Gume mam itak ?e na 2.4 spredi in 2.3 do 2.4 zadi. Mislim, da ne bo kake pridobitve. Mislim pa, da smo ?e ugotavljal, da imam preveliko vi?ino gume...195/60/15.
Hehe...blato in umazanijo smo pa v?eraj sprali...zdaj prov "?ajna", ma kl*nc ko bo de? dans.
Ve?krat po gasu, pa je mal problem...do ?ihta mam po lokalcih, radarji in pandurji vsepovsod, dolenjska pa?.
Da se pa spravim na avtocesto, sam za to, da pridobim 5 km/h, pa me ni volja. (brez zamere)
Saj mata prov, ma vseen, v?asih pa vsak rad prtisne. Zato sm pa omenil "na avtocesti"...po lokalcih lepo po omejitvah in tako dalje...ni straha, s fajn avtom se mor? lepo kruzat nau?it!!!
Sem samo tko vpra?u, ?e bi se dal in kako bi se dal.
Ah, se bom odpovedu pala?inkam, ne bom spreminjal barve...je zelena tud lepa in taka bo ostala. Kve?jemu, da dodam odbija?e (zadnjega morm itak zamenjat) in pragove! Da bo bolj stajli?.
Najbolj me zanima, kako bi porihtal kabino...kombinacija ?rne, rde?e in krom...
Obstaja kak program, ...ala corel..., kjer bi js to lahk ra?unalni?ko obdelal prej, da vidim kaj mi bo najbolj??
Bobi in LabiGT...res da so gume mal visoke, pa vseen, z nizkimi, pa ?e bolj izstopijo veliki blatniki...in s takimi sem jo ?e kupil, sm pa tudi dimenzije obdr?al.
Marko... predpra?niki rde?e barve, izgledajo pa kot da bi bli iz pleha ne iz gume...vidu v katalogu...?e najdem slikco, jo dodam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da tko vpliva na hitrost?
Sam, pol ?tevc mal la?e (ka?e manj)...glede na dejansko hitrost in hitrost merjeno na gumi....al...pa? osnove fizike ?e dale? za mano .
Mister polizman...go get a DONUT!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani