Malo prej sem se ob malci dru?il z enim na?ih ?lanov (ki ni na forumu) pa sva mal debatirala o njegovi makini (2006 letnik) in noben od naju ni nek obvlada? kar se motornih zadev in raznih predelav na avtu ti?e.
Sem mu pa povedal za Klopkov primer, da se da pa? z modifikacijo izpuha in pa kakim CAI sistemom, pridelati cca. 25 ali celo 30 "kavalov". Dec je bil totalno navdu?en.
Zlasti pa si ?eli nekoliko mo?nej?i zvok (poudaril je, da ne bi imel nekega brezveznega ropota in nepotrebnega hrupa). Razmi?ljal je ?e, da bi kontaktiral g. Akrapovi?a, ampak se boji, da bi bila to pa vseeno prehuda investicija.
Jaz sem takoj pomislil na kak?en Remus izpu?ni sistem, sicer so kar dragi, ampak kvaliteta je pa bila to vedno 1A. Legendarnega zvoka se spomnim ?e iz moje nekdanje Miate Lopatarce (NA serije).
Se pravi kaj mu vi svetujete in pa ?e ima kdo kak?en predlog glede monta?e CAI (verjetno ni preve? komplicirana monta?a in pa materiala predvidevam je kar nekaj na E-bayu, itd.)?
@Kr?i? - moja ?elja je,da bo enkrat Mazda klub najel to pisto in se nas zbere vsaj kak?nih 15 ali 20 avtomobilov, pa da je to pravi dogodek. Seveda bi ?e s kom zdru?ili mo?i, da bi zapolnili kapaciteto proge oz. najem. Bomo delali na tem, pa morda proti jeseni enkrat res uspe, magari jaz uletim z 2.3 kravo, ki ni lih neka stra?no posko?na zadeva.
Poanta je ubistvu to, da se zdivja?, sproba? kako se kaj avto obnese in hkrati maksimalno u?iva?. ?asi so bolj ko ne stranska zadeva, vsaj prvih nekajkrat.
?ele kasnej, ?e se resno v to vr?e? in pedena? avto, da bo ?imhitrej?i na pisti, pride v upo?tev primerjava z ostalimi
Jaz mam cilj enkrat tekom leta 2012 it na ta omenjene RL, pa mi je dokaj vseeno ?e postavim cajt 1.05 minute (?e v ?tartu je jasno, da nimam optimalne makine za na ta peskovnik)
Mene sam zanima, ker bom prvi? tam na RaceLandu, a to so tud navadni avti tam, da ne bom sam js pr?u v nepredelanmu jajcu na progo pa se tam osme?il.. sam tko da vem, pa ko sem bral navodila, za ?elado.. jaz lohk dobim samo za motocross al pa downhill ?elado a to je kul al ne..
Vozili so tudi ?e na?i Mazda?i z 1.5 16v motor?ki.
O tunningu pa turbinah, bojo pri meni pomojem ostale le samo sanje.. Druga? pa ne vem katerega sem gledal.. s parih spletnih strani sem pobral par informacin in sem pri?el do zaklju?ka, da bi bilo fajn a zaenkrat ?e zelo predrago... bi blo pa fajn
Predlagam da jo raj?i enkrat sproba? na RaceLandu, tale ma?inca se mora kar dobro peljat, ?e nima? ?ist zmahanga podvozja ali pa gum za odpis! Ve? bo pa Symon povedal kako se stvarem stre?e!
Ta model niti na pogled ni jajce. Je oblikovno dovolj hud (bil za svoj ?as "makina" kot re?e moj foter in je ?e danes), saj zaradi redkosti ?e vedno pritegne pogled. Lu?i so pa itak zakon. ?e se ti gre za izgled pa ima avto ve? kot dovolj styling potenciala.
Me kar malo nostalgija daje na mojo GT-jko, ki je sicer bila rde?e barve!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se pravi, ?e se dela, naj se dela orng, kar vklju?uje izpu?ne kolektorje, potem pa vse do konca izpu?nega sistema.
Tistale Magnaflow zadeva se dobro sli?i.
Mogo?e bi bil g. Vseved pravi naslov za Alija, pa da skupaj naredita skoraj bolid.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani