@Sishi> Znam da ti sad ni? ne zna?i, ali ja sam tra?il uputstva na mx-3.de i mx-3.com i pisali su da se kazaljke NE SKIDAJU, nego treba nekak nagurati vuricu preko kazaljke. Ja nisam probal jo?, tak da samo pi?em ono kaj sam na?ao tamo...
Mogu?e kod drugih ali kod ovih na?alost mora? skinuti
V?eraj sva z Maretom poskusila montirala ?tevce. Ko sem dajal dol kazalce je ?la hitrost in nivo bencina OK (samo kazalec mora iti dol). Polomil pa sem iglo kazalca za temperaturo, kazalec za obrate je pa ?el ven skupaj z iglo (kar tudi ni v redu) . Ko sem ga dajal nazaj sem centriral iglo v luknjo (brez komentarjev prosim ) pa nikakor ni ?lo - nekaj jo stalno zavira, zato se premika z 1mm/sec.
Tako, da zdej pravilno dela le hitrost in osvetlitev k je nora, nivo bencina pa upam da tudi. Temparatura motorja ne dela spljoh ni?. Probal sem dat noter tuljavico od BGjke pa zgleda ni isto navitje al sm pa kak?en hladen lot naredu - je blo treba improvizirat. Senzor merilnika zunanje temperature bom dal na motor - da nau zakuhu .
P.S. A kdo proda ?tevec za MX-3 - facelift? :ne vem:
Ja sutra ujutro 99% prihajam v LJ, te lahko pokli?em na mobitel pre?
Ej tvoje sam već predao Mare-tu i on ide danas u La?ko, pa će jih dati BOBI-ju. On je iz Hajdine - to vam je bli?e. Ali ako ho?es doći po njih u LJ mora? mi javiti danas, da jih Mare ne preda ili izgubi negdje zbog previ?e
Kaj pa ?e ti to priklopi? na un potencjometer v avtu(regulacija svetlobe) kok bi to vplival na inverter ali same plasma ?tevce!!! Bo delal al se bo ugasnl use skup!!!
To so papa rojaki rekli da se da na obstoje? regler montirat. Bom vpra?u ?e za navodila
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo ?e moji cagarji
Pono?i
Podnevi
V farbenbind svetu
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani