Skoči na vsebino
zavore
Napisano

Mene pa zanima kaksen premer diskov ma mazda6 letnik 2004 karavan spredi pa zadi pa kaj moram pazit pri nakupu novih kaksne lukne za vijake pa take stvari?

Pa se kaka pocen varjanta kakih diskov pa ploscic cist neki stock ni treba da so glih za dirkanje.

moje mnenje.....?e bo? kaj takega poceni obesil gor bo? verjetno pla?al 2x!

Morda se spla?a kak? ve? dat za bremze,saj ve? da lih ne zakuri? ob 1. mo?nej?em bremzanju ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ba
Napisano

fantje treba malo barvni krog pregledat kaj se dobi z me?anjem baru!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Zdej pa malo pretiravate. :hudicek:

no glih na akomulator nisem vleku kabla sem pa dodatno na blok motorja dal en -

Je pa res preko preko tistega vmesnika slaba masa in ?tevci niso delal :( tako kot bi moral

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

lepo izpdl :bravo: zdej ti pa ?e manka na levem stebri?ku barometer turbine...

A ?e ni zadosti da je za kompresor :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Daj ?e dodaj kak?no dodatno maso iz motorja na karoserijo!

v planu danes,ali v kratkem ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Nice :bravo: a ti zdaj dela vse BP?

recimo da ja ;) mi je pa zanimivo to da preko nastavka za olje dobijo senzorji slabo maso :( sem moral dodatno maso pripeljat do senzorjev ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Kot ?e nekateri veste sem dolgo govoril da bom dodal nekaj v avto med mojo bolni?ko!

Kaj naj re?em kon?no dodano-pa ?e celo dela :) Sam sem dodal 3 ?tevce ,temp.in pritisk olja ter vacuum meter(pa? mi je v?e? da kazal?ki ska?ejo sem in tja).

Na 1. mestu je bilo potrebno naro?iti konzolo ki jo pritrdi? na armaturo,potrebno je malo predelave da potem nastane kar pa? nastane :)

Nekaj slik.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

slike ni?o najbol?e ampak se vidi bistvo ;)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagradno vpra?anje
Napisano

:bravo: tako je prav!!!

kot bi navijal PC ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagradno vpra?anje
Napisano

pa saj nisi resen !

Elektromotor za proizvajanje pritiska :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ipanje 3 in 6 MPS
Napisano

se prav je to samo za avte, ki majo turbo kit?

bravo tu ti pa v6 ni? ne pomaga :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mnenja
Napisano

a je treba spra?evat???

Itak da so serijske fuj fuj :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Home made styling dodatki
Napisano

jah edina te?ava so bile bodice ,ki so se v?asih zataknile v ?obah :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A ti to resno al ti je spet dolg?as :aaaaa:

?e se dobro spomnim sem takrat mo?no podvomil v ustreznost tvojega CAI projekta, predvsem tistega rora, ki je dobesedno skoraj ril po cesti.

?eprav tale z je?em je tolk nora, da vseeno mislim, da si nas spet malo nabicikliral.

ah kjeeee js pa nisem tak!!!

Tisti rov je bil pa res kot ka?en prehod za pogane :)

ampak nikoli nisem imel problemov ;) razen sre?anje z je?om ki ga je s hru?ko vred not potegnilo :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lep!

opomba- amisli? da CAI tam ne bo pobiral ve? kot zrak (voda, blato itd)

Tudi sam sem te hotel opozorit na to!

Meni je na stari f-ki potegnilo je?a not :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hmmmm to pa morm re?i da je zelo lep napredek in lep?i od prej?nega,upam samo da nisi pretiraval in nisi odbija?a s5 podal?al prenizko(saj me raume? kaj mislim) pa morda bi se moral znebit ?e ?migavcev en probal s ka?no drugo finto.

Druga?e pa :bravo::bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI
Napisano

Na sre?anju smo imeli tudi debato o samem CAI sistemu in '' preverjeno '' v poletnem ?asu ima velik vpliv ta sistem,kaj pa vpliv zime na to.

Zdaj pa me pa? zanima va?e mnenje ,ugotovitve (v praksi) mi?lenja + in - ,oz. zamnejati komplet nazaj v original zra?ni filter ali ne?

Res da je za motor bol?e hladnej?i zrak (ve? kisika s tem ve? mo?i in vse kar je povezano s tem) verjetno to velja tam do 5°c :ne vem:

Kaj pa ko so dnevne temp pod 0°c potem se zrak niti ne ogreje do njegove idealne temp.za motor oz.traja dlje in posledi?no temu avto dlje ?asa dela pod zavgom! Se motim :ne vem:

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na turbina
Napisano

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zdej pa razumem zadevo.

Se pravi grem v gara?o vzamem na? 1.5kw kompresor ga zmontiram v prtla?nik moje m3 in evo ti ga na,imam takoj preko 200HP,in ker je to premalo zame grem v kopalnico vzamem su?ilnik za lase ga zmontiram in opet evo ti ga na turbokompresor ....preko 250HP :hudicek::hudicek::vskalo:

Mislim da bi moral mal g.Hemingveja pra?at-a ne?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ozvo?enje mazda 323f
Napisano

imel zadaj lesen poden + woofer ?rno tapicirano v flis,spredni sistem vezano na oja?evalec,sam sem se igral s panelami ampak je ma koncu kr ok izpadlo in igralo.

?e najdem kako sliko jo prilimam, ostalo pa naj drugi povejo kako je zgledalo in se sli?alo ;)

hmmmm celo najdu eno sliko kufra!

post-363-1288893293_thumb.jpg

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na turbina
Napisano

da se ?e sammalo ume?am v debato. sicer meni je poznano da turbo raztura ampak vse te napisane podatke in informacije si malo te?ko predstavljam. Ker sem pa? bol prakti?ne narave bi morda bolje razumel ?e so kaki podatki na prakti?nem primeru pokazani.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI intake Injen kje?
Napisano

mislim da motorja 2.3 in 2.0 sta enaka in morda bi pasal od m3 takega kot imam jaz (zrihtano od mazda_mx :) ) Za pogledat bi bilo in malo primerjat ?e se sklada ker pa gre za enak motor kot pri m3 2.0 nebi smelo bit te?av

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pri Eibachovi strani pa tut vidim, da gre najbr? za iste fedre

http://performance-suspension.eibach.de/cm...rformance_guide

nvem pa zakaj so mi pri A3M ponudl najve?jo mogo?o ni?anje 30mm, ?e vidim, da gre do 50mm :(

pokli?i jih in pra?aj ne gledat internetne ponutbe

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napaka, 2 cm. Ampak ?e vseeno ima? konkretne bremze, v bistvu ve?je kot vse navadne Mazde 6 vklju?no z GT. B) Pa je Mazda 6 najbr? te?ji avto.

Zate vidim, da ni na EBC strani, tukaj pa tudi ne. O?itno prenov avto. :ne vem:

ups pardon my mistake ubistvu man kot 2 cm ;) 1.4cm a imam prav al s5 narobe gledam

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gledal sem stran od EBC hmmmm mazda 6MPS ima samo 2mm ve?je diske ko moja 3-ka

moja ma 30 mps pa 32 kere hude bremze mam haha :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na turbina
Napisano

hvala vam za odgovore, zlo rad bi pr?u ?ez 100KM, pa i??em vse mo?ne na?ine sramezljiv

katalizator dol pa drug avspuh potem si ?e pridobil vsaj 5 HP

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.