Zajla je 1A...vzvod je problem. In bi blo treba verjetn cel bremz cilinder narazn vzet. A ti ma? diske vzadi? Men so pjebi rekli, da je tist problem narazn vzet. Ker sem mel cel most doli, pa so gledli pa so rekli pust raj pr mir...?!
Za 250Eur je ?la ?e en cajt nazaj...nekam v prekmurje. Sicer je mela 300tkm, ampak mi je delovala RES ODLI?NO! ?e ena potrditev, da so mazdini motorji zakon! Moj ima sedaj tudi okoli 300tkm pa laufa presenetljivo dobro (a nde ReDevil?! )
Tudi nov lastnik me je klical, da mu deluje ve? kot odli?no! Dodal je blowoff in dvignil tlak! ?e brez dvignjenega tlaka ni mogel verjet kak avto leti...zdej ko ga je pa dvignil mam pa oblubljeno vo?njo!
?el je pa v navadno HB 323 letnik nevem kolk z 1.3 motorjem...bele barve. Mislim, da so MS tablice gor.
Ma pa hude probleme s sklopko (ker je bil gor dan menjalnik od B6 motorja - jst jih nisem mel....celo differencial mi je raztrgala....). Sedaj mislim, da vozi z originalnim menjalnikom....
aja...ta cena je bila za komplet motor z luftmesserjem, ra?unalnikom, vsemi senzorji, dvema menjalnikoma, novimi jermeni, ?panarji, novo kuplungo...komplet vse za predelavo.
Pa? ni bilo interesentov in je bila taka cena. Bolj se mi je ?lo, da sem si povrnil vlo?en material.
Chip tuning pride v po?tev samo in SAMO v primeru, da ima? turbo diesel ali tubro benzin motor. Ali pa kot zaklju?ek tuninga potem ko si zamenjal ?e pol motorja (odmi?ne, sesalne kolektorje, ni?al glavo, izpu?ni kolektor,...)
Tak da...?al! To je to! Sicer ima ata isto in morem re?t, da avto ?ist lepo gre. Mogo? samo ni ob?utka da gre, ampak pele? se ?ist lepo (ni to glih 2.5 V6 )
Nalij noter dober bencin (OMV 100 ali Agip 98), preveri da ni zabit luftfilter ali benzinfilter, pa mal ga ti??i, da ga spu?e? pa bi mogl bit mal bols!
Sicer pa...glede na to kak?ne so danes kazni...mislim, da je motor preko dovolj!
323F V6 ma ?e orginalno narejen zajemanje lufta pod kolotekom, tak da neki more bit na tem. Sicer pa ni? ni tak dobro, da ne bi moglo bit ?e bol?. Mi bomo nardili kr pri lu?eh
cena za novo SACHS sklopko je cca 280 EUR se mi zdi. Ce pa mas se koga poznanega se pa dobije se popusti od 0-35%. Teh 35% je tezko, ker se da taksen popust dobit ve?inoma le na izdelke ki se redno prodajajo, ne pa XY del kot je tale sklopka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Te pokli?em danes...jutri, ker moram to zrihtat ?e ho?em konji?e merit
Povezava za deljenje
Deli na druge strani