Skoči na vsebino
Dyno dan
Napisano

Zajla je 1A...vzvod je problem. In bi blo treba verjetn cel bremz cilinder narazn vzet. A ti ma? diske vzadi? Men so pjebi rekli, da je tist problem narazn vzet. Ker sem mel cel most doli, pa so gledli pa so rekli pust raj pr mir...?! :(

:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Sm glih hotu re?t, da je bilo to resno vpra?anje... :P

ok...bom probu tale tedn porihtat ro?no pa upam da pridem (montirat morem dodatne vzmeti, ker druga?e mi zadnja leva ro?na no?e spustit) :D

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Kak pa to avto prihaklajo?! Kr namre? je moja ?asija zadnjih 5-10cm nekoliko boga(pa spet ne tolk) pa se malo bojim da se ne bi kej...khm...

druga?e pa ne delam in bi se lahko udele?il! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Pa glede na cca. 200kg odve? v avtu?! ?zmeden? Sicer mi je brat govoril, da naj bi bil to ta podatek, sam sem mo?no dvomil... :P nice :D

:ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Jst do petka ?e ne morem potrdit udele?be ker ne vem ?e delam tisti dan... :(

Em...kdo mi bo zej povedal, kaj je pomenil prvi podatek na gtechu, ko je brat ?el merit na 402, pa je vmes neki 6.9 dvakrat blisknal?! :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Kaj je pomenil podatek 6.9, ki se je prvi izpisal na g-techu?!

Ravno zbiram podatke za nakup megasquirta... :P

Jst pa upam, da ne bom delal takrat :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor 1.8 BPT
Napisano

so so... brez skrbi :P druga?e pa avstrija...cene si gibljejo okoli 500-1000 EUR za gnil avto z dokaj dobrim motorjem.... ;)

vedi da ?e motor dobi? za recimo 100k sit, te bo celotna predelava stala min 200 (?e bo? vse sam delal) ali odnosno ve? (300+ksit) :P

B6T jih je dokaj velik in so "dokaj" ohranjene. BPT....tega pa res ne bo? dobu. Vsaj ne za normalen denar. Ker kdo ve kaj ima, itak vozi na min. 300KM :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor 1.8 BPT
Napisano

Za 250Eur je ?la ?e en cajt nazaj...nekam v prekmurje. Sicer je mela 300tkm, ampak mi je delovala RES ODLI?NO! ?e ena potrditev, da so mazdini motorji zakon! Moj ima sedaj tudi okoli 300tkm pa laufa presenetljivo dobro (a nde ReDevil?! :hohoho: )

Tudi nov lastnik me je klical, da mu deluje ve? kot odli?no! Dodal je blowoff in dvignil tlak! ?e brez dvignjenega tlaka ni mogel verjet kak avto leti...zdej ko ga je pa dvignil mam pa oblubljeno vo?njo! :bravo:

?el je pa v navadno HB 323 letnik nevem kolk z 1.3 motorjem...bele barve. Mislim, da so MS tablice gor. :P

Ma pa hude probleme s sklopko (ker je bil gor dan menjalnik od B6 motorja - jst jih nisem mel....celo differencial mi je raztrgala....). Sedaj mislim, da vozi z originalnim menjalnikom.... :whatever:

aja...ta cena je bila za komplet motor z luftmesserjem, ra?unalnikom, vsemi senzorji, dvema menjalnikoma, novimi jermeni, ?panarji, novo kuplungo...komplet vse za predelavo.

Pa? ni bilo interesentov in je bila taka cena. Bolj se mi je ?lo, da sem si povrnil vlo?en material.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izpu?ni kolektorji
Napisano

Hja...jst bi bil zainteresiran, ?e bi blo res kej pocen (beri 3x prepocen!) :D

Ker se mi zdi nesmiselno devat tolk ke?a za kolektorje...?e se bo delal tuning potem se bo delal vsekakor v smeri turbine... :P

Thanx za info anyway ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.8 16v DOHC
Napisano

Chip tuning pride v po?tev samo in SAMO v primeru, da ima? turbo diesel ali tubro benzin motor. Ali pa kot zaklju?ek tuninga potem ko si zamenjal ?e pol motorja (odmi?ne, sesalne kolektorje, ni?al glavo, izpu?ni kolektor,...)

Tak da...?al! To je to! Sicer ima ata isto in morem re?t, da avto ?ist lepo gre. Mogo? samo ni ob?utka da gre, ampak pele? se ?ist lepo (ni to glih 2.5 V6 :hohoho: )

Nalij noter dober bencin (OMV 100 ali Agip 98), preveri da ni zabit luftfilter ali benzinfilter, pa mal ga ti??i, da ga spu?e? pa bi mogl bit mal bols!

Sicer pa...glede na to kak?ne so danes kazni...mislim, da je motor preko dovolj! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI by Uklopko
Napisano

323F V6 ma ?e orginalno narejen zajemanje lufta pod kolotekom, tak da neki more bit na tem. Sicer pa ni? ni tak dobro, da ne bi moglo bit ?e bol?. Mi bomo nardili kr pri lu?eh :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

styling xedoske9
Napisano

cena za novo SACHS sklopko je cca 280 EUR se mi zdi. Ce pa mas se koga poznanega se pa dobije se popusti od 0-35%. Teh 35% je tezko, ker se da taksen popust dobit ve?inoma le na izdelke ki se redno prodajajo, ne pa XY del kot je tale sklopka.

Mal drago si ti tole pla?al... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izpu?ne cevi za 323f v6
Napisano

Ce bi tisti del, ki sta ga naredila novega, pustila in naredila KOLEKTOR, bi bila razlika tako pa dvomim da bo kaj, razen kakega bobnenja.

Se pridruzujem mnenju. :(
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.