Zadeva je prakticno OEM rx8 spojler, samo da jih dela nekdo na Cipru in ne pridejo s papirji. OEM wing bi lahko narocil iz Amerike (v EU nisem nasel nobenega) za plus/minus isto ceno plus se ene 100? za postnino in pitaj boga koliko za carino tako da se tole bistveno bolj splaca.
Glede na to da je (vsaj kar se tice organov pregona) stvar efektivno stock part, vsaj zgleda prakticno isto, kake komplikacije potegne za sabo ce to nasravfam na avto? Bi moral homologirat? Kje/kako dobit papirje ce je to naknadno sploh mozno?
Oprosti za pozen odgovor. Malo sem pogledal te papirje in ne bo ?lo skozi. Ker je na vsaki sliki preve? o?itno da je RX8ka. Druga?e s temi original papirji od mazdaspeed se da homologirat.
Ja sem opazil da ni nekih bliznic in da veliko denarja pa se vedno prazna stala tko da takoj ko se pojavi posast od mazde (mps) bomo poskusl to popravit! Mi je pa vsec da se delijo take informacije se posebej kar se tice vsote vlozenega denarja ker ce ne probas enostavno nimas predstave kok to stane vse skupaj in poleg tega je se vlozenega truda in casa ogromno!
Hvala
Sej pa ze mas sanso, na avto.net se trenutno nahaja 3-jka MPS
To da pa proizvajalci mogo?e pustijo malo 'rezerve' zaradi doseganja bolj?e vzdr?ljivosti pa tudi ne gre v glavo?
Bom tud js kr raj odnehal z bojem proti mlini na veter, vpra?am sam ?e kako je potem po tvoje mo?na razlika pri 2.0 dizlu 1.generacije mazde6? Torej 89kw in 100kw, s tem da sta motorja popolnoma enaka z enakimi turbinami, intercoolerjem, bati, kompresijo ter navorom.
Ko ?e omenja? Renaulta, od pokojnega soseda sin ima laguno ?e nekaj let parkirano, ker mu je pribli?no 30.000 km po optimatiziranju "?lo falit" skoraj ?etrtina motorja... (mimo grede, ko ga je odjavil iz prometa, je napisal, da bo avto na dvori??u o?etove hi?e. Po o?etovi smrti je hi?o prodal in zdaj novi lastnik preklinja tisto reno, ker ne ve, kaj naj z njim naredi. Njegov ni, torej naj bi ga pustil pri miru, lastnik pa o tej ropotiji no?e ni? vedeti...)
Kakorkoli, spet nih?e ne razlo?i, kaj to?no se pri optimatiziranju po?ne.
In najpomembnej?e: Slovenci so bolj pametni od proizvajalcev in znajo motor bolje nastaviti kot proizvajalci sami. ?koda, da niso ?e toliko poslovne?i, da bi svoje znanje prodajali direktno proizvajalcem, ki bi tako za buti?no ceno prodajali buti?ne primerke optimatiziranih vozil...
So eni ki znajo, so pa eni, ki jim nebi pustu, da se avta s prstom dotaknejo...
ja sem lastnik, se ?e rihta:) ma?ina bo menjana pa vse na avtu kar je pa? potrebno menjave, izpu?ni od 2.5...naslednja investicija so fedre pa temne ?ajbe, pol pa sam furat:)
Aaaaaa, tvoja je tista, ki je parkirana "zravn" moje tam
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim, da za tole nebi smel met problemov
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani