Skoči na vsebino
Elektri?na turbina
Napisano
:D:D to je motor?ek od su?ilnika za lase!! haha mislm kaj vse si spomnejo ,po?lji mu mail pa ga pra?ej zakaj on to prodaja ''?e je zadeva tolk dobra''?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izbira pogona
Napisano

jebe? porabo gass na vse 4 in pa predvsem bol varno -sploh ?e je te?ek tovor(seveda v mejah normale)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter K&N
Napisano

kar se ti?e pri meni ,sem mislil da bo huje ampak ni...........bo? 1x probal ;) seveda ko se vidmo

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter K&N
Napisano

Koti si sam ?e reku,sestava tistega filca je druga?na in prepistnost je pri K&N ve?ja,polek tega kar se ti?e filtriranja zraka pa le tega n?prica? z neko mastjo (kot pri cros motorjih) da se morebitni prah ujame not.

Prednost je pa v tem da tega ne rabi? menjat ampak ga enostavno opere? ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter K&N
Napisano

Evo, ker se ?ist ni? ne spoznam na te filtre samo eno enostavno vpra?anje. ?e v originalnem boksu zamenja? klasi?ni filter s tem kao bolj ?portnim a se sploh kakorkoli pove?a pretok zraka v motor?

Deloma ja :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter K&N
Napisano

Upam da bo? robo dobil ?e letos , glaede na a3m-ovo znano dr?anje besede in hitrost, ki je v -.

hehe ?e bo naro?al prav za tip motorja bo res trajalo,kar se pa ti?e improvizacije s alu cevmi pa jih imajo vedno na zalogi ;)

prav tako gume in kolena .

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter K&N
Napisano

Kako ve? da si jih pridobu 10KM? Razen ?e si meril na valarjih pred tem posegom in po njemu? Ker ?e si pridobu 10KM na fabr?ki podatek, pol ne more? bit zihr da si jih glih s tem filtrom, kar se mi zdi precej mal verjetno! :P

fant kako vi to v kamni?kem koncu delate ne vem ampak pr nam zadeve stestiramo tako da govorim na podlagi prakt?nih lasnih izku?en ;)

Zadevo lahko potrdi Grega ki je z enakim komplet CAI sistemom prav tako pridobil 10 HP na valarjih tistih 7 sm pa pridobil z ?portnim izpuhom.

Se pravi da sva ?e 2 ki potrjujeva da zadeva slu?i svojemu namenu-bom pa slikal kaj je bilo prej in kaj je zdaj .

pred CAI

uros_mazda.pdf

In sCAI

urospdf.pdf

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razstavljanje prednjih luci 323F
Napisano

A vem mogo?e kdo s ?im spolirat sprednje plasti?ne pokrove da nebodo ve? mutni.

s fulll fulll fino polirno pasto- uno ki je samo za lesk:) finish varjanto

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 tuning
Napisano

kdo pa se bo zapi?il glih v kolektorje :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter K&N
Napisano

hej!

Nevem kaj nej ti re?em -na glasu ne bo? pridobil veliko ker je ?e vedno v orginal box-u kok pridobi? s tem na pospe?kih (ti bo znal kallman povedat k je mel tak filter na V6 mx3) je pa seveda spet odvisno kako je vseskup narejeno!

jaz za mojo M3 sem zamenjal komplet in pobrav ven vse box-e ki so in namesto tega imam samo cev in na koncu filter.

Sem pa s tem pridobil 10HP preverjeno na valarjih.(2.0 motor) sm pa prepri?an da bi tud tvoj avto lep?e zadihal ?e bi mu dobro omogo?il dovod zraka ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Home made styling dodatki
Napisano

pa dj oblikuj odbija? s stirporja pol pa polimaj z malarskim selotajpom in nato gas po poliestru ali epoxi-ju;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Home made styling dodatki
Napisano

kaj pa pur pen tist za okna?? Kar se pa ti?e letvice za lu?i sm pa js tud tako mel narejen in mi je bilo ?ist OK

Ni pa primerjave s podal?ano havbo :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Angel eyes
Napisano

hmm tole pa lepo zgleda teli krogci-moram priznat da sem sam nameraval to montirat v M3 samo nimam jajc da bi lampe narazen dajal ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Angel eyes
Napisano

Jaz sem si na svoji ?estki sam vgradil Angel eyes (+ Xenon-ke) in sploh ni nek te?aven poseg. V bistvu je prav simpl. Eno popoldne na po?as, pa je. Pa ?rn sil. kit imej pripravljen.

ka?na slika bi bila za?eljena kako zgleda ;)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

?travs-glede na to da ima? ?e po?teno nabutane odbija?e si morda ?e razmi?ljal o raz?iritvi samega plehe sj ve? DTM varjanta ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f l.2000 17.col plati??a
Napisano

?ivjo!

mene pa zanima ?e bi lahko na mazdo 323f 2.0 td 2000 letnik, namontiral 17 col plati??a brez kakr?ne koli predelave?

hvala za odgovor.

lp.

mislim da bi ?lo!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni?anje mazde 6
Napisano

?e mene pra?a? ja!!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni?anje mazde 6
Napisano

lej naredi kar pa? ho?e?. ampak ne oklevaj predolgo ker se potem lahko premisli? :)

Lahko pa pride? na meet v nedeljo (?e si kje bli?je) in se zapele? en krog z mojo trojko pa bo? povedal ?e je OK.

pridobiva? pa na trdoti tudi z gumami :bravo: Odvisno seveda kok col kolesa bo? mel ;)

Meni osebno za eibach ni ?al!!

Sem pa pozabil povedat da sem imel tudi sparko fedre na stari 323F seveda tam sm pa imel ?e za 10% str?ane amortiterje in je bil kar precej tr?i kot pa zdej

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni?anje mazde 6
Napisano

Jaz bom pa? tukaj pohvalil vzmeti eibach!

Sam jih imam na M3. ?e bi se ?e 1x odlo?al za zni?anje bi ponovno izbral eibach!

Mislim pa da katerekoli vzmeti od na?tetih bo? kupil ne more? falit,saj so nekako vse 3 znamke preverjene.

Meni je moja M3 malce tr?a ?e v osnovi (gta) in je s temi fedri ?e vedno lepo znosna za vozit.

Cena je bila 210? razlike z ostalimi recimo da je tam do 30?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

kaj pa kamjon s kasonom ta pa ima samo 2 ?ipe???

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ort ?ifter....
Napisano

?e ni pretirane predelave (redukcije) se prav lepo ?alta-sam sem to mel na F-ki in ob?utek je bil :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.