Skoči na vsebino
mazda 6 1 dim
Napisano

Hmm spet ta ajver al kako ze prav napisete .. se zdej nevem keri je ta :jupiii::cheers:

bolje zate da ne ve?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5x112mm na 5x114.3mm
Napisano

..al pa poi??e? katera nem?ka pesta pa?e na mazdo in vse zamena?, pa je zadeva re?ena :macek:

?e ena zasilna varjanta so pa distan?niki, dost velki da imajo potem ?e dodatne ?ravfe z druga?nim razmakom.

Fleksarca time :P

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5x112mm na 5x114.3mm
Napisano

Predlagam da prodas mazdo, dokler je se vozna in kupis nemca.....

post-2637-1385457348_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odprt izpuh na Mazdi 6
Napisano

Na mazda 6 forumu je eden to naredil in pridobil skoraj 50nm in 20hp... pa se manj dusi masino... Ne gre se mi za zvok ampak samo da spravim luft lepse ven ce mi ze lepse not vlece :) Sej ne nareim nic ce lahko vec pozauga ce enako ven spravi... Rad bi samo vecji pretok medtem ko bodo lonci in pac te stvari ostale... rad bi mel tih stroj... kadi pa zard mene lahk kolk ce... sej je za mano ne pred mano ;)

Ha ha ha ha ha ha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

na ne vem tale se mi je zdela posrecena k sem jo nek najdu pa sem jo kr dau

Ta je huda, ker jevidet da ima ?portno podvozje, pa ?e ni vsak dan da lahko da? sliko Clia z Nurburgringa. Ma? sre?o, da si na?el tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enomasni vztrajnik namesto dvomasnega?
Napisano

Enakega imava ce mas dizla... hja kaj je slabo? Vse...

Ponavad ma lamela vzmeti da ublazijo sunke motorja... tle pr dvomasnem mas pa dve plate kovinske in vmes fedre in jih lamela nima... zato je dvomasni... problem pa nastane ko fedre ne delajo vec dobro in se zrahljajo in pokat zacne ali pa se kje kej zatakne in cukanja ne ublazi in cuka... lahko pa je enostavno povrsina znucana... problem pa nastane ko ugotovis da je vztrajnik v eurotonu 920?... kje je se pa lamela, potisni in kos...

Sicer mamo pri pelkotu popust samo vseeno drago na pas matr... zato tuhtam o predelavi na enomasnega... samo sem na dve firme pisal ki to delajo in nic odgovora...

Pri pelkotu pa je material za menjavo 650? s clanskim popustom... za komplet menjavo samo je spet dvomasni... ocitno ne bo druge... itak me bo vtrajnik "prezivel" ker bi 100.000km glih v 10 letih nardil...

ampak mora? dati ?portno enomasno ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DNEVNE LED DIODE IN HOMOLOGACIJA
Napisano

Na svojo M6 sem si dal vgraditi dnevne led diode, ki pa nimajo E- oznake in ne TUV certifikata.

A mi lahko, kdo pomaga, na kak?en na?in zadevo homologirati.

Prosim za nasvet.

No way

Jaz sem komajda homozadevo za ene redkih ki imajo papirje dal skozi (philips). Verjemi da ni papirja ki ga za to zadevo ponardis

Se LPP ni hotel sploh prosnjo vzeti kljub temu da sem imel papirje. Nazadnje sem jih homal v mbb! Ampak mam narejeno to, cela znanost.

Pa upqm da jih nisi vezal samo na parkirne, ker pogoj za homo logo je tudi pravilna vezava z relejem za izklop v temi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX5 ?portni lonec - mnenja
Napisano

Ti ne gres vec z menoj cez mejo....

Ps danes bil na magistrali :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mp3 v avtu
Napisano

Pozdravljeni,

Sam imam mazdo 6 sicer letnik 2003 in imam vgrajen usb vmesnik sicer sem vzel mal?ek dra?jega ampak ima Bluetooth in lahko tako prostoro?no telefoniram kot tudi poslu?am muziko preko bluetootha. Z zadevo sem izredno zadovoljen edino kar me mogo?e moti je to da ne prikazuje naslov izvajalca in pa naslov skladbe.. ampak kakor koli jaz ve? ali manj predvajam preko mobitela in tega ne potrebujem. Za sam usb vmesnik sem dal 140 ? (http://www.orangeaudio.si/dension-gateway-lite-bt) in za monta?o 50? namre? potrebna je bila ?e predelava avtoradia. Zadeva za enkrat deluje super :)

LP

yavarye ima za pol manj zadevo na lagru, kli?i ga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Ne pr ercu nisem bil ker sm prej prodal .. pa omg folk pa a vi se sploh ki spoznate na avte al sam nakladate ? Pizda itak da se pozna generalka faqq res pizda nwm le a ti bolsi zdej laufas ka si mlad al bos bolse pol laufu pr 70 al pa 80 letih ? Mhm ka ste vsi taki noobi da tud za vas velja da se bmw jajca od jajc ulaufajo sele pr 200k Kilometru .? Ma faq kres tipa za poknt po glavi ... ne cene mi pa ni zmankalo za startnino sam ke dol na uno gokard stezo nevidim pomwna zaki bi sel .. ce ze morem bi sel na grobnik in se to ne .. najraje bi sel v mugelo al kako se napise sam jst nisem od privatnika si in itd.. kar si kupim si kupim sam in kar ustimam dam svoj denar .. sam ce bi sel ze na pisto bi rabu 8 gum pa avtovleko za nazaj ka pomoje bi ki vrglo vn z motorja ka bi prevec drzal :jupiii:

Faq stari ti si car, komi cakam da te spuznam pa da das kk naswet. teli noobi na forumu so me cist zjebal, zvlekl so me na gokart pisto pa me nwm hocj zdej prepricat da stock avto tam prtiskam pa mecm dnar stran namest da bi ga tjunal

Legenda jest bi tud rd biu tko dobr da se na cesti vsak skrije pred mano k bi znou tko obvladat avto.

:notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Kupimo skupaj tole 2.0 zmontiram gor un kolektor od njega in gremo na Raceland! :punk: Ker sem pa zih, da bi z Nubiro 2.0 na Racelandu kar konkretno pokazal. :punk:

Stari presene?en sem, narobe sem zastavil vse skupaj.

Pazi, to tok trga spredaj o?itno, da je treba ?e kljuko imet za downforce zadaj, tako kot BMWji plato - noro

http://www.tuning-in.eu/daewoo/daewoo-nubira/

?e tud zamudi? start vr?e? dol vsakega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Haha pa ne take no .. moja ni bila 2.0 cdx ampak 1.6 sx .. in je bila letnik 2001 ;) ..

aha, bolj pa?e kolektor na 1.6? Da ve??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Symon je ?e obljubil, da pripelje Hondo, jaz lahko citroenovo kapelco, bomo na daewoo forumu najdli tudi kakeg kandidata z Nubiro pa na VW forumu Golfa IV 1.9 TDI 110KM in naredimo dirka?ki test. Pa ?e stave lahko pobiramo, kdo bo zmagal - kaj ?e? lep?ga. :punk:

definitivno, ampak tako s ?portnim kolektorjem...

ampak je startnina 40?, se bo treba odpovedat kakemu tuning delu

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7727421&show=2

Hmmm sam pol je bolje kupiti za 500? tole, kot pa RSR gume za mojga??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

No, in kdaj te bomo videli na stezi? Pride? v Kr?ko, da se pomeri? z mojim mini gokartom in V6staki?

Vabljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Ma kaj ?

Tudi sam bo treba prvo se malo podvozje postimat da bo bolsi drzalo ... cene pa da smo si na jasnem skozi ovinke ne prehitevam nism jst neki morilec ... no razen skozi une ka se vidi da je res 100% prosto ..

Sam raje turbino stjunaj, powerbox samo zlaze pa ne da vsega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Meni so Nubiro odsvetovali in raje predlagali cupro, ker je baje samo za izkusene

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPOILER MAZDA 6
Napisano

Haugh - govoril je!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

In kaj bos delal dirkalnik al kaj ? Mhm za tistga 2 konja se pa res nebom sekiral .. sam dere se pol k da mas nwm kolk konju .. pel ercu pa ti ustima tipi topi ;)

91 je tvoj letnik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Sem ?e napisal v moji temi, da sem na Remont Kranj prosil ob tehni?nem, ?e lahko vajperja po benzu ?e na LPG probajo, da vidimo ali je to res tolk manj CO2

In so ?e sami rekli, u to pa ?e nismo probali, dajmo narest.

Rezultat do centi Co2ja enak :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 zadnji sede?i
Napisano

Res je - 100 ltr. razlike. Sem ?ital malo nem?ke forume in se jih kar veliko odlo?a za odstranitev dodatnih zadnjih sede?ev. Posledi?no zato tudi te stvari prodajajo preko Ebay-a za neke ne preve? pretirane cene. Sicer ne mislim dodatno vgrajevat sede?ev, ampak me je bolj zanimalo ali je to sploh mo?no dodatno vgraditi.

najve?je vpra?anje je verjetno ali je 5 sede?na ?e homologo za 7?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 zadnji sede?i
Napisano

prtlja?nik je enak pri obeh ?e so sede?i pole?eni :harhar:

Jok brate 100 l razlike

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 cd 110
Napisano

Pozdravljeni!

Sem ponosni voznik mazde 3 sedan (1.6, 110 KM) Ker sem ljubitelj glasnih dizelskih avtov ( vem ja... ?uden sem :lol: ) me zanima, ali bi lahko sedanjo turbino zamenjal s katero mo?nej?o ( naprimer od mazde 6, ali cx- 9). V planu je izdelati tudi "straight pipe" izpu?no cev, V prihodnje ( ko bo ve? $$$) pa zamenjati motor ter preoblikovati karoserijo.

Hvala za va?e odgovore ! :prstgor:

?lovek, tvoja ma?ina je od PSA (Hdi)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.