res da sm bil najbl zagret za plazma ?tevc pa da ne bo kdo mislu da sm "zahinavu" sam se mi je plan za ?tevce podru ?ez no? pa? so se nabral drugi stro?ki na avtu tako da so mi ?tevci zdej na 1999 mestu ...
Ide? avtocestom prema Ljubljani. Malo prije Ljubljane na autoputu ima? razcjep (Maribor ili Koper)i ti ide? za Koper! Malo iza toga bitće izvoz za IG, Rudnik i tu ide? dolje iz autoputa. Na prvom razkri??u skrene? desno, vozi? ravno po glavnoj cesti oko 500m i tu si. Ne mo?e? proma?iti - bit ?e puno parkirali?te JAP auta Onda pozovi. Evo ti i slika.
Hm, moj mese?ni limit na Mastercard-u je 750 EUR. Smo ga ?e prekora?il. Ne vem kako bom za tolk kandidatov pla?al :ne vem: Nima veze vi se kr dajajte na seznam
Po dogovoru je kon?ni datum zbiranja denarja do JAPmeet-a u nedeljo 24.6.! V ponedeljek se naro?a za vse, ki bodo do takrat pla?ali ali nakazali! ?e ?e kdo rabi ?tevilko TR naj mi javi na PM.
@hrvati
Grof, će doći na Japmeet u nedelju, pa se mo?ete dogovoriti, da preuzme novce i za sve ostale. Oni koji daju novce Grofu su na final popisu!
Na popis stavite svoj nick(ili ime), model, wzor/lift - boja (boja laka, tablica za one koji to ?ele) - kao gornji popis za slovence!
Se opravi?ujem, da nisem ?e prej po?iljal po PM-jih izra?un za posameznika. Sem imel-imam preve? dela v slu?bi. Upam, da bo danes ve? ?asa in bom lahko po?iljal ra?une naokoli. Tisti, ki so na novo 100% kupci, naj v svojem odgovoru napi?ejo tip, wzor, barvo...
Mislim, da bi lahko ali Mare ali Borut ali kar skupaj pobirala denar na pikniku.
?e se strinjate, pobiramo-nakazujemo denar do srede 20.6. Kdor do takrat pla?a-naka?e bo na spisku, ki ga po?ljem to papaland v ?etrtek
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani