Dalibor lepo da si se tudi sam oglasil..... sej ve? kako te zadeve potekajo ponavadi...vsak me?nar svojega konja hvali... in na ?alost je res da se dostikrat prodajajo bu?e, in posledi?no zaradi tega tak?na negotovost glede takih in druga?nih produktov...
Sre?o imamo al pa tudi ne..... osebno sem pa zelo vesel da se je na tem forumu oglasil Sirius in precej podrobno predstavil bonda 007.... na nek na?in me je ?e prepri?al da bi dejansko sproval katerega od teh produktov....
Torej isto pri?akujemo tudi od tebe..... najbr? bo sama od sebe stekla kak?na debata v tej smeri.... in verjetno bo? ti utemeljeval dolo?ena dejstva...
Kot je meni znano ima usaka serija varnostnih vijakov ima svoj edinstven nastavek za le te....tako da tudi ?e je proizvajalec isti so nastavki druga?ni..... Over and Out...
kak je zdej s to homologacijo felg? vsak mi pove drga?
edn re?e da jih je treba A testirat, drug mi re?e da rabim TUV certifikat (ka sploh je to)
ta tretji mi pa re?e da morm to dobit zraven :ne vem: :ne vem:
pa ?e mi edn pove na kaj vse morm pazit (kdaj me lahk odf.....)
Glej stvar je taka.... za gume, ?e nima? jih nima? v homologacijskem karton?ku napisanih... more? nardit homologacijo...torej homologacija je za gume..
TUV je pa certifikat na katerem pi?e ta plati??a katera da? na avto ustrezajo to?no tvojemu afteku...
Res je...tudi sovoznico treba homologirat in skozi vse mogo?e teste spravit da se lahko dobi ultimativni dokument kateri zagotavlja ....hm.... "pravo" stvar......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
senti chi parla...... Atlantida.press
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani