Koti si sam ?e reku,sestava tistega filca je druga?na in prepistnost je pri K&N ve?ja,polek tega kar se ti?e filtriranja zraka pa le tega n?prica? z neko mastjo (kot pri cros motorjih) da se morebitni prah ujame not.
Prednost je pa v tem da tega ne rabi? menjat ampak ga enostavno opere?
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Evo, ker se ?ist ni? ne spoznam na te filtre samo eno enostavno vpra?anje. ?e v originalnem boksu zamenja? klasi?ni filter s tem kao bolj ?portnim a se sploh kakorkoli pove?a pretok zraka v motor?
Deloma ja
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Kako ve? da si jih pridobu 10KM? Razen ?e si meril na valarjih pred tem posegom in po njemu? Ker ?e si pridobu 10KM na fabr?ki podatek, pol ne more? bit zihr da si jih glih s tem filtrom, kar se mi zdi precej mal verjetno!
fant kako vi to v kamni?kem koncu delate ne vem ampak pr nam zadeve stestiramo tako da govorim na podlagi prakt?nih lasnih izku?en
Zadevo lahko potrdi Grega ki je z enakim komplet CAI sistemom prav tako pridobil 10 HP na valarjih tistih 7 sm pa pridobil z ?portnim izpuhom.
Se pravi da sva ?e 2 ki potrjujeva da zadeva slu?i svojemu namenu-bom pa slikal kaj je bilo prej in kaj je zdaj .
Nevem kaj nej ti re?em -na glasu ne bo? pridobil veliko ker je ?e vedno v orginal box-u kok pridobi? s tem na pospe?kih (ti bo znal kallman povedat k je mel tak filter na V6 mx3) je pa seveda spet odvisno kako je vseskup narejeno!
jaz za mojo M3 sem zamenjal komplet in pobrav ven vse box-e ki so in namesto tega imam samo cev in na koncu filter.
Sem pa s tem pridobil 10HP preverjeno na valarjih.(2.0 motor) sm pa prepri?an da bi tud tvoj avto lep?e zadihal ?e bi mu dobro omogo?il dovod zraka
Jaz sem si na svoji ?estki sam vgradil Angel eyes (+ Xenon-ke) in sploh ni nek te?aven poseg. V bistvu je prav simpl. Eno popoldne na po?as, pa je. Pa ?rn sil. kit imej pripravljen.
ka?na slika bi bila za?eljena kako zgleda
lp
lej naredi kar pa? ho?e?. ampak ne oklevaj predolgo ker se potem lahko premisli?
Lahko pa pride? na meet v nedeljo (?e si kje bli?je) in se zapele? en krog z mojo trojko pa bo? povedal ?e je OK.
pridobiva? pa na trdoti tudi z gumami Odvisno seveda kok col kolesa bo? mel
Meni osebno za eibach ni ?al!!
Sem pa pozabil povedat da sem imel tudi sparko fedre na stari 323F seveda tam sm pa imel ?e za 10% str?ane amortiterje in je bil kar precej tr?i kot pa zdej
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani