Lepo,to mojo ?aka v kratkem! ?e ni skrivnost,nam lahko ?e ceno zaupa??
Perimund v Trebnjem je malce dra?ji. Za karavana ra?una 210?, za limuzino pa 170?. Jaz sem pri?el skoz malce ceneje, ker se mu je pri monta?i pripetila manj?a nezgoda in je malce spustil ceno.
Sicer pa je za primerjavo Dr. Glass cenej?i (karavan 170?, limuzina 140?, pa dodatnih 10? popusta tudi ne bi bil problem).
Jaz sem ?el k Perimundu zato, ker ima foliatecovo folijo, pa resni?no se potrudi, tako, da mi malce ve? ? ni ?al.
Joj, fotke... Sej bom, sej bom...
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Evo, zadeva urejena! Spredaj 10%, zadaj 55%, spredaj na vetrobranskem steklu trak. Zgleda odli?no, ?isto drug avto.
Delo je bilo opravljeno vrhunsko, mo?akar se res spozna, je zelo prijazen, zna svetovati in zelo se vidi, da mu po vseh letih tega dela ?e vedno ni vseeno kako zadeva izpade.
?e sanjalo se mi ni, da je treba za temnenje toliko stvari podret na avtu.
Skratka Peter Bor?ner s.p. (Perimund) toplo priporo?am.
Fotke sledijo naslednji teden.
He he,a ma? alpinistko doma?? Ker kao "pecivopekarca" o?itno ni....
Ja "poti?kopekarca" res ni, je pa za vse ostalo izven konkurence . K..c, nismo vsi za vse , ?eprav, ?e bi se je lotila, bi jo ?e naredila, samo lotiti se je no?e. Pravi, da je preve? packanja, dela in ?koda ?asa Iz alpinisti?ne familje je pa res...
P.S.: Kot bi rekel Dando za svojega Nisija, bom jaz za poti?ko. Poti?ka, joj moja poti?ka...
Boj?,samo na rit se ne daj tetovirat,ker je tam mehka ko?a,pa dokaj boli.... Drugje pa lahko,seveda ko bo potica pripravljena!
Na to, da boli, v ?aru obljubljanja za poti?ko sploh pomislil nisem . No ja, glede na to, da bi ?la moja draga raje na Mount Everest kot pa da bi poti?ko naredila, bo moja ritka ostala brez slikice
He he Boss,pa gre ve?! In sicer lasersko ali pa z operacijo presaditve ko?e! No pa da preidem nazaj na temo,tile tatuji na avtih mi nekak ne sedejo,pol bi mogo bit res carski tatu,da bi ga dal na avto delat. Tudi v NFS si nikoli ne polepim avta do fula,samo nekaj malega,diskretnega!
Poky, jaz sem svoji dragi ?e pred leti obljubil, da si bom dal tetovirat metulj?ka na rit, takoj ko bo spekla svojo prvo potico... Pa poti?ke ?e ni :ne vem: Metulj?ka pa tudi ne
Evo, sve?a info. Sem ga poklical in je z zadevo takole:
Za M6 SPC bi bila zatemnitev s 55% brez sprednje leve in desne ?ipe 35k SIT. ?e zatemni ?e sprednjo levo in desno ?ipo za 10% pa znese skupaj 45k SIT. Vse to je s papirji, tako za folijo kot za vgradnjo in v okviru dovoljenega. Garancija je 10 let, preostane le ?e obisk LPP-ja za homologacijo (baje 7k SIT). Jaz se bom verjetno odlo?il, le pri vzvratni vo?nji v temi bo potrebno pazit
?e spletna stran: www.perimund.com
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani