Skoči na vsebino
323f ?portni filter
Napisano

Hmmm kar se ti?e elektronike ipd. mislm da ni nevem kake panike! Pomoje ima samo senzor temp. in pa senzor pretoka zraka(kar pa ima tud BA model) Ti pa te?ko dele na pamet povem kako bi lahka najbol optimalno speljal dovod zraka do filtra.

Moral bi vidt sam prostor kako ima narejeno,potem pa je ?e vse v improvizaciji.

?e gre za kaj takega kot je to,potem mislim da ni nobenega problema kj spacat skupaj :D

Objavljena slika

?ene si pa malo pomagaj na tujem 323F CLUB forumu-se najde marsikaj zanimivega

lp

ja 2 kabla gresta direta u ?katlo od filtra!! en kabl j garnt od tipala z temperaturo kr ima notr tipalo u ?katli in z drugi kabl pa nvem kej j!!! in kej nej nrdims tistmi kablmi?? jih odrej?m al kej?? in kej j bol? ?e dam inox cev nmesto originalne???

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f sound
Napisano

ka pa vem

samo nej bo dvojni ali pa eden in okrogu :D

Morda pa bi se dalo kj zmenit v A3M da nabavi? enaga samo pa? da bi ga sprobal kak zvok bi dobil!!

Bi pa vsekakor v vasakem primeru bil drga?en ker je bol odprt kot pa orginal!!!

Pokli?i in pra?aj-al pa se kr ke zapel!!

ja ma ma j tok kablu ukuli tizga filtra!!!! 2 kabla gresta direta u ?katlo od filtra!!!! in kej enj nrdim z njimi!!!!??

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

najprej lep pozdrav!

Kar se ti?e filtra je tako -js ne vidm neke razlike velke pr teh konusnih filtrih, tako da gre? tud v A3M univerzalenga iskat.

?e pa?e na F-ko seveda pa?e sam morda kake stvari treba mal drga? naredit.

Jaz sem ga imel gor pa ti bom tako reku,zvok je bi res lep?i in bol globok(sploh lepo zamuka ko s kakega kri?i??a po?tarta?) ?e pa ?eli? ?e zadevo malo bol funkcionalno pol pa treba filter ali do njega spelat dotok sve?ega zraka(da lih ne vle?e vro?ega izpod pokrova motorja) potem pa se zadevca malenkost pozna pri kon?ni in pa malo lep?em dihanju motorja)

Lahk pa mal pobrska? po temah pa bo? ?e kaj uporabnega najdu

lp!

jst mam mazdo 323f 1.8 16V letnik 2000 pa bi dau gor ?portni filter!!!samo sm gledu in ima dost elektronike zravn filtra!! senzorji in take stvri!!! kej prdlag???? kr ima fulll n vliku speljan filtr!! od hladilnika do levega mortizerja!!! im? ka?n pameten predlog??

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f sound
Napisano

ja jst bi pa n moji mazdi 323f meni filtr!! bi dau koni?ni filtr samo kr j kurac kr ima dosti elektrike tm okli filtra!! sami senzorji!!! kej prdlag????

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.