?e so megleni/spraskani z zunanje strani vzame? v roke vodobrusni papir granulacije 1600 in lepo z veliko vode zbrusi?. Nato vzame? ?e finej?o granulacijo nad 2000 ter ponovi?. Na koncu pa ?e polirno pasto in ?aromet spolira?. Zadeva zgleda nato kot nova.
Tole v klanc pa je res podatek, ki je pomemben . Je pa logi?no, da ima manj porabe tisti, ki nima ve? DPF-ja not. Zapol litra ziher, lahko pa celo za liter in ve? tako, da ne bi glih trdil, da z optimizacijo zmanj?a? porabo. ?e ostane na istem nivoju mislim, da je lahko vsak uporabnik nadvse zadovoljen.
BMW od zadi ?e nekak zgleda... spredaj je pa polomija kot bi kak?en KIT -car gledal al pa ponesre?en poskus aftermarket stylinga. Audija pa po obliki sekajo dejansko skoraj vsi ostali veliko manj renomirani proizvajalci malih avtomobilov - pa? silijo tja, kjer jim nekako ni mesta.
Glede na zgoraj opisano bi rekel, da ima? te?avo na stikalu, ki verjetno nima najbolj?ega stika in takoj, ko se obremeni, tok ne ste?e ?eprav merilec poka?e napetost. Verjetno bo? moral stikalo vzet ven preverit napetost na dovodnih ?icah in ?e je vse v redu se loti? samega stikala. Lahko celo, da bo kak?en kontakt sprej dovolj, ?e ne pa bo treba menjavo.
Namre? stikalo je dimenzionirano na mo? ?arnice in ?e si zraven obesil ?e en trak diod je pa? pove?alo obremenitev ?e za ta trak. Ne vem sicer kolk je ?arnica sam ponavadi je tam od 5w do 10w, meter led traku je pa hitro ravno toliko se pravi je obremenitev na stikalo potem 2x ve?ja kot ?e bi bila samo ena ?arnica gor obe?ena.
Da ne bomo preve? s teme zavil..mene ?e zmer zanima fizi?ni rezultat teh superduper konektorjov al kaj so ?e,tko da:
ti si noob, ne bo ti on ra?unov polagov, ker ?e ne verjame? na besedo je itak brezveze... kon?no dobimo gor nekoga, k se spozna na zadevo vi pa take strelate... shame on you.
Jaz bi tud dal gor ?portni kololktor in seveda ?portno podvozje ampak se bojim, da bi mi hrbtenico ven vrglo, ker nisem ve? rosno mlad pa z dizlom dirkat po racelandu al pa grobniku je tud brezveze, ker si ne morem privo??it dveh kompletov gum, da bi jih tam znucal.
Tko, da ne vem kaj narest, ker s serijskim podvozjem je res mal brezveze se okol mal bolj dinami?no furat, ker se avto full zvija kot kak ?igumi. Mah sem full zdej v precepu kaj narest, ker tkole pa res ne gre ve? naprej.
Symon je ?e obljubil, da pripelje Hondo, jaz lahko citroenovo kapelco, bomo na daewoo forumu najdli tudi kakeg kandidata z Nubiro pa na VW forumu Golfa IV 1.9 TDI 110KM in naredimo dirka?ki test. Pa ?e stave lahko pobiramo, kdo bo zmagal - kaj ?e? lep?ga.
Ne omenji mi spet unega TDIja!!! Vidm da sm zgre?u nakup hehe kwa misl? a bi mogu nabavt Nubiro pol??
Mazda je pa res hitra, edino Honda jo lahko dol po?, ker Honda prehiti vse tudi ?e je po?asnej?a - to izjavo je pred ?asom podal nek foruma? na Honda forumu. Bi bilo pa zanimivo preverit a mogo?e pa Nubira prehiti oba, ?eprav kak?en TDI Golf s powerboxom bi bil resna konkurenca. :ne vem:
?kda , da nima? ve? Nubire, ker tole bi bilo za preverit - Symon je namre? Cliota RS prodal ravno zato, ker ga je eden z Golfom TDI prehitel - sej vem, da o tem no?e govorit ampak to je dejstvo zato je zdej kupil Hondo ?eprav vseeno mislim, da tudi Nubira ne bi bila slaba izbira.
Ja sej Nubire so res drvele... foruma? Boj? s CX7 je neko? tud mel eno pa je rekel, da se mora mal umirit, ko je dobu familijo... baje te je avto kr silil k divjanju.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e so megleni/spraskani z zunanje strani vzame? v roke vodobrusni papir granulacije 1600 in lepo z veliko vode zbrusi?. Nato vzame? ?e finej?o granulacijo nad 2000 ter ponovi?. Na koncu pa ?e polirno pasto in ?aromet spolira?. Zadeva zgleda nato kot nova.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani