Skoči na vsebino
menjava diferenciala
Napisano

hja... rabi? menjalnik RWD, recimo od kake supre, RX7, RX8...

predelat mor? zvon menjalnika da ga lahk gor na ma?ino pr?raufra?, potem rabi? pogonsko gred do riti avta (prav dolgo - spet custom made), zadnji diferencial,

po sredini bi moral fuknit avspuh ven ker na tem avtu ni placa za pogonsko gred, in bi moral nekje druge avspuh spelat, problem bi bil z zadnjim mostom ki je na tem avtu kar nizek, ker ne bi bilo prostora za zadnji diferencial, potem je tu se zadnji lonec ki je na poto, zadnje polosovine in seveda roke... verjetno bi bilo treba predelat tudi vzmetenje.

huh. :) vprasanje ce ni lazje karoserije prisvasat na Supro al pa RX7 :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava diferenciala
Napisano

hja... rabi? menjalnik RWD, recimo od kake supre, RX7, RX8...

predelat mor? zvon menjalnika da ga lahk gor na ma?ino pr?raufra?, potem rabi? pogonsko gred do riti avta (prav dolgo - spet custom made), zadnji diferencial,

po sredini bi moral fuknit avspuh ven ker na tem avtu ni placa za pogonsko gred, in bi moral nekje druge avspuh spelat, problem bi bil z zadnjim mostom ki je na tem avtu kar nizek, ker ne bi bilo prostora za zadnji diferencial, potem je tu se zadnji lonec ki je na poto, zadnje polosovine in seveda roke... verjetno bi bilo treba predelat tudi vzmetenje.

huh. :) vprasanje ce ni lazje karoserije prisvasat na Supro al pa RX7 :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ba
Napisano

fantje treba malo barvni krog pregledat kaj se dobi z me?anjem baru!!!

to mi ni problem, sam blenda na blendo na blendo na blendo zmanjsa prepustnost za dejansko svetlobo ane :)

ej, a je bol? sprejat al je bol? folija? a je ?e kdo to delu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ba
Napisano

daj zeleno ?arnico not! tako imajo ?vabi in francozi, ki imajo rde?o zadaj noter ?e eno steklo zelene barve.

to dela?

to bi pa jaz mel, ker mam na poti rdeco meglenko in bi blo pol vse rdece.

dej,niddhogr sprobaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F BA Body kit + styling
Napisano

hm, ve?, kokr sm jst gledu ma? ti komplet zadnji del avspuha kar serijski... se pravi lonec + zadnja dva ror?ka...

rori prej pa tak al tak niso va?ni

ne me sicer lin?at, pravim da tako na oke ko sem pogledal.. nisem pa ziher.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI
Napisano

zna bit. meni vcasih zakaslja ze po dezju morm silica gel nametat not :D

ampak za motor ce ga lih ne zalijes mislim da ni krize..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.