Skoči na vsebino

Stoposto bom su podirat cel airbox pa notr tlacil k&n konusni filter da bom dobil tistih par konjev k se na koncu vrjetn nebojo bas neki cutili... Ce se ze gres te zadeve bo potrebno se kaj vec narediti, kot pa samo zmontirati filter. Na koncu hitro ugotovis da je strosek previsok v primerjavi z rezultatom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Meni je ze to prevec, kar imas sedaj. Ce bi lahko se sprednje zatemnila potem ne recem tako pa mal smesn izpade. Evo kako smesno je to izpadl na moji bivsi k so bile zadnje zatemnjene na max.

Zadnja slika izpade dosti boljsa zaradi sence in izgleda, kot da je sprednja sipa tudi malo zatemnjena.

post-7623-0-08647700-1536757839_thumb.jpg

post-7623-0-30756400-1536757857_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Jest sem se pri prvi generaciji mal ustel saj, sem zadnja stekla max. zatemnil (95%) in potem res malo smesno izpade, ce nimas se sprednjih. Tist prehod je prevec ociten, spredaj nic zadi pa na max. Pri trenutni sestki so stekla ze fabrisko zatemnjena in ce nebi bila bi jih zatemnil na cca. 30%. Ce bi pa lahko se sprednje zatemnil, potem bi bila pa druga zgodba :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

home/leaving ligths
Napisano

V ?em je sploh fora, da se pri odklepanju in zaklepanju pri?gejo lu?i okoli avta? Men so ?migavci dovolj...

Fora je da ti osvetli prostor, ko gres iz ali v avto. Meni osebno je to traparija edino lepo mi zgleda, ko ponoci odklenes avto in se lepo luci/meglenke prizgejo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

home/leaving ligths
Napisano

Meni so totalno mimo te luci pri drugi generaciji. Ok, stekam da so zaradi EU zakonodaje naredili, da so luci na AUTO funkciji vedno prizgane, ampak se vedno bi bilo lahko stikalo za OFF. Nevem sicer zakaj niso zmontirali DRL in bi AUTO funkcija automaticno preklapljala med DRL in xenon, ampak ok... japonci so itq neka sorta zase. Avto ima svetlobni senzor ze serijsko in sicer samo zato da prilagaja notranjo osvetlitev ??? WTF. Bog ne daj da bi se DRL zmontirali, in da ne kuris balastov in pa zarnic pri 30 C. Ce ne ze serijsko bi to lahko dali, kot dodatna oprema al kaj jest vem. Jest se poleti pri 30C okoli peljem z meglenkami ali pa samo s pozicijo.
A drgac so tudi druge generacije imele coming and leaving home opcijo ?? Baje se da zamenjati modul in potem lahko normalno ugasas luci, mogoce kdo pozna oznako modula?

Jures kako pa ves ce ima avto to funkcijo ? Premaknes luci iz auto na ON in ko ugasnes avto naj bi luci se dolocen cas gorele?

Jest imam doma univerzalen modul s svetlobnim senzorjem za coming and leaving home z moznostjo nastavljanja 10-30s. Se pa lahko zveze kamorkoli (glaven luci, meglenke...)

Modul je nov zapakiran in nikoli rabljen, ce te bo slucajno kaj zanimalo :)

post-7623-0-76394800-1525128186_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Keramična zaščita
Napisano

Ce hoces tale hec nanesti mora biti avto popolnoma spoliran. To ne pomeni, da ga zapeljes v pralnico, ampak je potrebno vecstopenjsko poliranje in sele nato nanos keramicne zascite. Po nanosu gre avto pod UV zarnice, da se keramicna zascita pravilno sprime. Jest ti ne priporocam, da se tega sam lotis, ker ne bo isto, kot ce bi ti to nek profic naredil. Kot si pa ze sam ugotovil pride samo keramicna zascita 60e kje je potem se vse drugo, kar bi potreboval za detaljno ciscenje avta. Avtokozmetika vzame okoli 200e za kompletno pranje, dekontaminacija laka, poliranje in pa nanos keramicne zascite. Se pa drugace zelo veliko lastnikov novih vozil odlocijo za taksen tretma. Geyon je odlicna firma in daje tudi pisno tri letno garancijo na keramicno zascito. Ce hoces neki sam carat je najbolje, da detaljno operes avto in ga s kvalitetno zadevo povoskas:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spoiler
Napisano

Ne jih samo na max. zatemnit. Jest sem svojo biuso 6ko zatemnil na max. pa mi je bilo kasneje malo zal. Problem je ker sprednjih nemores zatemniti in potem ni nekega prehoda. Zadnje sipe na max. Sprednje pa cisto nic in potem malo cudno izpade.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.