Skoči na vsebino
Hitrost
Napisano

Da tko vpliva na hitrost?

Sam, pol ?tevc mal la?e (ka?e manj)...glede na dejansko hitrost in hitrost merjeno na gumi....al...pa? osnove fizike ?e dale? za mano :).

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Hehe, po klancu pr Postojni je tud men kazal 210! :)

Gume mam itak ?e na 2.4 spredi in 2.3 do 2.4 zadi. Mislim, da ne bo kake pridobitve. Mislim pa, da smo ?e ugotavljal, da imam preveliko vi?ino gume...195/60/15.

Hehe...blato in umazanijo smo pa v?eraj sprali...zdaj prov "?ajna", ma kl*nc ko bo de? dans.

Ve?krat po gasu, pa je mal problem...do ?ihta mam po lokalcih, radarji in pandurji vsepovsod, dolenjska pa?.

Da se pa spravim na avtocesto, sam za to, da pridobim 5 km/h, pa me ni volja. (brez zamere) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Maaa...sm se spet neki spomnu! :) Ampak, pa?, me zanima.

Paaa...bi pasala 1,8 ma?ina v moj model?

Bi blo treba kake oja?itve, oz. kake predelave podvozja in vsega skupi? (verjetn)

Ko sm ?e tu, ?e eno vpra?anje...kaj bi pridobil s ?eststopenjskim menjalnikom, ?e sploh kaj?

Haha...?e ga seveda najdem!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Saj mata prov, ma vseen, v?asih pa vsak rad prtisne. Zato sm pa omenil "na avtocesti"...po lokalcih lepo po omejitvah in tako dalje...ni straha, s fajn avtom se mor? lepo kruzat nau?it!!! :)

Sem samo tko vpra?u, ?e bi se dal in kako bi se dal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Lep pozdrav!

Sem odprl kr novo temo, ker se mi ne lu?ta iskat po forumu...pa? leno leto 2008, kaj ?mo. :ne vem:

Saj tud ne vem, ?e sem dal v pravo rubriko!?

Skratka...ka se mi je zgodil?

Kriza...Nism mogu prehitet Cliota na avtocesti. ?zmeden? HALLLO!!! CLIO!!!

Ni va?n tko dale?!!!

Trenutno mi ?tev?k obrne po ravnini samo od 170, mrbit 175, do 180, ?e lepo prosim, :( s tem, da v hrib za?ne izgubljat na mo?i (ne? nenavadnega).

Me pa zanima, kako povi?at kon?no hitrost avtomobila, kot je moja Suzzy?

Ma?ino poznate, tko da specifikacij ne bom pisal.

Hvala za odgovore in lep pozdrav. M.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Stvar je ratala zapletena....ne pridem na piknik, tak da ....muffini za mene ne...

Lep dan..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Hm...mufffffins...

Kak okus bi imela pa za mene?

In spet smo pri hrani...hahaha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

kaj pa ?e bi namest pala?ink ?okoladne mafine? :hohoho:

Naj vzamem to kot povabilo? :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Ah, se bom odpovedu pala?inkam, ne bom spreminjal barve...je zelena tud lepa in taka bo ostala. Kve?jemu, da dodam odbija?e (zadnjega morm itak zamenjat) in pragove! Da bo bolj stajli?.

Najbolj me zanima, kako bi porihtal kabino...kombinacija ?rne, rde?e in krom...

Obstaja kak program, ...ala corel..., kjer bi js to lahk ra?unalni?ko obdelal prej, da vidim kaj mi bo najbolj??

Ideje?

Pala?inke?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Kaj pa moj imid??

V pinki avto ne pa?ejo Zeppelini &CO, ampak bolj kaki Boy-bandi, ?e smo pinki, pa bodmo pinki, al?

Pa uhan?k v uho, pa lubavni tepih ven skozi pinki sraj?ko, pa bele hla?e, drobcene korakce in rokce v zrak!!!

PINKI MI ENOSTAVNO NE ULE?E!!!

Pa tud ?e pol pala?ink ne dobim...

PS.: Zdi se mi, da malo preve? uporabljam besedo pinki!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

N?, tako bo...te gume zvozim, potem pa bo itak treba nove kupit. Kot ?e re?eno.

Zaenkrat pa...

Allyssa...ko pobarvam vse skupi na roza, pa porihtam kabino, greva pa na pala?inke. Pa ti bo? pelala, ker bo men nerodn. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Hmmm...roza? Ni slaba ideja, bom kr pobarvu vse na roza....vzamem kovinsko, navadno ali mud?

Po moje bom edini... :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Labi, bom tako povedu...pa ne vzet, kot grajo!!!

Hvala za nasvet, ki ga bom pa upo?tevu ?ele, ko te gume izrabim, na ?alost. So stare komi dva mesca!

Ma? prav tudi o porabi in vsemu mehanskemu uni?evanju.

Zakaj pa ne gnjavi o temu na tehni?nem pregledu?

Bomo vidl, kaj bo.

Allyssa:AJM NOT A VOMAN & AJ HEJT PINK KOLOR! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Bobi in LabiGT...res da so gume mal visoke, pa vseen, z nizkimi, pa ?e bolj izstopijo veliki blatniki...in s takimi sem jo ?e kupil, sm pa tudi dimenzije obdr?al.

Marko... predpra?niki rde?e barve, izgledajo pa kot da bi bli iz pleha ne iz gume...vidu v katalogu...?e najdem slikco, jo dodam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Problem je v tem, ker imam obrabljene in rahlo zasvinjane..12let...sede?e. Zato prevleke. Zakaj ni filinga?

Mislim pa, da bi se kr podale oblekce ob strani ?rne, po sredini pa lepe rde?e barve (sam ne take, kot jih na sejmu prodajajo).

Pa ?e vpra?anje za gume....lahko plavci kaj komplicirajo za gume 195/15/60? Je potrebna homologacija?

Predpra?niki naj bi bili v rde?i kromirani barvi. Mislim, da neb izgledal delavsko. :D

Pravi?, da pedal?ki rabijo homolomo? Bi zamenju samo plo??ice. Pri menjalniku pa bu?ko. Tud homolomo?

:ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Nervira me dolgcajt v kabini. Ni? barv(razn ?rne), zato pa gremo na?i....na juri?!!! :bravo:

a) V katalogih sm vidu, da se dobi folija razli?nih barv...?e so ?e kake izku?nje, kako se obnese?

B) Je bolje, da se plastika pobarva pri li?arju ali kako druga?e?

c) menjalna ro?ica (bulica in oblekca) in pedal?ki

d) prevleke za sede?e

e) gumi predpra?niki

Predvsem me zanima, kje bi sa dalo to dobit (brez ?u?marjev, ker jih je preve? in jih mam ?e ?ez glavo, ker sli?im samo "Ja, bom zrihtu"!!!) :whatever:

Kaj pravite o A3M-u?

?e obstaja kaka taka trgovinca na podro?ju dolenjsko-?tajerske (NM, CE, pogojno MB in LJ oz. kje drugje)?

PS.: Krom in rde?a barva v zeleni mazdi, sploh pa?e? Ali naj raje pustim rde?e-?rno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.