dobro,samo mazda napis bi lahko spoliral da se bi vido,al pa fr3ak ma dobro moj projekt,pa nisem htel gor dat,upam da prebere pa poslika moj(bivsi) pokrov ventilov
dobro nareto,glede hlajenja sem imel jaz isto nareto,malo cudno zgleda ampak saj ko se pelas se ne vidi,vode pa ne potegne noter,sem se kake pol leta vozil tak in tudi po luzah in nalivih,kot je marko reko ni vakuma samo ko se peljes pac zajema zrak kolko ga
kot sem jaz napisal imajo vsi avti od 95 naprej,torej mazde let.96-97 tudi,pri pooblascenem servisu ali uvozniku dobis tak dopis kjer napisejo vse podatke o avtu vkljucno z dimenzijo gum v tvojem primeru bojo to 13 in 14(ni pa nujno),oni ne morjo napisat vecjih dimenzij ker to ni zakonito,pol pa ko gres kaj homologorat ti tak ta list unicijo in dobis nov kartoncek
ja nekateri imajo od 94 naprej drugace pa vsi avti od 95 leta naprej imajo kartoncek,ce ga nimas ga dobis na upravni enoti kjer je avto bil prvic registriran,drugace pa dobis duplikat pri pooblascenem uvozniku za vozilo katero rabis,v tem primeru mazda uvoznik za slovenijo(sem mel isti problem pred leti z opel calibro)
kako to da vam tako slabo svetijo,meni so to najboljse luci super svetijo sploh pa dolge,pri vseh avtah kaj sem jih mel so ble slabse,pri mazdi pa tak lepo sveti posebej se lepo vidi tisti kot na desni za pesce,je pa res da xenon kit zadevo zelo izboljsa in je razlika ocitna,sem videl pri kolegih
zelo lepo,to ze jaz dugo pravim da bi nalepo pa je tezko dobit kaj poceni,jaz bi mel isto samo crno pa bi blo bol zajebano lepit ker mam zascitne lajsne,kolko pa bi to mene kaj prislo
pri meni je apex vredi zaenkrat,bom pa mel zdaj za prodat ene vzmeti samo ne vem firme predi 40 zadi 35 za f-ko,moj kolega mi jih bo dal,avto je zgledal ful nizje proti mojemo,papirje za homolomo pa lahko u-style uredi tam dobis kaj ces,cena pa bo 15.000 za vzmeti
al bo drugo leto presenecenje glede izgleda al pa nem vec nic mel,ker zdaj rabim bol avto za druzinske namene bomo vidli kak se bo izteklo pogajanje z mojo zensko mogoce bom pa celo avto menjal :ne vem:
pa to ti ni doben body kit so orginalne zavesice ki jih mam tudi jaz pa tisti pragi mali pri zadnjih vratih so na nekaterih gt verzijah orginal,toti pa ma gumo pod sprednjim odbijacom,samo te male stvari na orginal servisu stanejo dosti vec kot kak pravi body kit,za 300k sit jaz naredim mojo f-ko v nulo tako da nebi vec blo videt da je f-ka-pa? moje mnenje
ne razumem tega standard? a de se gre na amzs? ok to vem da majo res hudo optiko tam a zaradi tega?
majstri neki povejte, ko se vozim z avtom (po?asi in ovinek ter le?e?i policaj) mi zadaj nekaj ?kriplje ?eprav ne mo?no,...pomoje da je kaj v povezavi s fedri amortizerji? a ima kdo podobne simptome pri f-ki? Da ko bo ?e vse razdrto da bi ?e to porihtal k mi gre na jetra.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani