Ej nwm prasi ocija al pa ksnega furmasa pomoje ti bo znal bolse povedat al pa nwm tm stric google ve ki vec ..
Sej se vam lahk zdi smesno sam ce bi mel kdaj cas pa bi prsu dol na ta vas raceland se z mojo nubirco stavim da bi pustil ksno mazdo zadi pa se kakse drug avto ... pac jebi ga eni ste bols za nakladat in se posmehovat eni smo pa bols za volanom pa se lih neznamo ki zlo posmehovat in zgodbic nakladat ...
Mhm prvo kot prvo kolektor od 1.6 sploh ne pase na 2.0 in to vsi veste drugo .. je bil na moji 1.6 generalno obnovljen motor kar je bilo istega je bil menjalnik sklopka in bloki motorja .. glava nizana in vecani kanali . In se par reci kar sm jih ze omenil .. in tretje sem imel prirejeno sportno podvozje .. ta piss of shit beli nima pa nc in jabe ce je 2.0 ce ima pa un sutast cdx pogon jst nemaram takega pogona .. sx bol trga
No, in kdaj te bomo videli na stezi? Pride? v Kr?ko, da se pomeri? z mojim mini gokartom in V6staki?
Vabljen.
Mah nwm uno dole je samo bol tko 1,2,3 marca .. to ni dobro za dizla:)..ma en cas bom se rabu da bom to postimu nimam jst lih nwm kolk kesa ... samo pa bo nc bat
Mazda je pa res hitra, edino Honda jo lahko dol po?, ker Honda prehiti vse tudi ?e je po?asnej?a - to izjavo je pred ?asom podal nek foruma? na Honda forumu. Bi bilo pa zanimivo preverit a mogo?e pa Nubira prehiti oba, ?eprav kak?en TDI Golf s powerboxom bi bil resna konkurenca. :ne vem:
?kda , da nima? ve? Nubire, ker tole bi bilo za preverit - Symon je namre? Cliota RS prodal ravno zato, ker ga je eden z Golfom TDI prehitel - sej vem, da o tem no?e govorit ampak to je dejstvo zato je zdej kupil Hondo ?eprav vseeno mislim, da tudi Nubira ne bi bila slaba izbira.
Hmm lej zk bom reku moj brat ma uno hondo civic 1.6 vti k ma 161 Km in kot sem ze omenil ni mogla mimo .. no razen na uni najbol dolgi ravnini kjer lahk dobis 200+ km/h je bila ze cist v riti mazde in se dobro da je folk srl nasprot... ker cene bi sla honda mimo cene drugje pa ni imela ki pokazat .. amm nubira pa nwm ce bi sla .. res da sm nascal sirocota pa uno peqojko 306 1.8 ka jw bla natunana in se in se folka sam nwm tle pr teli varjanti mazda vs honda vs nubirca .. bi bila nubirca zadi za obemi ...
Ne omenji mi spet unega TDIja!!! Vidm da sm zgre?u nakup hehe kwa misl? a bi mogu nabavt Nubiro pol??
Ti kr povej ce nabavis ti prodsm izpusni kolektor
Sam raje turbino stjunaj, powerbox samo zlaze pa ne da vsega
Mah powerbox bom dal gor k bom dal vecji intercooler in oil cooler sam tko lib za kratek cas .. cene ga bom pa vzel na unem CSS tuningu tm pri celju k je .. ka bo za prav bom pelju tunercu v novo mesto k bom dal delat se izpusni kolektor 4-1 za turbino in nove cevi ... tko da bomo pole tkrat nrdil za prav ..
ding ding ding..... mislim da je po?as treba se zbudit in ustat,mal si zaspal za v ?olo!
Ma kaj ?
pomoje je mislu deeyan upr?at a jih z mazda 6ko tut tako dobr prehiteva? vse na ravninah in ovinkih ku si jih z nubiro
Tudi sam bo treba prvo se malo podvozje postimat da bo bolsi drzalo ... cene pa da smo si na jasnem skozi ovinke ne prehitevam nism jst neki morilec ... no razen skozi une ka se vidi da je res 100% prosto ..
Ne ne sej vem da je V sm napisu .. sam sm malo bol cudno napisu ma sej je bols brez .. prejnku odpre ta turbina si ze vn z ovinka .. mhm se bom mogu zdej se z levo naucit zlajfat
Hehe hmm no to je pa ze malo drugace sam ponavadi ce mas turbino je bl 6-1 a ni .. no za te vase V motorje bi mogu malo bl pogledat sam ce je v liniji je pol tko
Ja sej Nubire so res drvele... foruma? Boj? s CX7 je neko? tud mel eno pa je rekel, da se mora mal umirit, ko je dobu familijo... baje te je avto kr silil k divjanju.
Ho?mo to?ne modele pa letnke avtov k si jih prehitel in kje to. a na cesti a na ravninah al kwa?!? Da si la?i predstaulam kolk zlo je ta nubira mogla it ane.
Ja pa jaoo avto sm mel 4 leta ... ma po ravnini skoz ovinke pa sploh niso mel za burek ...
aja aja, ma kwa sem blond, nisem dojeu ja, tega poznam, kratka lajtunga pa to heeh.
No avid? poj pa sploh, ne mor? tak avto tunat za od gasilskega doma do gostilne. Kwa use si mel zrihtan, dj odpri temo!
Ksna lajtunga ? Ne razumem :/ ..
Paa motor je bil generalno obnovljen tko ca je imel spet skori tistih 106 KM pa glava znizana pa malo povecani kanali bol presecni kabli za svecke direkt iz koreje pac uni ce ste kdaj vidli tornado v2 neki takega k&n apolo filter gladke cevi od bmc-ja in vecja sesalna loputa ... in se ostalo kar je bili ze prej omenjeno .. sam res ta avto ga je trgu lahk mi ne verjames sam za 1.6 je delu boga pac sej ka je blo vse to vstimano sm mislu se dol tunercu peljat na valck3 da bi ga dal ke na ksnih 120-125KM sam sm rajsi mazdo pole kupil kr sm se unga ze navelicu bom pa to 6ko probu spravt ne na ksnih 500nm+ aja pa se neke bol mrzle svecke sm mel not kar je tudi pripomoglo k bolsemu so bile pa 2elektrodne nkg n3ki takega
?e zdaj ne vemo, kje si to zmagoval? Sicer pa, ?e si imel za kolektor, fedre, amortizerje, bi lahko napraskal tistih 100? in poka?e? konkreten ?as na dirkali??u. :ne vem:
Hehee ja amortizer d.o.o .. dole pri ljubljani- videm ... tip je hard nrdi ku je treba res .. sej mazdo bom tud tko naredu sam bo le zacasno dokler ne dobim za KW V2 ker zal v3 na mazdo 6 neobstajajo .. ma na nubiri je blo sej ki vc kakor sam kar si nastel
nubiro sem imel, ampak 2.0...super motor (resnicno hudi pospespki, izjemno elasticen), dobro racunan menjalnik (krajse prestave), ampak vse drugo porazno (podvozje sem mogu rihtat pri amortizerju (eibach+trsdi amortizerji), da je blo vsaj "srednje", menjalnik oplovski, in kar je najhujse od vsega polozaj sedenja nikakor mi ni bil vsec...ta je bil tudi razlog, zakaj sem jo prodal po le 54000km prevozenih (kupil novo za 18.000DEM) in pol presaltal na mazdo 6
Ma jst govorim civilno nimam jst Nwm kolk kesa da bom pi grobniku vozil... jst sm imel na moji h&r in pri tunersku predelal amortizerje ..
Jaa daewoo nubira 1.6 16v letnik 2001 kupil pri 89.000km prodal pri sej nwm vc kolk je imela ma ce se ne motim je imela 157.000 km .. pac ni bilo original sam vem da je folk slabo ostal z dosti bol dobrimi avti ka je slo to mimo njih in je niso mogli ujet
Ja je daewoo in taka k je bla moja nwm ce je se ksna .. no pac kolektor mi sedaj ostaja doma in ga tudi prodajam.. ma kw nwm kolk cene navora je bilo pa precej in cca kar sm jst cutil bi bilo tm enih 5 Konju .. lahko kaksen vec ...
Na Mazdi ne tolk, na Hondi pa ogromno.
Mah na hondo uni hondasi vsi dajejo 4-1 .. kr neki ... ce ni 4-2-1 je prow nc .. ka honda z nule ze tko nima ki delat na visokih pa itak gre ... sam mimo moje mazde honda 1.6 vti una mickena ni sla .. hehe no morem pa priznat da hvala bogu edina dolga ravnina ka je bila da je folk nasprot sel ka tm je bila pa ze cist v riti mazde .. :-/ ..
Majster zato ker je del originalnega kolektorja katalizator, s ?portnim kolektorjem pa se tega katalizatorja znebi?. In NE, zadeva preverjeno pol ne gre ?ez. Preberi celo temo prej, saj sem objasnil zadevo zakaj.
In kaj bos delal dirkalnik al kaj ? Mhm za tistga 2 konja se pa res nebom sekiral .. sam dere se pol k da mas nwm kolk konju .. pel ercu pa ti ustima tipi topi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej se vam lahk zdi smesno sam ce bi mel kdaj cas pa bi prsu dol na ta vas raceland se z mojo nubirco stavim da bi pustil ksno mazdo zadi pa se kakse drug avto ... pac jebi ga eni ste bols za nakladat in se posmehovat eni smo pa bols za volanom pa se lih neznamo ki zlo posmehovat in zgodbic nakladat ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani