Skoči na vsebino
Mazda MX-3 tuning :)
Napisano

kaalman pregledal sem celega, peljal z njim k enemu poznancu in je tudi pregledal...

zaj ?e komu od vas ni v?e?...va? problem, saj se jaz vozim z njim in ne vi...

dovol me ?e vsi neke pravijo kaj sem ?el menjat pa to...da bi pa en enkrat rekel da je vredi pa ne...ma vrag po vsem tem...najboj?e bit brez ko se tak vsi samo povprek ?infajo <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

saj vas nebom! :)

?e vedno trdim da Mazda is the best! :)

upam samo da bo naslednji lastnik moje mazice lepo ?uval

?e bo kdo ?el v ms naj gre na peugeot servis, tam majo tudi prodajo in pogleda kak kaj moja lubica...nemorete je zgre?iti ker ma verjetno edina notri sede?e ?rno-rde? leder :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

blo je tak

mazdico je malce napadla rja, prebarvat bi tak al tak moral celo, moral bi naredit velik servis,pil je olje ko sam satan, in ?e kar nekaj razlogov da sem ga enostavno raje prodal, ker bi druga?e imel enostavno preveliko stro?kov za mojo denarnico

avto sem dal notri na nekem servisu in z nekaj dopla?ila dobil coupeja...verjamte da sem majn dopla?al kot bi pa dal za vse tisto ven :)

zaj sem bil 1no? brez mazde in sem mel take no?ne more... :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne mazde ve? nebo nazaj

mazda je bil zelo dober avto in ko bom kupoval novega bi kupil takoj mazdo!

coupeja mi je pa kupil o?e kot nadomestilo in moram re?t da je tudi zelo dober avto

se mi zdi da ima celo mazdino ma?ino, tak da je bar du?a mazde notri :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dragi mazda?i,

danes se je nekaj zgodilo in je ?la moja luba mazda od doma

sicer je ?e nov avto pri domi, in sicer hyundai Copue 97.l, z ful opremo, vendar ni mazda...po?utim se kot da bi mi nekdo nogo odrezal :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

da zopet malo poro?am :)

oni dan me kli?e iz nem?ije z firme RPI tuning in mi pravi da ni prednjega in zadnjega odbija?a na zalogi in da mi za nekaj dopla?ila dajo ene druge...potem so mi po emalu slike poslali in moram re?t da so specialne :)

pa ?e ceneje mi dajo kot da bi jih posamezno kupil, ker pa? ne dobim to kar sem htel :)

zaj pa ?e slike... upam da bo lepo :)

momentalno pa tudi sestavlamo z kolegi skup, kake barve bi naj bil...po vsej verjetnosti bosta 2 barvi gor, ki se bosta prelivala ena v drugo, vendar bo ?e nek motiv vmezvmes...

RedDevil kolega je nekje v avstriji naj?el dve 2.0 ma?ini...eno bo mel on eno pa verjetno jaz :)

kaj ve? ?e pa momentalno nevem

post-500-1150054621.jpg

post-500-1150054712.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@komar seveda! :)

prinas tak vsi kupujejo preko ebaya

Marko_mx-3 saj bo? videl...samo da dobim jaz te vse dele in dam cel avto z vsem skup barvat

seveda pa ?e je zraven osnovne cene blo 70? po?tnine do avstrije <_<

potem pa ?e neko? vse skup homologirat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ker sem totalno ?e brez idej, bom verjetno mojo lubico naredil podobni tile

cela rde?a, edino hauba ?rna, potem pa neka ?rna nalepka lepa gor :)

meni osebno je tale mazda ?ist huda

komplet body kit pa upam da pride v roku 2tednov...kupil sem pa preko ebaya :bravo:

post-500-1149766301.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?ip sem naro?il v grazu preko kolega, ki je predsednik corvete club avstrija :) ne vpra?ajte kak sem do njega pri?el :huh:

peljem avto tja, oni vgradijo in po?timajo vse kot mora bit...upam samo da bo vse ?im prej narejeno

samo kaj ko je za mx3 vse 3× dra?je v primerjavi z drugimi avti :) pa tudi dobavljivost je problem...tak da bo se to en ?as vse skup vleklo

zaj samo upam da dobim K.A.W. komplet vzemti 60/45 :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

evo pa se je za?elo :)

naro?il sem kar nekaj delov, zakar sem se odlo?il da bom zrihtal mojo 1.6 ma?ino :)

naro?il sem: ECU chip, ki doda do najve? 25hp, vendar ne pri?akujem tolko, potem komplet izpuh(kateri ?e bo skrivnost),potem pride spu??en 60 naprej in 45 odzadaj in ?e kar nekaj stvari...ki pa jih bom povedal ko bo zmontirano :)

to bo upam da v roku 1-2mescev, ker ?e imam zaj maturo in podobne stvari za re?it

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.