Zanimivo, men je pa menjalnik top. Res da nisem vozil trojke, sem pa ?estko, sam imam pa prej?njo ?estico. In je menjalnik res res top. Nemc se skrije, govorim za BMW . O francozih pa njihovih menjalnikih, pa raje ne bom
Ne, mogo?e so ?enske bolj nagnjene k temu. Dragocene torbice na sede?ih, in kako v mestu ti lahko spotoma nekdo nekaj vzame ven, medtem ko ?aka? na semaforju recimo.
?e ima? powerbox na nuli, ti pomoje ne more kazati isto mo? na kolesih kot v specifikaciji. Se pravi ?e ima? 129 konjev v prometni, potem jih ima? verjetno (ugibam) nekje okoli 100 na kolesih.
Tebi pa ?e v osnovi ka?e (brez PB), da jih ima? na kolesih enako kot na gredi, kar pomoje ni variante :-)
SI ziher? Ker 129hp kot pi?e v prometni recimo, to ni na kolesih ampak na gredi. Dvomim da ima? 155 na kolesih? Se pravi jih ma? potem cirka 180 na gredi.
Sem nabavil torque pro, ki ima ogromno enih parametrov za spremljati (nekaj jih moram danes ?e sprobati, ?e bo ?lo recimo temp. olja, dpf filtra itd..) in konje na kolesih mi izra?una na 141.
Ja, se strinjam. ?eprav jaz ga namenoma nisem pritiskal do podna :-) Ravno zaradi tega, ker me je to zanimalo ?e dr?i. Zaenkrat mogo?e res v najbolj?em primeru pride? nekje na isto. Recimo.
Po drugi strani, pa v tem primeru ?e tako gleda? res pri?para?. Ker ve? konje potem kuri enako kot manj konjev :-) Se pravi, porabi? manj, glede na konje :-)
Ho?em potrdit to teorijo, da je vo?nja s powerboxom bolj var?na, pa mi nekako ne uspeva najbolje :-)
2 tanka sem imel izklopljenega, sedaj spet vklopljenega. Vo?nja je tam-tam. V slu?bo in nazaj. V obeh primerih pribli?no enako. Samo s powerboxom je poraba 1-2dcl vi?ja, kot brez tega.
Mogo?e bi se poznalo, ?e bi se konstantno po AC vozil s konstantno brzino. Pri pospe?evanjih pa pomoje zadeva 'pade'. Pa ne zato, ker bi gas do podna pritiskal. Pomoje ma powerbox efekt ?e ?e pristne? gas recimo(ugibam) na 1/4, pa se na koncu seveda to nekje pozna. Druge razlage ne vidim. Bom pa ?e malo probaval. Poleti sem brez PB z lahkoto s porabo prilezel na 5.6. No zadnji tank na OMW brez PB je bil 5.77. Trenutno s PB, ista nafta ka?e nekje 5.9 :-)
Evo, pa mam ?e jaz ta pb notri . zaenkrat sem nastavil na 6, pa da vidmo kaj bo. Predvsem me zanima poraba in regeneracija. Sem pa sprobal tudi na 9 in moram re?t da trga...napram prej :-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
How much?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani