lo na jetra zve?er k ne vid? tipk za el.stekla!!!

Men se zdi kr stayli?!! :bravo::bravo:

Sm pa ?e osvetliv spredno konzolo in v sovoznikov predal!

Pa ni ki?ast!!!! :D

ene slike so na ?alost motne(moja napaka)

LP

post-363-1130153425.jpgpost-363-1130153454.jpgpost-363-1130153644.jpgpost-363-1130153689.jpg

lep pozdrav!! jst ma mazdo 323f letnik 2000 pa bi osvetlitev na ?tevcu menju!!!! zdej mam zeleno pa bi meu modro alpa led!!! kaj to so zelene ?arnice ali je zlena foilja in so bele ?arnice??? kr tud sredinska konzola sveti zeleno pa stikala za el. ?ipe!!! kaj predlaga??? hvala ?e u naprej

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ozadje ?tevcev
Napisano

naj bi se printalo na mat fotopapir in potem mat folijo ?ez, mat pa zato da se ne ble??i.

Folijo ?ez ?arnice nebi ravno dajal.

Po ?arnice kar v A3M, ker je to edino kar imajo skoraj vedno na zalogi in so dokaj ugodne.

2x rde?e T10 ?arnice pridejo 1,35? samo imam katalog iz 2003 tako da to?ne cene ne vem

ne najdem pa od FK kataloga da bi pogledal kak?ne so tam cene.

nekje sem imel kako jih pravilno razdre? in sestavi?, ko najdem bom nalimal sem

Samo malo me skrbi kako bo z prepustnostjo svetlobe

lep pozdrav!!! jst mam enu upra?anje!! sem lastnik mazde 323f letnik 2000! in ima zeleno osvetlitev ?tevca, obratomerja, ure na sredinski konzoli....!!! pa bi rad menju osvetlitev!!! led barvo alpa modro!!!! kaj to ma zelen ?arnice notr al so bele ?arnice in je zelena folja ?ez??? u naprej se zahvaljujem!!!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

1. ?e bi pisal bolj ?itljivo, da mi ne bi bilo treba 3x prebrati bi bilo zelo fajn. <_<

2. Nabav si en univerzalen konusni filter.

3. Od?raufaj vso plastiko in ?katlo dol.

4. Pri?raufaj gor konusni filter

5. ?e se ne motim sem tisto tipalo jaz pustil nekje v bli?ini filtra in je vse delovalo normalno.

6. Ni nobene umetnosti, ne komplciraj. ?e pa ?e pa uleti na meet pa ti bo ?e kdo na?raufal tisti filter, da bo? za drugi? vedel. ;)

6. ?e kaj?

tnx!!!

sej mene j skrbelo samo zaradi tipala!!! ja drugi? preberi ?e 2x d bo? zastopu=)

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

ej to ozna?eno j cew filtr!! od hladilnika pa naprej!!! in kej prdlag??? pozna? k?nga kr j to mazdo ?e tku prdlavu???

ej ma u tisti ?katli zadej sta 2 kabla?? in u ?katli notr j eno tipalo!! kej nrdims tistm?? eni so mi svetovali d nej jih odstranm in jih nekm z vezicami stsinm in si jih pr?parm!!!! eni so mi rjekli d jih morm nzaj u cev dt kr ?ene se ra?unalnik sfuka...??? mene znima kej nej nrdim s kablmi in tipalmi???

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

No potem pa smo na vezi :D

Ker misli? ta modri??

To je iz tujega foruma :jezicek:

ej to ozna?eno j cew filtr!! od hladilnika pa naprej!!! in kej prdlag??? pozna? k?nga kr j to mazdo ?e tku prdlavu???

post-4616-1237231507_thumb.jpg

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

Ne ne danebi res kej stran cvikal :D

Dj povej kam grejo vsi kabli to?no (pravi? eden gre na tipalo temp.) mal razkopli in povej morda celo poslikaj in prilimaj slikce!

Drga? pa ?e zamenja? cevi ni ni? narobe samo glej da pride vse tako priklopljeno kot bi bilo na orginal cevi(se pravi vse da naredi? kopijo od orginal cevi le z inox materjalom)

No tako sm mel js narejeno pri stari 323F BA

?e najbol pa to pra?ej kakega poznanega ki je ?e kdaj po?el take stvari al pa se 1x primajej na kako sre?anje pa tam pokomentiramo-al pa se dobimo na kaki pija?i!!!

lp

ja ma mwoja mazdica gre ku hudi? samu glas ji manka!!! ima usjelij 115KM!!!! ja ti bom ju3 posliku in ti prlimu fotko!!!! ja u?jri j bu JAP-Meet u kopri!!!! in nejsm jmu cajta d bi ?ou:( ja lohk bi se rejs kdaj dobili n k?nm drinki!!!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.