Skoči na vsebino
Izpu?ni sistem za Mx5 NC 2.0 AUT.
Napisano

Se pravi, ?e se dela, naj se dela orng, kar vklju?uje izpu?ne kolektorje, potem pa vse do konca izpu?nega sistema. :aaaaa:

Tistale Magnaflow zadeva se dobro sli?i. :jupiii:

Mogo?e bi bil g. Vseved pravi naslov za Alija, pa da skupaj naredita skoraj bolid. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izpu?ni sistem za Mx5 NC 2.0 AUT.
Napisano

Pozdravljeni Mazda?i!

Malo prej sem se ob malci dru?il z enim na?ih ?lanov (ki ni na forumu) pa sva mal debatirala o njegovi makini (2006 letnik) in noben od naju ni nek obvlada? kar se motornih zadev in raznih predelav na avtu ti?e.

Sem mu pa povedal za Klopkov primer, da se da pa? z modifikacijo izpuha in pa kakim CAI sistemom, pridelati cca. 25 ali celo 30 "kavalov". Dec je bil totalno navdu?en.

Zlasti pa si ?eli nekoliko mo?nej?i zvok (poudaril je, da ne bi imel nekega brezveznega ropota in nepotrebnega hrupa). Razmi?ljal je ?e, da bi kontaktiral g. Akrapovi?a, ampak se boji, da bi bila to pa vseeno prehuda investicija. :aaaaa::blush:

Jaz sem takoj pomislil na kak?en Remus izpu?ni sistem, sicer so kar dragi, ampak kvaliteta je pa bila to vedno 1A. :jupiii::vesel: Legendarnega zvoka se spomnim ?e iz moje nekdanje Miate Lopatarce (NA serije). :wub:

Se pravi kaj mu vi svetujete in pa ?e ima kdo kak?en predlog glede monta?e CAI (verjetno ni preve? komplicirana monta?a in pa materiala predvidevam je kar nekaj na E-bayu, itd.)?

Hvala za kake info (mu jih bom posredoval). :prstgor:

Mejte fajn dan ?e nprej!

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Ko bos delal se mi javi, ce bom kje na okrog pridem dat eno roko :D

Lahko bi to na na?mu pikniku naredili - kot styling Mazda podvig dneva. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Feltne za M6 2006?
Napisano

Kaj pa ?e ima? rad ri??? :hudicek::hudicek:

Najceneje; gre? na kak?en poro?ni obred, ga nabere? po tleh in vr?e? v lonec, priporo?am da mu doda? morske sade?e. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

@Kr?i? - moja ?elja je,da bo enkrat Mazda klub najel to pisto in se nas zbere vsaj kak?nih 15 ali 20 avtomobilov, pa da je to pravi dogodek. Seveda bi ?e s kom zdru?ili mo?i, da bi zapolnili kapaciteto proge oz. najem. :D Bomo delali na tem, pa morda proti jeseni enkrat res uspe, magari jaz uletim z 2.3 kravo, ki ni lih neka stra?no posko?na zadeva. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

Poanta je ubistvu to, da se zdivja?, sproba? kako se kaj avto obnese in hkrati maksimalno u?iva?. ?asi so bolj ko ne stranska zadeva, vsaj prvih nekajkrat.

?ele kasnej, ?e se resno v to vr?e? in pedena? avto, da bo ?imhitrej?i na pisti, pride v upo?tev primerjava z ostalimi ;)

Jaz mam cilj enkrat tekom leta 2012 it na ta omenjene RL, pa mi je dokaj vseeno ?e postavim cajt 1.05 minute (?e v ?tartu je jasno, da nimam optimalne makine za na ta peskovnik) :cheers::)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

Mene sam zanima, ker bom prvi? tam na RaceLandu, a to so tud navadni avti tam, da ne bom sam js pr?u v nepredelanmu jajcu na progo pa se tam osme?il.. sam tko da vem, pa ko sem bral navodila, za ?elado.. jaz lohk dobim samo za motocross al pa downhill ?elado a to je kul al ne..

Vozili so tudi ?e na?i Mazda?i z 1.5 16v motor?ki. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

O tunningu pa turbinah, bojo pri meni pomojem ostale le samo sanje.. Druga? pa ne vem katerega sem gledal.. s parih spletnih strani sem pobral par informacin in sem pri?el do zaklju?ka, da bi bilo fajn a zaenkrat ?e zelo predrago... bi blo pa fajn :rolleyes:

Predlagam da jo raj?i enkrat sproba? na RaceLandu, tale ma?inca se mora kar dobro peljat, ?e nima? ?ist zmahanga podvozja ali pa gum za odpis! Ve? bo pa Symon povedal kako se stvarem stre?e! :cheers::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Home made styling dodatki
Napisano

@Lumpi, ti si ratal taprav PEK! :jezicek::D

A bi ti upal spe?i tiste letvice za Mazdo6 (garant so ?e komu v?e?), pa bi jih lahko mno?i?no sproduciral kar v tvoji gara?i :jupiii:

Pred leti se spomnim ko je Klopko ustvaril (speku) bad look za svojo takratno Zelenko! :punk::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

Oglasi se kaj do majstra Braneta Poga?arja (Vrhpolje) ta dec razturava Mazde, v?asih jih je pripravljal za relije! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

Ta model niti na pogled ni jajce. Je oblikovno dovolj hud (bil za svoj ?as "makina" kot re?e moj foter in je ?e danes), saj zaradi redkosti ?e vedno pritegne pogled. Lu?i so pa itak zakon. ?e se ti gre za izgled pa ima avto ve? kot dovolj styling potenciala.

Me kar malo nostalgija daje na mojo GT-jko, ki je sicer bila rde?e barve! :jupiii::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Na tvojem mestu bi jaz pred ogledom (ali pa ga s seboj vzel) forumskega Wankel obvlada?a, kontaktiral, g. Mitjo (MitjaMX6&T ima vzdevek na forumu). :cheers::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.