Jst sm pa dans porajtu k sva mela s kolegom avta skp parkerana da ?irina feltne astronomsko vpliva na izgled oz. "?irino" gume. Ona ma gume 185 na 6,5j feltnah, jst pa 205 na 6j feltnah in moram re?t da ni vidt da mam jst 205
Treba ene 7j dobit pol pa bo
Pardon za off
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
No lepo da si najdu alternativo za 110? drago cev (originalna), pa ?e na zvoku si prdobiu
Se pa spomnem k je zemir meu tko cev do dol napelano in je biu zvok res fenomenalen, sam se pa filtr uma?e prec oz. takoj! Poro?aj ?e bo ?e kak?na sprememba! Nice work!
POZOR!
Jst sm meu ene 14cm pa nkol ni blo problemov, res pa da me ?e nkol niso ustavl
Je bla pa taka folija k se z njo temni stekla in blo je res superca. podnev si use semaforje vidu, pono? je bla pa tok temna da ma? ob?utek k da ma? nepropustno nalepko na avtu.
POZOR!
En "ma?ek" mi je rekel,da je najlep?a in "najbelej?a" barva (pravih xenonk seveda) tam pri 6000°kelvina
Pri vi?jih vrednostih naj bi potegnilo proti vijoli?asti...
Maybe pa je res?
LP Alex.
Je res. Ve? kelvinov ma, bolj na vijol?no vle?e in manj koristno sveti. Je pa baje pod 6000 kelvinov tudi malo bolj vijoli?asto tko da se 6000 najbl spla?a.
POZOR!
Pa sredinsko luknjo seveda pazi, mazda 323C ma 54mm, recimo golf 3 pa 57mm, v temu primeru da? samo izdelat centrirne obro?ke in to je to.
Aja, pojdi na spodnji link, klikn wheel configurator, klikn uno slikco k je hro?? gor in nato programm starten, nato si samo izbere? model avta in takoj ti poka?e razmak med vijaki in sredinsko luknjo. Tako bo? takoj vedel ?e ti feltne pa?ejo ali ne. Seveda mor? pa vedet na kermu avto so ble feltne gor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?koda da mu ni ratal, bi kr pasu ksenon v tak voz.
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani