Skoči na vsebino
Ra?unalnik
Napisano

Sam na kakem principu deluje ?ipanje benz avtov brez turbine??? :blink:

Tudi jaz to vedel ?!?!?!?! :pepsi::ph34r:

Za na?e diesele vem da ni problema - da? noter powerbox, malo dvigne tlak v skupnem vodu in woilaaa ...zoom-zoom :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Tomson...mogo?e se motem... a ni SEAT ALTEA?????

P.S. sicer so pa res bruh bruh tile afteki... sam ta bongo je pa zakon.... :bravo::rispekt:

Cel ?trmac rukne? not...:aaaaa:

???? David, kaj dela pija?a iz tebe ???? To je bil Boss-of post!!!! :mi pijemoo:

Verjetno je mislil Fiat Albea :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

dacia logan je super avto! tam kjer je tema "slabe ceste" je dacia logan zmagovalec...lahk se vozi po makadamu, luknjah vse kar ces...nic cudnega da jih je tok po balkanu

:)

Labi - tujkaj izbiramo najgr?ega - nih?e ni omenil, da je logan slab ! :hohoho::rolleyes:

P.S.: Pa zadnje lu?ke za tvojo 6-ko (?e so ti tvoje ki?aste) si ?ahko temnjene (?rne) nabavi? v Deutschlandu in verjetno ?e kje... :bravo::rispekt:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

Jap, Aljo?a bo dal za pol ene ?ipe - jaz (firma je Ra?ko) pa za to kar ostane, ?e bo? imel avto polepljen - pa MALO manj kot avto ?ole - hehe :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

Aja, pozabil sem povedat da ?e ?elite lahko tudi darujete denar za temne ?ipe, saj jih je samo pet, :P pa jaz veem da ste vi take dobre du?e tukaj da bo ziher kaj priteklo na moj ra?un :hohoho::ljubezen::ph34r:

?e pla?am temnenje ?ip, bo? vozil 2 leti avto polepljen z logotipi moje firmice??? :notworth:

Aja, no eno polovico pla?a Vuk, ostale pa R....! :hohoho:

Joooooo, skoraj sem pozabil - tudi mene lahko ?tejete v ?akalno vrsto za temnenje ?ipic! :dudek:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

help me!
Napisano

?zmeden?

Tak ljubitelj lepote (pri avtomobilih in ... :jupiii: ), pa ni vedel kaj je DOHC ... hmmmm, ?e vedno ne vem, ?e bi ti verjel no :ne vem:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

help me!
Napisano

Se strinjam....osebno sem tudi zdej zvedel kaj DOHC pomeni..... :P

LP dAVid

Zdaj pa naklada? Davidson - to ti ne kupim!!! :pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.