Skoči na vsebino

Samo z airboxom dvomim da pridobis 10PS.

Ce pogledas ponudbo firme BBR, pridobis z K&N Cold air intake 3-4konje, 185PS pa dobis z 421 izpusnim kolektorjem, CAI in optimizacija elektronike.

www.bbrgti.com/uncategorized/bbr-launches-185-bhp-two-stage-tuning-package-for-mazda-3-2-0-litre-skyactiv-models/

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Motis se... tudi v Nemciji se ne sme uporabiti folije za sprednje in prednja stranska stekla... Dovoljeno je le tonirano steklo... se mi zdi, da do 30%... torej vsaj 70% morajo prepuscati svetlobo... nikakor pa to ne sme biti folija... ampak morajo biti ze stekla tonirana...

Ne nismo... kot ze napisano, tudi v Nemciji... ali Svici to ni dovoljeno...

Recimo en izmed linkov >> https://www.scheibentoenen.ch/vorderscheiben/

Aha, to pa je pol na EU ravni. brezveze, meni zgleda ?e?ko tko na pol temno. prej je bilo dovoljeno sprednje stranske manj temnit in si takrat dal vse enako in je bilo vizualno top?it.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Kolk % je pa sploh minimalno temnenje??

Jst ce bi dal bi dal spredi in zadi enako %, ampak ?al to ni mogo?e.

Sem pa razmi?ljal o onih tipskih sen?ilih, avto od zunaj zgleda kot zatemnjen, pa ?e odstranit se da in ni potrebna homolomo.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dark hyper silver barva
Napisano

Sem imel v planu dat felge v to barvo, pa sem obupal. Pri me?alcu barv so rekli da prav take barve se ne da dobit, ker se to barva prvo ?rna pol pa razred?ena metalik srebrna ?ist na tanko da je pol na pol prosojno.

Li?ar je pa rekel da lahk proba pobarvat, vendar mi ne more garantirat da bo dobr izpadlo ker je baje preve? zahtevno to enakomerno pobarvat, baje barvajo to stroji.

Sam niti nisem probal in sem vzel bmw metalik grafitno barvo in jih prebarval. Meni je lepo izpadlo srebrn avto, pa temne felge, ko je sonce se pa ?e lepo svetijo kristal?ki na felgah.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadgradnja vzvratne kamere Mazda 6 GJ
Napisano

Bolj pomembno bi bilo preverit kako imas na infotainmentu vhod za video, ce ima cince ali kak svoj konektor. Ce imas cince je priklop enostaven.

Kabel za nazaj ni tak problem potegnit je pa kar nekaj razdiranja ja. Jst sem ga potegnil na sovotnikovi strani pod stransko plastiko tam grejo tudi vsi original kabli za zaden konc.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.