Skoči na vsebino
spoiler
Napisano

?e ?eli? popolnoma originalnega, potem mislim da ti kaj dosti drugega kot poobla??eni Mazda servis niti ne preostane. Razen mogo?e kak?en e-bay ali kej podobnega. Lahko pa pogleda? tudi pri Ustyle tuning, pa si ga "naredi?" po meri, tak ki ti bo v?e?. :party0035:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2 DIN avtoradio
Napisano

dej slikej pa nalimej sm gor pliz,da ostali vidmo kako zgleda :D

Ali pa ?e bolj?e, da pride na kak?en Mazda meet in zadevo poka?e v ?ivo. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2 DIN avtoradio
Napisano

Lahko pa vpra?a? tudi ?gajnar-ja, v BTC, zraven Mazda servisa, obvladajo te zadeve maksimalno, pa ?e konkretne popuste imamo pri njih! :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdravo David!

?e mu bo kaj koristilo, naj si prijatelj ogleda tudi ugodnosti za ?lane MK, med drugim;

Lindempa d.o.o http://www.lindempa.si

(Chip tuning, izpu?ni sistemi, olja..)

30% Popusta na Steinbaur chip tuning

30% Popusta na Leovince izpu?ne sisteme

veleprodajna cena za OMV avtomobilska olja in maziva

veleprodajna cena za Liqui Moly aditivi in dodatki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ipanje in garancija
Napisano

Ker o tem nimam osnovnega pojma, predlagam da kontaktira? tele in dobi? info iz prve roke, v nadaljevanju pa ?e se odlo?i?, dobi? ?e lep poppust, ?e postane? ?lan MK :D

Lindempa d.o.o http://www.lindempa.si

(Chip tuning, izpu?ni sistemi, olja..)

30% Popusta na Steinbauer chip tuning

30% Popusta na Leovince izpu?ne sisteme

veleprodajna cena za OMV avtomobilska olja in maziva

veleprodajna cena za Liqui Moly aditivi in dodatki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Fuuul zlobna zgleda, vsekakor je razlika opazna. :prstgor:

P.S. - zdej si mal potreniru in ti lohk po?as svojo pripeljem. :cheers::jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 avtoplin
Napisano

Kaksna priporocila za katerega predelovalca? Baje je potrebno biti kar pazljiv kako in kaj...

?e ti re?em, da s SIGAS-om nima? kej falit, se ti ne bom zlagal. :D

Imajo ogromno izku?enj s predelavami na LPG, Mazda?i pa pozitivne izku?nje z njimi in je s tem krog sklenjen. :cheers:

Mazanje ventilov je zelo priporo?ljivo - takoimenovana "Flash Lube" teko?ina. Nekateri pravijo, da je ne rabi?, ampak hkrati dodajajo, da ?kodovati ti v nobenem primeru ne more, ?e jo ima?. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 avtoplin
Napisano

Pozdravljeni!

Kot prvi minus mi pade na pamet - zmanj?an prtlja?ni prostor (odvisno od velikosti rezervoarja, ki se ga izbere).

Poleg tega naj bi bila cca. 5 - 10% zmanj?ana mo? motorja glede na bencin (lahko da pri najnovej?ih LPG sistemih temu ni ve? tako).

Drugega se pa trenutno ne spomnim. ?e dela? veliko km, se ti investicija hitro izide (matematiko prepu??am slehernemu posamezniku). :punk:

P.S. - osebno vozim ?e ?etrti LPG avto in sem nad tem gorivom (zlasti ceno) navdu?en. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Kot zanimivost (ko sem ?el za klub podpisovat pogodbo o ugodnostih za ?lane), mi je njihov Ga?per (Avtoelektronika) rekel, da so zelo "?ipabilni" avtomobili dizel Bmw-ji, dal mi je primer 110KM v seriji 1, ki jih ima po obdelavi 192 ali 194KM (skratka nekje skoraj 200 imam v spominu).

Pred leti sem ve?krat bral tudi o HDI motorjih, ki naj bi imeli ogromno rezerve in so jih spravili z 90 na 135KM, to je pa kar konkreten prirastek "konjenice"

Sicer pa se ne razumem na elektronske zadeve, tako da sem prisiljen verjeti na besedo obvlada?em. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Car wrapping
Napisano

Svetujem ti, da pokli?e? 2 opciji; Ustyle tuning in pa Dacom. Pri obojih imamo pa Mazdilakarji tudi nekaj popustov. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 predelana v Z3
Napisano

Pa dobro, a vi sploh veste, da je to Nemc, pa ne samo Nemc, celo Bavarec (beri ultimativna oz. ultrapi?kohvatna makina). Kako lahko z njim (njegovim veli?anstvom) primerja? nek kr? od Kamikaze! :hudicek:<_<:jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 predelana v Z3
Napisano

Kar se prostornosti Miate ti?e in njene konkurence (recimo da ji je 1. gen. SLK-ja konkurenca, ?eprav je bil avto MNOGO dra?ji), no ima ta avto prjatu Neyko, pa lahko re?em, da je v MB-ju ogromno prostora tudi za nas bolj visokorasle in okrogle, medtem ko v MX5 (NB) je zadeva zelo na tesno. NA ima malenkost ve? prostora kot NB, to je res. Ampak SLK je pravi enoprostorec proti obema. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno day in chiptuning akcija v soboto
Napisano

Fantje, jaz se NITI MALO ne sekiram, dejmo re?t, da imam na LPG ju (napram benzu) 15% izgube, to bi bilo potem iz (teoreti?nih) 166HP nastalo cca. toliko kot jih ima Mazda6 istega letnika, 2.0 benz motor (141HP). Za mojo vo?njo ?ist zadost, za tele omejitve tudi, je pa res, da mi na LPG-ju ?rnoZmayda ne stegne ?ez 220kmh (po ?tevcu, ki verjetno itak kvalitetno la?e). Taka je pa? moja resnica o plinu, tako da ?ist v redu. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Prjatu TurboLumpy me je lep cajt nagovarju, naj probam v dvd rom 2003 GT-jke ukajlat nek originalni dvd film, no danes sem probal in ga jasno ne bere. To sem ?e prej vedu, ampak je poba vztrajal in s tem izgubu stavo. :cheers::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 predelana v Z3
Napisano

Tega bi pa zlahka nardili iz Barkete npr. :aaaaa:

Meni recimo Z4 ni ?voh, no vseen mi je v tem segmentu bolj v?e?en SLK II. :jupiii:

@?mego - od Z-jev mi je pa dale? najkulej?i 350Z, ki mi je ?e veliko lep?i kot 370. :rozico:

Tole mi je pa tud lep avto?ek za dol past;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6555053&show=1

post-185-1350312053_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 predelana v Z3
Napisano

Men je Z3 izjemno grd cabrio, tako da je pa? uni?il Lopatarco Mx5. <_<

Zadnji konc (original) Z3-ja mi je tak, da bi ga uporabu kve?jemu za stojnico, kjer bi prodajal lubenice. :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.