Skoči na vsebino
Car wrapping
Napisano

De?ki kakih 1500?...?!

Kolega (Per?i?Design) v Celju za ta dnar oble?e 2 avta ?e jz re?em... nekje 700? za obla?enje hatchback avta v mat ?rno folijo...

?e kdo nuca info na PM ;) oble?e se ga pa v 7 ali pa 9 letno folijo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Zmego gube mas ker si brez fena delal... dost mors folijo razvlect da se lepo oblikuje kot se je moja... rabis pa 4 roke in to je dejstvo... Men je ratal ko vem kak sam teb pa koleha svetujem naj ti pomaga ;)

Edit vidim fen na tkeh... pol pa vlekel nisi dost pa je to nastalo... probaj jo zagret pa z kako kreditno kartico zavito v bombaz gledit...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

ebay folija je to... ;) Sveti ?e vedno normalno ven... Nekateri so tak na pikniku vidli da se vse ?e lepo vidi skozi tudi podnevi...

Pa sem mel ?e 3x policaja ve? kilometrov za ritjo pa nikol ni ustavil pa zarad lu?i te?il, ker bi ustavil ?e se neb vidlo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

kdo ti je to potrdil, da ne komplicirajo? :ne vem:

+1...

Mene tut zanima ker vem da zarad jebenih LED pozicij si lahko ob ves denar iz prometnne nesrece...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bov off ventil
Napisano

Dej? Turbine pod nobenim pogojem NE more? homologirat razen ?e ima? ne vem kake veze pa denarja dati hla?e dol vle?e... :notworth: Je kolegica na CRX probala pa se je sprijaznala da vozi NONlegal predelavo... Pa? se ti mal gate tresejo ko te ustavjo... :bravo:

Potem pa je tu problem pri 323 ker ?vica pod havbo ?e sam motor, pol pa ra?unaj ?e dve turbine, intercoolerje ki bojo ?e bolj onemogo?al pretok svo?ega hladnega lufta, vsa napeljava in bo placa null koma null pod havbo...

Raje poskrbi da se zapelje? k ivarju da ti kolektorje povije pa za?ni gledat kje bi luft spelal v motorni prostor... Mogo?e pa v tem primeru hood scoop le ne pride ri?otarsko...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bov off ventil
Napisano

no?em tihe zadeve, ker ta zvok "psssssss" more bit :D pa thx za odgovor ;)

Hja ko bo? pa spet ob cesti brez tblc ti pa ne bo preve? v?e? ve?... 03 policaji so fukjeni... Dober da mene ?e zarad dnevnih na Getzu ne jebejo... <_<

Temu se re?e radical tuning...pa res ni? ne zastopte, pismo :)

Mene je mel to, ? ena prej?njem avtu sm sanjal o tem (tud dizel sramezljiv ), potem sm pa mel prilo?nost zadevo sli?at v realnosti in... mnja, me je mal minil... lahko je un tip mel ?udnega, samo to ni blo to.

Avjar, a dizli ga tud majo druga? vsi? Ker jest sm nekako ?ivel v prepri?anju da majo mal druga?e re?eno z loputo oz. je nimajo sploh in potem, ko spusti? gas, tlak ne vseka tok nazaj, da bi moral bov turbini pomagat se ne pokvarit... spra?ujem zgolj, ne pametujem. Nism mehankar in res mal tipam v temi na tem podro?ju :)

Audiji imajo nekak?en BOV na dizlih samo to ni THE BOV ampak pa? neka razli?ica ki reciklira luft... Se pa ?e vseen po mal ve?jim gasom ?uje PSSS ?e DOBRO poslu?a?... ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako montirati tweeterje...
Napisano

rabis kretnice in tweeterje,potem pa kr zravn zvocnika priklopis... :D

Se mi je zdelo da ni kr plug and play ;) Sam to me je zanimalo :D Ker brez Tweeta je tko nedefinirano... :(

Ma kdo kako shemo za kretnico? :blush::jupiii:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako montirati tweeterje...
Napisano

Imam Getza (kot ?e veste) in me zanima kako na JVC-jev avtoradio zvezati dva tweeterja... oz. visokotonca... Ker se mi zdi da samo to pogre?am trenutno... Avtoradio pa ima 4 x 50W... Kaj narediti?

:blush::blush:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chip-tuning
Napisano

?e se mi je v koloni pelu ?ist za ritjo, ko sm pri 160km/h pre?altu u 4. ga je pa zmankoval (ampak po?asi :D)

3.0TDI vrjemi da ?e ho?e naredi samo vuuuu?... Kolega ma slu?benega in je raketa... rekel da se v vakumu vozi? komot 180-190... pol pa turbina naredi pritisk pa odleti? v neznano... 230hp le ni tako nedol?nih, 1x ve? navora, 1x ve? pogonskih koles,... Tvoja dose?e mo? pri blokadi ta pa casual pri ene 2-2.5k rpm...

Mor? pa ob?utit kok od na?ga agenta Mercedes Benz ML AMG 6.3L leti... Automatik... Sam pohodi? pa odleti...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.