Ciko boy 0 Napisano 13. januar, 2007 Avtor motor me ne mara! Napisano 13. januar, 2007 Druga?e pa moja mazdica in izmerjenih 90.2 konja original je pa 88 od symona prav tako original 88 izmerjenih pa 90.4 si bil kr sre?n da jih ma mal ve? kot originaljst pa se grem stavit da bo na mojem malo manj aja pa ?e neki me zanima!! ka bi lahk na moji ma?inci naredu recimo za malo bolj?i pospe?ek ali mogo?e kak?en konji?ek ve? pa predvsem me zanima ?e se da v mojga kak?en ?ip vgradit?e ima kdo ?e kak?ne izku?nje s tem je vabljen na eno kavico da mi podrobneje pove (no... al pa tudi :mi pijemoo: ) VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 12. januar, 2007 Avtor motor me ne mara! Napisano 12. januar, 2007 ka mogo?e kdo ve kolk kej pride dynorun kr me ful zanima kolk je avtek ?e kej zgubu na mo?i kr pa ?e ?teje lepih 11 let pa ?ez 200000 km prevo?enih VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 12. januar, 2007 Avtor motor me ne mara! Napisano 12. januar, 2007 smo opazil zdej pa ?e kake ve?je slikce problem je... imeti fotoaparat!!mi smo taka socialna vasica k nobeden nima foto-jano jst mam ?e tistga na film?ek pa sej bote mel fotke ko se prvi? vidimo se bote lahk za 2evra slikal zraven avtanoter v avtu bo pa 3evre VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 12. januar, 2007 Avtor motor me ne mara! Napisano 12. januar, 2007 ja..ja to je to kabli so bli krivi sm glih nove kupu zdej pa pi?i ta makina HEHE!! yavarye ?e bi ti pr?o iz 1.6 16V (fergazer!!) na 2.5 V6 bi ti tut noga trzala verjam mi (A testirano) aja da se mal pohvalim... ste opazl mojo novo slikico VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 12. januar, 2007 Avtor motor me ne mara! Napisano 12. januar, 2007 uglavnem ne vem no se bom jst ?e mal poigral z motorjem pa vam povem ka se bo zgodil za kakr?ne koli predloge ste pa zelo dobrodo?li!! :mi pijemoo: VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 11. januar, 2007 Avtor motor me ne mara! Napisano 11. januar, 2007 kaj si menjal za fko ja me je preve? zaje...sej mi je mal hudo sam ko vidim kva sm zdej kupu si pa pravim (forget the past) ja ne vem no to je ?e v redu kr je blo nedavno menjano skor vsemogo? bi pa probu z kakim update-om misli? da bi ?lo?pa kok kej to stane? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 11. januar, 2007 motor me ne mara! Napisano 11. januar, 2007 jst ne vem ve? kaj naj nardim!! motor mi more obvezno cuknat na 1500 in na 2300 obratih na minuto!! probu sm ?e ?ist vse kar je v moji pameti pa no?e nehat kaj bi lahk naredu!! aja gre pa za mazdo xedos9 2.5i V6 VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 6. oktober, 2006 Avtor PREVELIK PROBLEM Napisano 6. oktober, 2006 1.8 je pa mal razlike v valjih ja to vem sam zanima me ?e bi jo spravu noter VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 6. oktober, 2006 Avtor PREVELIK PROBLEM Napisano 6. oktober, 2006 najraj?i bi vidu 1.8 V6.da bo malo ja?e kak pa je s temi motorji? a je 1.6i od 323F bolj?i od 1.6i od MX-3 al ni bistvene razlike? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 6. oktober, 2006 PREVELIK PROBLEM Napisano 6. oktober, 2006 ker mi ?e ma?ina po?asi kreha (je ?e v smrtni postelji)!! pa seveda ker bo po?asi zima, moram jst mojga konji?ka "rahlo" predelati prvo kot prvo seveda rabim nov motor!! zanima me ?e bi lahko v mojo F-ko dobil motor od MX-3 kar me ?e najbolj mika mogo?e to noter dobit ni te?ko... kaj pa homoligacija?? poleg motorja bi mogu gor spravit ?e bremze (zavore) a mislite da bi mi to uspelo?? lepo bi vas prosu za kaker?no koli pomo? ali nasvete najbolj vesel bi pa bil nekoga s podobnimi izku?njami VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 29. april, 2006 Avtor ALU PLATI??A Napisano 29. april, 2006 Zivjo! Eno vprasanje... Na Mazdi6 CD120 Sport bi sel iz standardnih platisc (195/65/15) na lita platisca (http://www.mazda.si/Mazda6/images/oprema36.jpg) velikosti 215/45/17. Zanima me, ce ima kdo izkusnje kaksna je razlika? Predvsem me skrbijo manjsi pospeski. Kaj pa odzivnost, se zelo pozna? glej takole je ( vsaj z moje strani ) ?ir?e gume ko ima?, ve? upora predstavljajo na cestitako da ja. pospe?ki bodo malo manj?i (to se vidi predvsem na slab?ih motorjih) za odzivnost ti pa ne znam povedat ker ima? servo volan in ga jaz nimam. pri meni je tako da se zdej dobesedno bildam na volanu pa tudi ?isto vsako luknjo na cesti obli?e(tja ko cesta visi tja ti volan vle?e) drugih te?av pa skoraj ni VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 28. april, 2006 Avtor ALU PLATI??A Napisano 28. april, 2006 a ima kdo kak?ne predloge za ni?anje?? ker jst bi sam fedre druge kupil amortizerje bi pustil pa originalne ?e ima kdo kak?ne solidne ali poceni varijante naj mi prosim sporo?i pa ?e kdo mogo?e ve kako je s homoligacijo ni?anja kak?na so tveganja in ?e obstajajo kak?na merila koliko lahko makino spusti? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 26. april, 2006 Avtor ALU PLATI??A Napisano 26. april, 2006 sej res!! sem skoraj pozabil zdej pa poka?te va?e slikice felg pa valarjev!! HO?EMO SLIKE HO?EMO SLIKE HO?EMO SLIKE VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 26. april, 2006 Avtor ALU PLATI??A Napisano 26. april, 2006 Eh, ?irjenje je bilo minimalno (1 cm na vsaki strani - samo zadaj)! To je z val?kanjem notranjega roba ... cena pa je bila 8.450,00 SIT! kirmu si pa dal to rihtat mogo?e A3M?? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 26. april, 2006 Avtor ALU PLATI??A Napisano 26. april, 2006 nekam ven ti strlijo znizat pa blatnike razsirt pa so zmagu zni?u ga bom za 35mm( verjetno )sam za blatnike ?irit pa ne vem kak bi zgledal... sem pa ?e tudi to razmi?ljal aja, komar... kolk si pa dal za ?irjenje blatnikov??? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 25. april, 2006 Avtor ALU PLATI??A Napisano 25. april, 2006 tako! kon?no obljubljene slikice [/url][/img][/img] [/url][/img] VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 25. april, 2006 ALU PLATI??A Napisano 25. april, 2006 kot veste je ?e pozni ?as pomladanskega bujenja in me zanima (tako kot druge) kak?no obutev si boste(ali ste si ?e) privo??ili no... ker... jst... sm... SI JO ?E!!! moje sanje se ?e uresni?ujejo in sem za?el s feltnim! zgleda pa tak noro da ga kr ne bi ve? rihtu obljubim pa tudi slikice ?imprej se bo dal. drga? se pa tak u kratkem vidimo kr se ?e nikol nismo!!! a je tako? me je blo pa sram pridit kr sm mel te zimske feltne za bruhaaaaaat!!! VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 21. april, 2006 Rde? vragec na mazdini havbi Napisano 21. april, 2006 ?ez slabih 5 dni - se pravi 24.4. sem naro?em pri Komparetu v Meng?u, da mi totalno spremeni zadnje lu?i, sprednje lu?i predruga?i kak natanko bi ti spremenil sprednje lu?i (kaj ti bo naredu pa kolk te bo po denarnci urezal) ?e bo super zgledal... me lahk kr naro?i? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 5. april, 2006 Avtor HOMOLOGACIJA Napisano 5. april, 2006 pomoje ti ustreza 205/45 r 16 ne 205 je ?e preve?, sm ?e probu VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 5. april, 2006 Avtor HOMOLOGACIJA Napisano 5. april, 2006 ej kaj pa pravte na 195/45/16 a to bi ?lo ?ez al je preve? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 30. marec, 2006 Avtor HOMOLOGACIJA Napisano 30. marec, 2006 nikakor! dimenzija nekako ne ustreza Vi?ina mora ostati ista, kak?na pa je ta, je pa odvisno od originalne!ta je napisana ali na notranji strani vrat ali pa na homolomo karton?ku (?e ga ?e ima?) lp ja ka pa pol tisti ki majo ogromne felge tak da mu ?e povsod ?ohajo gume?? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 30. marec, 2006 Avtor HOMOLOGACIJA Napisano 30. marec, 2006 nej mi zdej edn razlo?i, ?e bi jst pr?u z 195/50/16 gumami in 16col. felgami ?ez homologacijo al ne!!! VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 12. marec, 2006 Avtor HOMOLOGACIJA Napisano 12. marec, 2006 ja za mojo f-ko pridejo 33k sit so pa kot sem rekel 35 mm ni?je! lp a vsi ?tirje so te pr?l 33k, al samo za enga VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 9. marec, 2006 Avtor HOMOLOGACIJA Napisano 9. marec, 2006 ?e neki me zanima, kak je kej s tem rezanjem vzmeti . A morm to tudi homologirat al ni treba?? VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 3. marec, 2006 Avtor kak?na se vam zdi? Napisano 3. marec, 2006 Aja ?it mo?no, da so samo 15ke. Sicer pa ne preve? sanjati o 16kah, ker so prekleto drage... :ne vem: ja 15-ke so ker sm zdle probu dat 16-ke gor, pa jih niti pod blatnik ne dobim.sicer pa... men se zdi kul, kr itak bo v resnici velik lep?i zgledu ko na slikipa seveda pridejo gor ?e kromirana ogledala, pa zadnji spojler kot je na tej vijol?ni mazdiki je na sliki pod mojim imenom VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
si bil kr sre?n da jih ma mal ve? kot original
jst pa se grem stavit da bo na mojem malo manj
aja pa ?e neki me zanima!! ka bi lahk na moji ma?inci naredu recimo za malo bolj?i pospe?ek
ali mogo?e kak?en konji?ek ve? pa predvsem me zanima ?e se da v mojga kak?en ?ip vgradit
?e ima kdo ?e kak?ne izku?nje s tem je vabljen na eno kavico da mi podrobneje pove
(no... al pa tudi :mi pijemoo: )
VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani