js imam to lepo urejeno,imam nastimano tako da ko se vrata odprejo se osvetli tudi prostor za noge..deluje isto kot bralna lucka ko odklepam avto se prizgejo vse ledice..
mislim da sem dal okoli 12e..nisem pa ziher..kupu sem jih prek ebay..glede na to da je to led dioda je svetloba bolj razprsena in ni tok usmerjena kot pri navadnih zarnicah,ne svetijo tko kot maglenke ampak bolj je stajlis,pa itak ne rabim maglenke ker imam ksenon gor..meni je vsec ker sveti skoraj isto kot ksenon..uprobljam pa jih kot dnevne luci..pozicijske+maglenke..
danes jih videl v ?ivo, ?e ne ves da so gor jih ne opazis (crno na crnem...)
no evo iz prve roke..aja pozabu sem ti pokazat osvetlitev, k sem vse navadne zarnice zamenjal z led diodam...maglenke pa si vrjetn ze vidu, mam tudi led notri..
Iceman, pa a si dal samo zadnje gor al kako? Ker spredi je itak podalj?ek pragu tolk nizko, a kej dost ne leti gor - no, vsaj pri meni ni krizi :ne vem:
dal sem jih samo spredej ker od tam mi kamencki letijo v zadnja vrata,tam ko je kao ena zascitna folijo..spodnji del vrat..
ali bi pasal ta radio v mazdo in ce je to samo za priklopit ali morem se kj dodatnega kupit ker imam bose ozvocenje..kaj pa tipke na volanu bojo delal?ce kdo ve slucajno?hvala za odgovore..
Mazda ima ra?unalnik narejen tako, da ne more? preko OBD ?ipat...
Pri M6 se v ra?unalnik vgradi podno?je za ?ip, stari ?ip se ?e prej odlota, z njega se pobere program, ta program se optimira, nalo?i na novi ?ips in ta ?ips vtakne na prej nalotano podno?je...
potem pa samo gasa... prvih nekaj kilometrov se prilagajajo parametri, zato ?e ni takoj?njega u?inka, po ene 200 - 300 km pa je to to, in razlika je o?itna
in potem gres enkrat v makedonijo in tankas makpetrol in pustis avto kar tam
ce se mislis peljat tja, ti jaz ne bi priporocil cipanje...in se ne poazbi menjavat filter goriva na vsakem servisu
labi bil sem zdej v makedonij 3mesece..mislu sem da bom imel kaksne probleme z dpf filtrom ampak k sreci nc nisem imel nobenih problemov...aja pa imam ze 18000 km narejenih..
ali kdo ve kje bi se dalo cipat novo 6 140CD in koliko bi priblizno dobil ven.. vem da obsataja ogromno tem o temu ampak nikjer ni konkretnega odgovora in samo kreganje je.zato prosim samo pametni odgovori..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
js imam to lepo urejeno,imam nastimano tako da ko se vrata odprejo se osvetli tudi prostor za noge..deluje isto kot bralna lucka ko odklepam avto se prizgejo vse ledice..
lp iz Makedonije
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani