Skoči na vsebino
Osvetlitev prostora nog
Napisano

js imam to lepo urejeno,imam nastimano tako da ko se vrata odprejo se osvetli tudi prostor za noge..deluje isto kot bralna lucka ko odklepam avto se prizgejo vse ledice..

lp iz Makedonije

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Monta?a prednjih zavesic Mazda 6
Napisano

mislim da sem dal okoli 12e..nisem pa ziher..kupu sem jih prek ebay..glede na to da je to led dioda je svetloba bolj razprsena in ni tok usmerjena kot pri navadnih zarnicah,ne svetijo tko kot maglenke ampak bolj je stajlis,pa itak ne rabim maglenke ker imam ksenon gor..meni je vsec ker sveti skoraj isto kot ksenon..uprobljam pa jih kot dnevne luci..pozicijske+maglenke..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

danes jih videl v ?ivo, ?e ne ves da so gor jih ne opazis (crno na crnem...)

no evo iz prve roke..aja pozabu sem ti pokazat osvetlitev, k sem vse navadne zarnice zamenjal z led diodam...maglenke pa si vrjetn ze vidu, mam tudi led notri..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Iceman, pa a si dal samo zadnje gor al kako? Ker spredi je itak podalj?ek pragu tolk nizko, a kej dost ne leti gor - no, vsaj pri meni ni krizi :ne vem:

dal sem jih samo spredej ker od tam mi kamencki letijo v zadnja vrata,tam ko je kao ena zascitna folijo..spodnji del vrat..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Za popust nisem vpra?al, sem pa tudi sam razmi?ljal o tem.

Sem pa zmenjen, da mi ni?jo fakturo napi?ejo....

js sem tudi kandidat za navi za novo mazdo..tako da povej ane..da si razdelimo stroske postnine ok?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

radio za novo mazda 6
Napisano

se pravi dobil mail in pravijo da komplet vse stane 450dolarjev +190 dolarjev postnina z dhl..ce je nas vec potem pa nam pride ceneje...je kdo za to.?

prilozim mail v ang..

Dear Gazi Pajaziti,

Glad to hear from you.This is wendy from roadrover, It is my honor to serve you.

Here I attach the detail information about our Special panel for Mazda 6 for your reference,please kindly check,

Here also I'd like to give you brief introduction of our Mazda 6 GPS navigation system.

It built in:

GPS,DVD,Bluetooth,Radio,TV(SECAM/PAL/NTSC),Audio/Vedio,IPOD connectivity,Games,notebook,

office software(word,excel,powerpoint,ppt,txt)and so on.

It also support SANYO 6/10 discs CDC,rearview camera,dual zone entermainment, Handbrake and so on.

Frankly speaking,it is three zone entertainment: driver answer the phone via bluetooth,meanwhile can

hear navigation prompt voice. the passengers at the backseat also can enjoy DVD at the same time.

In addition,It is new model which designed perfect for the car.Fully compatible with the original car

features, Such as above LED screen( which show radio informations and time) ,special wiring harness

achieve non-destructive installation.

Its Configuration is:

SHINWA DVD loader (from Japan)

INNOLUX Digital LCD Display ( from Taiwan)

800*480 high resolution (Digital screen)

RMI MIPS II AU1210 400MHZ (CPU)

Windows CE 5.0 (OS)

It is the highest performance model in china until now,you are welcome to test sample.

And you will find that all of our products are seamless style with the original car,they combine with the orignal car's

features perfectly.

Here I quote you the best price USD$450,equipped with the following accessories.

1. Power Cable,

2.Steer Wheeling Control Cable,

3. AV Cable,

4. Remote Control,

5. Touch Panel Pen,

6. Screen Protect Cover,

7. 4GB SD Card

8. User Manual,

9. GPS Antenna,

10. iPod Connection Cable,

We provide 1 year free warranty, life time software updating , life time technical supports, life time after service!

freight by express DHL to slovenia cost USD$190.

Sample lead time is 3-4 days after your payment.and shipping by DHL to slovenia usually within 1 week.

If other question,pls let me know.I will give you my prompt attention.

Hope hear from you soon.

aja pa prilozim se nekej v pdf formatu.par slik je..

Mazda6_Navigation_DVD.pdf

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

Mazda ima ra?unalnik narejen tako, da ne more? preko OBD ?ipat...

Pri M6 se v ra?unalnik vgradi podno?je za ?ip, stari ?ip se ?e prej odlota, z njega se pobere program, ta program se optimira, nalo?i na novi ?ips in ta ?ips vtakne na prej nalotano podno?je...

potem pa samo gasa... prvih nekaj kilometrov se prilagajajo parametri, zato ?e ni takoj?njega u?inka, po ene 200 - 300 km pa je to to, in razlika je o?itna :D

in kdo to dela? pa kok kj stane?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

in potem gres enkrat v makedonijo in tankas makpetrol in pustis avto kar tam :)

ce se mislis peljat tja, ti jaz ne bi priporocil cipanje...in se ne poazbi menjavat filter goriva na vsakem servisu

labi bil sem zdej v makedonij 3mesece..mislu sem da bom imel kaksne probleme z dpf filtrom ampak k sreci nc nisem imel nobenih problemov...aja pa imam ze 18000 km narejenih..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

ali kdo ve kje bi se dalo cipat novo 6 140CD in koliko bi priblizno dobil ven.. vem da obsataja ogromno tem o temu ampak nikjer ni konkretnega odgovora in samo kreganje je.zato prosim samo pametni odgovori..

Hvala

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tuning mazda 6
Napisano

A je ?e kak?en la?ji na?in :P

lahko das gor sportni filter in si dobis par konjev ampak v glavi mislis da imas ful vec konjev,ker na avto nc ne pridobis s temu :D:D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.