Evo, kljub trditvam da ne bom vgradil ?portnega filtra sem ga konc koncev vseeno nabavil, predvsem iz radovednosti. Kak?ni bodo rezutati pa bom poro?al ko se bom nekaj ?asa vozil. Sicer mi je pa vseeno, ?e bo razlika ali ne, to sem hotel sprobat in sem pa? nabavo. Gre za DryFlow vlo?ni filter, tak da je brez olja, ni? bomo vidli kak bo.
Podoben je temu:
pa sm reku da ti jst rajs mojga prodam sam je podobr pravmu filtru ne tele gobici
Jaz mam sicer navaden filter not, mi je pa zanimiva tale tema glede teh maf senzorjev in ?portnih filtrov. Recimo na tujih straneh veliko govorijo tud o tem da nekateri pretiravajo z tem oljem in mazanjem, zato posledi?no pride do zapacanega maf-a. Hm... je pa zanimivo da bi naj k&n nekako celo zavaroval (customer-protection) uporabnike njihovih filtrov proti temu, da se krivi filtre za uni?enje maf-a. Spet nekje drugot na tujih forumih pa pravijo da maf lahko za?ne zezat tud zarad drugih dejavnikov in ne sam zarad olja od filtrov. Pol pa ?lovk res sploh ve? ne ve kdo ima prav. Po drugi strani pa uradni servisi seveda ful pljuvajo po teh filtrih, ker seveda ne prodajo toliko orignilanih pri vsaki menjavi olja, zaradi uporabe ?portnih, ki se lahko kao ?istijo.
jst mam ta filter...sm ga dubu kot darilo...kar mam obcutka je mogoce mckn pospesk bolsi...no pa glas...
sam mi je ze tko tko...tok da ce se odlocas za nakup ti ga lahko jst vrjetno prodam...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sej jih ze daje,in je kr ok ceprov te diode so se vedno audi znacaj R8 na ostalih avto zgleda podn.
Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani