zakaj pa se nebi dale? Saj ?e so dimenzije gum taprave in v pi?e da je ta dimenzija za tvoj avtomobil potem ti nemorejo ni?...
Sj problem je v tem da ?e nisem najdu plati??a 18 da bi imela T?V za 323F, no usaj od aluteca ne. 17 je maximum za homologacijo. Mogo?e k?n OZ al pa kj, sam useen dvomim.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Koker je meni znano imajo usi od letnika 94 dalje. Lahko da ga je prej?nji lastnik izgubil ali kaj podobega. Za izdajo duplikata poglej v prometno prvo registracijo ter kje je avto bil prvi? registreran (kje so se dvignile prve tablice, v kerem kraju). Nato pokli? na ob?ino in jim razlo?i da nima? homo karton?ka in ti bodo sprintal kopijo ter poslal na doma?i naslov. In pol gre? s tem karton?kom na lpp in homologera? plati??a. Ampak mislim da bo kopija karton?ka za pla?at sam ne vem to?no kok, mislim da okol 20 ? ve? ne. Velik sre?e!
Lp
POZOR!
Sam teh strut barov od xsedosk ni velik pomoje. Tko da un k ga ho?e hitr kontakterat Yavarje-ja, drga? se pa morjo za?et iz 0. Kdo bi sploh znou to naredit (celega na novo mislim)? Mene mika da bi tud stabilizatorje nardil sam to se je treba res ornk zment kdo bo use za. Jst sm prec
POZOR!
Strut bar je samo za?etek, za letet ?ez ovinke bo ?lo ?e nekaj huj?ega gor! Sicer pa bom povedal kako se obnese ko bo namonterana gor ampak mislim da ni dileme da se ne bi poznalo. Sicer pa tud komi ?akam da pridejo letne gume gor ker te zimske balonke niso lih odli?ne za lego
Lp
POZOR!
No, ker mi je ?lo po?asi na jetra da ma usak ku**c strut bar v avto, moja mazda pa ne, sem stopil v akcijo in izvohal strut bar od mazde xedos v6. Ker pa v originalu palca ne pa?e, sem kontakteral Bo?tjana oz. bolj znanega kot Yavarje in mi je prijazno ponudil pomo? pri monta?i te zadeve v avto. V rekordni uri in pol sem biu tam, nato se je pa delo za?elo.
Najprej slika strut bara
ki bi pasal "knap na knap" ?e jo yavarje ne bi predelal
polovi?en strut bar
?e malo iskric
in seveda kon?ni izdelek ki pa ?e ?aka na barvanje da se bo bolje podal podobi moje "prekrasne mazde"
In ?e seveda mojster ki sem mu neskon?no hvale?en:
?astna monta?a se bo zgodila na rednem sre?anju v Ljubljani, tko da prosim za ?imve?jo udele?bo
P.S. pa hvala Markotu za opravljen mali servis na moji mazdi in ?e enkrat hvala Bo?tjanu za delo in trud.
Aja, puste datum slikanja pr mer, digitalc je ?e v letih
Sj ne no, ni se mi dal ?telat
Lp
POZOR!
homologacija je potrebna..........?e ga vgradi? na hrva?kem baje ni problemov........za srbijo pa sem sli?al sva?ta :ne vem:
Mora? pa ra?unat z 5% izgubo mo?i in 15% prirastkom porabe!
Ja to?no nekak je meu kolega pri fordu. Reku je da se pozna na mo?i, malo ve? mu je tud piu kokr bencina, ampak se definitivno spla?a. (?e velik kilometrine nabija?)
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepe kreacije ni kj! Lepa barva pa lepe litke so za moje pojme 80% videza avta. Detajli pa 20%
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani