kaalman pregledal sem celega, peljal z njim k enemu poznancu in je tudi pregledal...
zaj ?e komu od vas ni v?e?...va? problem, saj se jaz vozim z njim in ne vi...
dovol me ?e vsi neke pravijo kaj sem ?el menjat pa to...da bi pa en enkrat rekel da je vredi pa ne...ma vrag po vsem tem...najboj?e bit brez ko se tak vsi samo povprek ?infajo
upam samo da bo naslednji lastnik moje mazice lepo ?uval
?e bo kdo ?el v ms naj gre na peugeot servis, tam majo tudi prodajo in pogleda kak kaj moja lubica...nemorete je zgre?iti ker ma verjetno edina notri sede?e ?rno-rde? leder
mazdico je malce napadla rja, prebarvat bi tak al tak moral celo, moral bi naredit velik servis,pil je olje ko sam satan, in ?e kar nekaj razlogov da sem ga enostavno raje prodal, ker bi druga?e imel enostavno preveliko stro?kov za mojo denarnico
avto sem dal notri na nekem servisu in z nekaj dopla?ila dobil coupeja...verjamte da sem majn dopla?al kot bi pa dal za vse tisto ven
zaj sem bil 1no? brez mazde in sem mel take no?ne more...
oni dan me kli?e iz nem?ije z firme RPI tuning in mi pravi da ni prednjega in zadnjega odbija?a na zalogi in da mi za nekaj dopla?ila dajo ene druge...potem so mi po emalu slike poslali in moram re?t da so specialne
pa ?e ceneje mi dajo kot da bi jih posamezno kupil, ker pa? ne dobim to kar sem htel
zaj pa ?e slike... upam da bo lepo
momentalno pa tudi sestavlamo z kolegi skup, kake barve bi naj bil...po vsej verjetnosti bosta 2 barvi gor, ki se bosta prelivala ena v drugo, vendar bo ?e nek motiv vmezvmes...
RedDevil kolega je nekje v avstriji naj?el dve 2.0 ma?ini...eno bo mel on eno pa verjetno jaz
naro?il sem kar nekaj delov, zakar sem se odlo?il da bom zrihtal mojo 1.6 ma?ino
naro?il sem: ECU chip, ki doda do najve? 25hp, vendar ne pri?akujem tolko, potem komplet izpuh(kateri ?e bo skrivnost),potem pride spu??en 60 naprej in 45 odzadaj in ?e kar nekaj stvari...ki pa jih bom povedal ko bo zmontirano
to bo upam da v roku 1-2mescev, ker ?e imam zaj maturo in podobne stvari za re?it
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
v sephiji 2.gen je motor od mazde, ker jo ima kolega
mogo?e jo je kdo videl, in sicer je modre barve in nekaj narejeno na njej...pa ogromni alu wing odzadaj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani