V oglasu so ?portni izpu?ini kolektorji za V6 motorje, tako da tvoj,moj in na?i 16v nimajo ni? s tem. Ti ga pa naredijo po naro?ilu npr. DeVito ampak bo? po?teno pla?al. Kot so ti ?e mnogi omenili,kljub 90KM motor nima kaj preve? vredu kon?ne hitrosti. ?e misli? dirkati in si ?eli? vi?jo hitrost bo najceneje da proda? tole f-ko in kupi z 1.8 motorjem (ena se prodaja na avto netu ?e en cajt) oz. ?aka? na kak?no GT-jko. To je to. Lahko se pa vr?e? na styling avta, se ga da lepo spedenat.
Prebral na drugem forumu in je tip pogledal v uradni list, zadeva je pravilna in ?e velja. Samo tole s sprednjo ?ipo mi je malo sumljivo.
To si verjetno skopiral iz Mobisuxa, ima kdo mogo?e dostop do tega zakona oz. uradnega lista, da se slu?ajno kdo ne zajebava mal.
Hmmm sam pazite, tam kjer je luknain kjer imam jest display je barva zelena tak?na kot je in ?e s temle zamenjam ima display za kilometre staro zeleno barvo ?tevci pa druga?no :ne vem: Tisti ki imate analognega je pa verjetno podobno.
Bo? dal za pal?kami mre?o? Hladilnik je kar na udaru ?e prileti kak?en ve?ji kamen oz. kaj podobnega skozi re?o.
Vem, smo mal pri?al na sre?anju in Zemir pravi da mu zabijajo zdej k je avto spu??en...tko da se bojim da ne bo pr men isto, potem pa ?e enkrat vse dol pa ?e enkrat optika in je sam sranje. Morm zvedet ?e vuga tud vzmeti vgradi in njegov papir velja za homolomo.
Ma bom kar sem napisal, ima kdo oz. proda kdo tr?ane amortizerje za 323f 1.5? Vem da so se ene prodajale sam ne vem kdo jih je prodajal oz. kupil.
Devil samo mislim da je tole za avte ki niso enakomerno visoki povsod al kako ?e, mislim da je taka dimenzija pri peugeotu 206, za ostale pa nebi vedu z glave.
Moje Weitec si 40/40, bomo vidl kolk bo v resnici.
ta je lepa, dej kak?no fotko od spredaj? da slu?ajno ni kak?en plug gor namontiran
Napisano
?e ma? xenon lahk k?n la?ko ali dva ve? spije?, pri navadnih h4, h7 postane vidljivost veliko prej manj?a
No to je bil hec.
Jest trdim tako, ?e so pravilno nastavljene OK, ?e je le?a pa skoraj res ni panike. Zadnje cajte videvam Cliote, Civice ipd. brez le? in sveti vse po?rek naravnost v o?i da sem nekajkrat celo malo zami?al
:ne vem: ...take bi pa moral skint s ceste.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani