To sva ?e s Klopkotom gledala. Glede na originalnega (kak?en je un in kak tale) bi tole dodalo ?e kakih 5 konjev. S tem, da mora? imeti cel sistem temu primeren, ?e ne bi isto kot bi ti odprl usta do kraja, da bo? la?e dihal, nekdo bi te pa dr?al za vrat.
Vpra?anje je edino kako bo? pri?el ?ez tehni?nega. Sicer nisem prepri?an, ?e nima? ti dva ampak vseeno.
Zakaj pa nebi prisel skozi tehnicni ?? Jst sm imel na nubiri 4-2-1sportni kolektor povit z uno toplotno izolacijo ka nwm kako se ji ze rece .. no bistvo je da me sploh peasu ni sam malo je pogledu in to je blo to ...
ja nov je res ful drag...probi ksn odpad al pa kej tko ce bi se tm najdl kej...drgac pa kontakt. Ustyle ti bo zihr kej dobrga priporocu...tut jst sm se en cajt matru da bi dubu tak spojler...sam se mi ni dal dajat tok ??? in sm si uzev lip spojler in je tut cist ok
Aja..pa na ebay prvo probi mal pogledat...samo napis mazda6 spoiler...sigurno bos kej najdu da ti je vsec
Ola pa dm dobu nov spoiler na britanskem ebayu za 120 ? dost bol pocen k v slo .. s postnino pride 140 ? .. zdej bom mogu sam se uni cren grill kupin pac kao jdm al pa type-r pise d je .. nih malo za lepoto ...
Letnik tvoje mazde? A lip spojler,al prov sank vrjanta
Ej josta sory za zamudo mazda 6 sport letnik 2003 2.0D 100kw.. bi pa rad imel original spoiler za na kofano ne stresni!.. in brez 3 zavorne luci .. prejsen teden sm prasu tm v trgovini kjer redno kupavam kose za avto pa tko je klicu nekam in je reku da je nov 370? .. jst nwm a je zlata una plastika
No jst sm v kratkem prisel iz bencinarjev na dizel kr pac na zalost ne zivim kje dole kjer je bencin poceni :/
Imam pa to mazdo 6 sport 2003 letnik i ima 136 KM..
pac zanima me tolk kakor sem opazil kar pisete in me zanima ce ima res pole to v originalu 146 KM ?? Cene kolk pa ki pride chip box al kar koli obstaja za dizle ?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani