Klemenko prlimi slike, k ?e nism vidu kako zgleda, sm pa ?e ve?kat sli?u, je pa res da od Kliića bi jih ful pocen dubu, od Selike bodo pa drage k marijamadona!
Hm jz bi rd neki spe?jl in pa z neprevelkmi stro?ki, kleparija bo pa itak nakonc tut okol havbe, tko da za letos bo ?e tak kot je, edin nism gorak da voz preve? zastarev deluje, na une NB lu?i tut mi niso nevemkva, k jih majo usi, ho?m neki XY! :ne vem:
Mav razmi?lam da bi popaplajtze menju in sicer ena od varjant je tut kej tacga, k itak gre pol ?e h kleparju in li?arju nakonc, no pa narjen je zlo nahitr, da nav kdo preve? zgro?en, pa popaplajtz niso "zakitane" tko da ?e to kvar izgled, ampak mogo?e bi u realnosti celo dobr zgledal!
Ja ?e gledamo osnovo, ?e valjev nimata isto ?tevilo, tko da, no sej loh pa probamo gor montirat, pa bomo vidl ?e bo pasov, ?e pa ne bo, pol smo pa na istmu k pr Marutiju, a ne!
Se opravi?ujm kolegu k smo mu njegovo temo zasmetil!
Sam ne ?tekam pa kva ma zdej 4valn nisan veze s 323F V6 mazdurino in njenimi kolektorji, ker pol loh jz upra?am kolega k ma Marutija pa gre ?e on pomert, pa mogo?e bo celo uspev vse dol odmontirat pa povedat do desetinke mm natan?no, pa ?e bo komu kej u pomo? za V6 mazdurino!
Prva stvar k jo zrihta? je da da? plin ?imprej notr in to zato, k pol na vsakem nadalnem kilometru bo? ?paru in bo? na ra?un tega loh tut druge robe ve? nakupu, ker ti bo posledi?no ve? fedra ostajal u to?lu. ?e pa bo? najprej use drugo nabavu in nakonc plin, pa ne bo? medtem cajtom prov n? pr?paru, ker ti bo voz ?e zmer na benc teku in ta se ne bo glih ful poceniv medtem cajtom!
Jz sm razmi?lu da bi dav plin ?ist kot prvo stvar na avto, pa da se za?ne pocen vo?nja s tem pa tut ve? za ostalo ?aro pol ostane!
Je pa res treba imet ?imbolj konjsko izhodi??e, pol pa od tam dalje, ne da zme?e? malo morje dnarja in ma? ?e zmer 30 konjov mn kt tamo?na verzija motor?ka u taki makini! :ne vem:
Wildcat, avto niti slu?ajno ne bo classic, ker me to niti mav ne mika, ker takih je ?e itak velik, ?elim si da zgleda res tko da bo uau, konc koncov nekterim itak nav u?e?, ampak kaj ?mo, hvalabogu so okusi zlo razli?ni!
?koda da nimam ve?iga prtla?nka, bi dav takoj instalacijo notr, tko pa je rezervar velikosti 15 col, pa mi ?ist cev kufr uzame!
Drga? pa mi loh dobi oz. je ?e dubu kolega kompletno instalacijo iz Italije (z odpada z delujo?ga avta), razen cevi in to za pod 200 Ojrov, tko da ?e koga zanima, nej pove!
Za montirat mamo pa tut enga majstra ko obvlada te zadeve!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Klemenko prlimi slike, k ?e nism vidu kako zgleda, sm pa ?e ve?kat sli?u, je pa res da od Kliića bi jih ful pocen dubu, od Selike bodo pa drage k marijamadona!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani