mislim da je finta v tem da je 323F bil misljen kot 2.0V6 v osnovi (ker so koloteki narejeni za vecja kolesa, in stevc za 2.0 masino)
323C ima pa najvecjo masino 1.8 ki pa ne gre vec kot neki cez 200.. zato tud drgacni stevci.
ko stevcev pri istih modelih nikoli ne menjajo, so vedno narejeni po najmocnejsem modelu
mimogrede zemir, tisto fotko ki jo mas v profilu.. sem ze nekje zasledil, je sicer fula zrihtana ampak tisto sploh ni vec mazda dej si raj tvojo rdeco sm predstavitev clanov precesal da bi kake slike nasu pa nism nic.
No stvar je slede?a je od 323F BA GT ker tvoja nima rde?ega polja na 7000 ampak na 6500
Ja una fotka mi je bila huda pa sem jo dal ker nisem imel druge.Glede moje mazde pa je predstavljena ampak ne za javnost ker je ............ Ti jo pa predstavim na pikniku ?e bo? pri?el
Ma ni ?ans da pride voda tako visoko!!! Jaz sem omel filter kjer ima? ti tisto cev skoraj ?isto na tleh pa ni ni? voda do gor pri?la tako da se ne bat.Ti samo stiski pa u?ivaj!!!
Naro?il sem jo pa v AVTO PLUS-u v Velenju. Stane 7 EUR.
Kar se pa ti?e folije, bom ve? povedal jutri, ko jo bom ?el iskat.
Nalepil jo bom pa po tehtnem premisleku kako in kaj, ter po TEMELJITEM ?i??enju avta
LP
Pa slike gor da vidimo!!!Jaz bom tudi folijo dal gor pa nevem kak?no ali rde?o ali ?rno :ne vem: Danes sem videl eno Gsi z ?rno folijo in zatemnenimi ?ipami in je zgledalo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1. 323F, tip MX3, barva niebiski, wzor 2, tablica
2. bbilder, tip 323F BG, wzor1!!!, barva bialy - bela + rde?a florescenta barva
3. Uklopko mazda 323BA barva Zelena + rde?a barva, z0tdntknw.gif pred ali po liftingu???
4. Zelc Tip:323 BA, po liftingu, barva-BIALY + Tablica Mazda limited edition+barva za kazal?ke rde?a
5. mazdohist 323 BG, vzor1, barva bialy!
6. Zuna, tip MX3, barva bialy, z0tdntknw.gif wzor 1 ali 2 ???
7. ----- , mx3 , bialy, z0tdntknw.gif wzor 1 ali 2 ???
8. Ploki Tip:323 BA po liftingu ,barva-Zielony(zelena)
9. Yavar, 4XTablica Mazda limited edition, Barva niebiski 2X inverter
10. Red... 323BG, niebiski barva, z0tdntknw.gif wzor 1 ali 2 ???
11.Sorti, tip MX-3, barva bialy(bela), wzor 1,+rde?a barva
12.BOBI mazda 323F BA barva seledynowy,pred liftingom
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani