vsi skupaj spet lepo pozdravljeni.mal sem se skrivu zadnje ?ase ampak evo me spet sem tu z
1000000 novimi upra?anji (kot vedno)!! letos je za mene (oz. moj avto) zelo slab za?etek leta ker se je pojavilo par novih in na?alost velikih napak za katere mogo? tukaj najdem prave odgovore. kot je seveda v moji navadi, uni?im vse kar mi pride pod roke, mi je uspelo sesuti pol ma?ine, na katero bi mogel vlo?iti cirka 200000 SIT (veliiiiiik preve?) na kar se mi porodi ideja na nov motor, mogo?e malo mo?nej?i.
in seveda juhuhu tu so spet novi problemi na katere mi noben ne zna odgovorit.
ali je potrebno na vgradnjo novega (malo mo?nej?ega) motorja opravit homologacijo,
Joj ampak 165 KM se mi zdi mal malo za zmagat na dregu?! Al se pa motim, ampak to so konji nekje okol navadnega VTI-ja, razen njega pa so tut kaki mocnejsi avti a ne? ))
Pa tut z leksuzkami ne bo nc hitrejsa!
Sicer pa mas tle 2 telefonske od tipa k ma ful delov za to tastaro F-ko:
040354110
031790283
joj hvala ti priam ti si zaenkrat edini ki mi ?e pomaga?. Sicer pa res, nehimo se kregat ko vidte
da to nikamor ne pelje. nisem si mislu da bote tk jezni, se ?e enkrat opravi?ujem ?e bo kej pomagal.
sicer pa, a ni dreganje razdeljeno na ve? skupin (od ...KM do ...KM) pa tak naprej?
aja ?e neki a ti ma? ta staro F-ko taka ko je na sliki, al ma? kej drucga?
Ha, ni? jasno!! Glede takega odnosa in napizdovanja pa mi je vse jasno, nekateri se ho?ejo delat frajerje pa nevem kaj ?e vse preko forumov ko jih noben ne vidi v resni?nem ?ivljenju pa si lahko predstavljate kak?ni so, samo da so tukaj carji in da jih vsi ob?udujemo kaj imajo, ego ti je zrasto ne zdaj pa spet pado..? Booogi kak se mi smili?! Aja ima? sploh avto ali je to tvoj sanjski avto in ?e te kaj zanima o njem, joooooj kak?ne primerke sre?am??
Lepo ?e dalje napizduj folk saj vidi? da gre, samo kaj ko sedaj mora? vse slikat, samo kaj ko ni? nima? za slikat
?e misli? da se delam frajerja se preklet moti?!!!! ?e bi hotu bit frajer bi lahk ?e ne vem kolk stvari povedu
pa lagal ?e naprej in vam po?ilju la?ne slike!!
tak pa nism to naredu, pa ti povem da si dobu ?ist napa?no predstavo o men.
slike mojga avta bo? pa dobu kmal da vsaj neki doka?em, da le nism taka pizda kot si ti misli?!!!
Ok pravijo, da ?e prizna? ti je pol opro??eno. ?e si cigan ?e pol pa si frei. ?ala..
Ni problema ampak lahko bi vedel, da nas ne bo? kar tako nasral oziroma bi lahko kar naravnost vpra?al... Se pa priporo?amo za naprej, ?e bo? kaj rabil.
Zamerimo pa itak ne, ker nismo zamerljivi. :mi pijemoo:
hvala, hvala, hvala
sicer vas pa nism hotu nasrat ampak hotu sm vidit kaka bo reakcija(?e? da ga ?e mam)
zdej pa ?e eno upra?anje. na netu sm najdu enako mazdo z motorjem 1.8i bi blo to zdru?ljivo z mojim avtom. pa tut mi povejte al se sploh spla?a al ne, al je to preve? stro?kov, preve? dela...?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a mi lahka en pove (na oko zra?unan) kolk so tole felge??
15col al so 16col
VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani