to je tako kot s tatooji na ko?i... ko ga enkrat ima? se ga ne znebi? tako zlahka :ne vem:
He he Boss,pa gre ve?! In sicer lasersko ali pa z operacijo presaditve ko?e! No pa da preidem nazaj na temo,tile tatuji na avtih mi nekak ne sedejo,pol bi mogo bit res carski tatu,da bi ga dal na avto delat. Tudi v NFS si nikoli ne polepim avta do fula,samo nekaj malega,diskretnega!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
?e ?e ,se ne re?em,da ke Boxter slab avtek!! Ravno nasprotno,saj je vendar Porsche! Ampak je pa v povsem drugi klasi kot pa RX8,ker je Boxter samo dvosed,RX8 pa ?tirised,pa nasplo?no je bolj prostoren od Boxterja! Tak da.....
Ti?a vun!!
Tebi ka8ka pa ?elim,da ti bo naslednji avtek(bilokeri ?e bo) dobro slu?o,ko bo pa kaka Mazda RX8 mimo ?vignila,pa se spomni,da bi lahko ti sedel v njej!
Ti?a vun!!
Ja a bo? pri?o v MB,pa se peljal z mano,pol pa grema porabo gledat?? Pol se bom pa jaz peljal z tabo,pa grema porabo gledat,pa ti povem,kaj je narobe z tvojo vo?njo.... To,da lahko ma? z Mazdo 3 tako porabo,je za mene tudi ful ?udno,ker jaz z mojo 3ko nisn niti slu?ajno prilezo do take porabe! Pa niti slu?ajno nisn neki slow motion driver!
Ne re?em pa,?e bi ga po avtocesti non-stop gnal ko hudi?,pol pa bi poraba ziher sko?la ?ez 15 litrov,samo ne vidim smisla v tem.... :ne vem:
Ti?a vun!!
Meni se giblje med 11 in 11.5 litra,pri normalni vo?nji(kolko pa? lahko normalno vozi? z tem avtom ),torej pri vo?nji kaka je pa? bla do zdaj z prej?njimi avti,vendar z to razliko,da ko grem prehitevat ,rabim dosti manj prostora.... Najve? pa sn mel 12.5,to pa je bil prvi tank,ko sn mogo vsem kolegom pokazat,kaj dela ta avtek!
Ti?a vun!!
Ma ja,?e pri nizkih obratih pohodi? gas pa? vle?e ko kaki normalni avtek,?e pohodi? v srednijh vrtljajih ?e vle?e malo bolj,ko pa pohodi? gas tam nekje nad 6000 obratov,pol pa vidi? ki je hudi? doma oz.ki so konji skriti!
Aja ka8ka,jaz sn iz okolice MBja!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A si poslikal to zadevo? Da vidimo kak zgleda. Pa kaki DIY bi lahko spisal!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani