Skoči na vsebino

No evo ?e slikca mojih ?tevcov ?ou z velko zamudo!! :)

Kaj ma? da ti kazalci pa kilometri modro svetijo? Ledice? A teb vsi ?tevci delajo brezhibno? Nisi mel problemov s kazalci?

Drgaq? pa najs :bravo:

?i?i - jebe? kazal?ke, va?n d lepo svet! :D

Ma ja valda. Bom dal sliko da bo? vidu kako B)

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Sishi> Znam da ti sad ni? ne zna?i, ali ja sam tra?il uputstva na mx-3.de i mx-3.com i pisali su da se kazaljke NE SKIDAJU, nego treba nekak nagurati vuricu preko kazaljke. Ja nisam probal jo?, tak da samo pi?em ono kaj sam na?ao tamo...

Mogu?e kod drugih ali kod ovih na?alost mora? skinuti <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V?eraj sva z Maretom poskusila montirala ?tevce. Ko sem dajal dol kazalce je ?la hitrost in nivo bencina OK (samo kazalec mora iti dol). Polomil pa sem iglo kazalca za temperaturo, kazalec za obrate je pa ?el ven skupaj z iglo (kar tudi ni v redu) <_< . Ko sem ga dajal nazaj sem centriral iglo v luknjo sramezljiv (brez komentarjev prosim :P ) pa nikakor ni ?lo - nekaj jo stalno zavira, zato se premika z 1mm/sec. :(

Tako, da zdej pravilno dela le hitrost in osvetlitev :rispekt: k je nora, nivo bencina pa upam da tudi. Temparatura motorja ne dela spljoh ni?. Probal sem dat noter tuljavico od BGjke pa zgleda ni isto navitje <_< al sm pa kak?en hladen lot naredu - je blo treba improvizirat. Senzor merilnika zunanje temperature bom dal na motor - da nau zakuhu :angry: .

P.S. A kdo proda ?tevec za MX-3 - facelift? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Hm, vidim da ste se fino mel. ?koda, da sem bil na morju, ker tud mene zanima kolk konji?ev ?e ima Mia Bella :ne vem:

Kako je Matej dobu 5KM? Kaj je CAI? Pa ve?no vpra?anje - a ?portni filter doda kaj KM al sam prdi v prazno? Aj pa kolko $$$ na osebo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Premazal sam cajgere z floroscentnom bojom in u drugom tednu o?ekujem da mi kompa spoji UV led diode in to je to!!

Zar nema? ti već LED diode :ne vem: UV su jo? ja?e :ne vem:

Slike su obavezne <_<

P.S. A je ?e kdo montiral MLE tablico? A ima kdo idejo kako? Tisti priklju?ek je mal neroden, ga je treba nekako skrit :angry: pa tablico pokrit-za??itit <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Ti? - glede na to spoznanje, bo treba mal kill list u podpisu podalj?at! :D

Nikol nisem vedu kaj naj bi kill list pomenil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No te?a?i da vam dam jaz moje profi fotke ......no?ne seveda :D

Objavljena slikaObjavljena slika

no kaka so mnenja!!!

Ej stari noro noro to zgleda :danzoman:

Dejte pogruntat kaj narest, da se bodo ?e ?tevci svetil. Ledice? Klopko posodi? lak za nohte. Ful bol zgledajo rde?i cagarji kot beli :ouje:

A tile od Grofa se dobr svetjo - ma ledice not.

Mare danes ho?em monta?o pa ?e se svet podre <_<

post-245-1184825858_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jaz se z bossom ne bi prepiral, razlogi:

1. je velik kot vsi mi skupaj

2. airsoft master

Kva js se nubenga ne bojim. Un k mi je prodal Mio Bello je svetovni prvak u tekvandoju. To se je preneslo name z avtom vred. Pa ne okol govort :D

uuu Sishi se je pa razpizdu... zdaj je pa mene strah, da ne bo na sporedu wreck my ride :ph34r:

N? bt. OK zaenkrat nam sprejemal ?e nubenih ukrepov :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klopko pa Grof :rispekt:

Me zanima kak?ne barve kazalci bodo lep?e pri?li na niebiski ozadje :ne vem:

Moram napomenuti da sa osvjetljenje nisam dirao, jednostavno sam ostavio sve kako je svijetlilo prije plazmi, zna?i kod mene plavo!!

Kako si imao plavo? Stavijo si ledice?

pa ne bom dajal ker naj vas malo grize kako zgleda pono?i!!! :D:D

Klopko ne se zaje*avat <_< slike gor al pa prletim u hribe :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Sishi:

Ja sutra ujutro 99% prihajam v LJ, te lahko pokli?em na mobitel pre?

Ej tvoje sam već predao Mare-tu i on ide danas u La?ko, pa će jih dati BOBI-ju. On je iz Hajdine - to vam je bli?e. Ali ako ho?es doći po njih u LJ mora? mi javiti danas, da jih Mare ne preda ili izgubi negdje zbog previ?e :cheers:

LP Sishi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa ?e ti to priklopi? na un potencjometer v avtu(regulacija svetlobe) kok bi to vplival na inverter ali same plasma ?tevce!!! Bo delal al se bo ugasnl use skup!!!

To so papa rojaki rekli da se da na obstoje? regler montirat. Bom vpra?u ?e za navodila :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.