Skoči na vsebino
xenon lu?i
Napisano

?e ma? xenon lahk k?n la?ko ali dva ve? spije?, pri navadnih h4, h7 postane vidljivost veliko prej manj?a :hohoho: No to je bil hec.

Jest trdim tako, ?e so pravilno nastavljene OK, ?e je le?a pa skoraj res ni panike. Zadnje cajte videvam Cliote, Civice ipd. brez le? in sveti vse po?rek naravnost v o?i da sem nekajkrat celo malo zami?al :whatever: :ne vem: ...take bi pa moral skint s ceste.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3-ja zavorna lu?
Napisano

antena je pa samo za okras,in je neuporabna,kar se pa ti?e pranja pa ?akam na de?-?paramo z vodo!! :D

..aha se pravi antena je STYLING...tako kot SHARKY pri 90% avtov?? :P

..de? ne opere, to se je tudi meni smejalo pa ko se posu?i je spet vse sivo :ne vem: ...zakaj ne pada de? s ?amponom?? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3-ja zavorna lu?
Napisano

Uro?:

- dej oper avto no :hohoho:

- kak?no ima? to mini anteno?Jest radia ne morem poslu?ati ?e 2 leti, tiste ogromne original antene pa nebi imel, ker potem zgleda kot da imam CB-jko v avtu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

V oglasu so ?portni izpu?ini kolektorji za V6 motorje, tako da tvoj,moj in na?i 16v nimajo ni? s tem. Ti ga pa naredijo po naro?ilu npr. DeVito ampak bo? po?teno pla?al. Kot so ti ?e mnogi omenili,kljub 90KM motor nima kaj preve? vredu kon?ne hitrosti. ?e misli? dirkati in si ?eli? vi?jo hitrost bo najceneje da proda? tole f-ko in kupi z 1.8 motorjem (ena se prodaja na avto netu ?e en cajt) oz. ?aka? na kak?no GT-jko. To je to. Lahko se pa vr?e? na styling avta, se ga da lepo spedenat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Vem, smo mal pri?al na sre?anju in Zemir pravi da mu zabijajo zdej k je avto spu??en...tko da se bojim da ne bo pr men isto, potem pa ?e enkrat vse dol pa ?e enkrat optika in je sam sranje. Morm zvedet ?e vuga tud vzmeti vgradi in njegov papir velja za homolomo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Ma bom kar sem napisal, ima kdo oz. proda kdo tr?ane amortizerje za 323f 1.5? Vem da so se ene prodajale sam ne vem kdo jih je prodajal oz. kupil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Apeksi so trdi ko prasica, pol pa ?e bo kdaj kdo ?e razmi?lju da da amortizerje tr?at, ga pa jz s 323 Fjko pelem ?ez luknasto cesto, pa si bo zih premislu! :ne vem:

..sam se mora zavedat da potem lahko hemeroide dobi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano
:hohoho: Jest sem jih tudi prej imel, pri?le so cca. 5000 SIT 2 komada, kupil sem jih tudi v gama centru BTC. Zdej odkar mam xenon sem jih pa prestavil v dolge in ?e je kdo kej pameten pa preve? blenda nasproti dobi nazaj xenon + belino dolgih od philipsa :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Devil samo mislim da je tole za avte ki niso enakomerno visoki povsod al kako ?e, mislim da je taka dimenzija pri peugeotu 206, za ostale pa nebi vedu z glave.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.